Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שתי שאלות הקשורות בנקיון רכב (דבק שנשפך, וניקוי מנוע)

mopa
שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אהלן,

אני עומד בפני משבר נישואים כמעט, אחרי שעל אישתי נפלה המוזה לנסות ולהדביק חלק פלסטיק רופף מעט אצלי בפוקוס. לא יודע להסביר למה ומדוע, אבל ככה.

בכל מקרה, חלק חיצוני, שפכה יותר מדי דבק שנזל למטה, לחלק התחתון של הדלת, יש מן כתם כזה מעט לבן (הדבק שהתייבש) ומחוספס... אני כרגע חזרתי לאיזון אחרי ששעתיים הייתי קצת באופסייד, ואז באתי לשאול אם למישהו יש עצה איך לנקות בלי להזיק לצבע יותר ממה שכבר ניזוק - מדובר בפוקוס כסופה מטאלי.

שאלה נוספת, שאמורה הייתה להיות יחידה, אבל נפל עלי מה שנפל..

את המנוע, כל חלקי הפלסטיק ומה שלא - איך הכי מומלץ לנקות? מבחינת חומרים וכו?

אילו חומרים ייעודיים מומלצים, מאילו להתרחק?

האם יש חומרים ביתיים?

הקיצר, רעיונות ועצות יתקבלו בברכה.

תודה

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה דבק זה 3שניות או דבק מגע?

אני משער שזה דבק 3 שניות לפי התיאור לך כי אמרת שזה הפך ללבן.

אולי אציטון?

תיקח צמר גפן ספוג אותו באציטון ונסה במקום מוסתר לימרוח את האציטון על אותו חלק שנזל עליו דבק ותיראה אם האציטון לא גורם נזק.

אם לא קרה כלום האציטון לא גרם לנזק אז אציטון יכול לעזור הרבה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סקיל, אני הייתי אחד מאלה באותו שרשור שייצא נגד האצטון - מצד שני כשהרגל נרקבת עדיף לכרות אותה מלהשאיר אותה לפגוע בכל הגוף - אז אולי אצטון זה הפתרון הכי יעיל שיש (בכל מקרה, שעלה פה)

אז כן, זה דבק 3 שניות שהיא ניסתה לנקות עם מגבון ובמקום לנקות זה די נמרח, אז במקום פב נוטף יש לי מריחה של איזה 5 על 5.... אני אנסה אצטון אם כך, מקווה שהנזק לא יהיה משמעותי

תודה בכל מקרה.

טכנולוגיה מתקדמת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בהנחה שכוונתך לדבק מהיר, רוב הדבקים הללו הינם על בסיס חומר שנקרא CyanoAcrylate או CA .

בכל מקרה, במידה ותיכנס לכל חנות טיסנים ותבקש CA - Debonder ,או חומר מדלל לדבק CA , להערכתי תקבל את החומר המתאים לניקוי הדבק.

מומלץ לבדוק תחילה עם בעל החנות שהחומר לא פוגע בצבע הרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אהלן,

טוב, עשיתי נקיון מזורז לדלת, שהאצטון לא יידבק בטעות ללכלוך וישאר עוד שניה מיותרת קרוב ללכה או לצבע, שפכתי אצטון על נייר וניקיתי בטפטופים _או תפתופים - תנועות נגיעה וניתוק מגע, לא מריחה או עיגולים) ושטפתי עם מים וחוזר חלילה אחרי כשלוש דקות היה נקי, ערכתי נקיון כולל לרכב וכבר על הדרך עשיתי ווקס, על כל צרה שלא תבוא (מצד האישה)

בכל מקרה, תודה

טכנולוגיה מתקדמת

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6258 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...