Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוספת כרטיס טלויזיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ויש לך חיבור מתאים, ניתן גם לחבר את הממיר ישירות למסך, אבל אם לא, אז כרטיס TV יעשה את העבודה ואין צורך במשהו נוסף.

פורסם

בווינדוס יש את העיקרון של PLUG AND PLAY

ככה שאני חושב שכבר יצוץ לך משהו...(ברגע שתתקין)

ואם לא יצוץ, אתה יכול תמיד להתקשר ל-YES או HOT והם ישמחו לעזור לך.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

אני קניתי מסך וחיברתי אותו לטלויזיה בעזרת כרטיס טלויזיה. הכרטיס טלויזיה בא עם תוכנה ודרכה אתה רואה טלויזיה. תוכל להגדיל ולראות כמו בטל' רגילה או להקטין את החלון ולגלוש באינטרנט באותו זמן. זה מה שאני עושה :-P

פורסם

יש מסכים שאפשר להשתמש במסך עצמו כטלוויזיה, ואז אין שום שליטה/אפשרות הקליטה מהמחשב.

אתה יכול להגדיל ראש ולקנות כרטיס PVR, שבעצם יכול להקליט מ-2 מקורות בו זמנית[ממיר וממיר/ממיר וערוץ 1 או 2/יס והוט], שעד כמה שידוע לי, אפשר לחבר גם מתאם אינפרה אדום, והמחשב בעצמו לפי לוחות זמנים יעביר את הערוצים.

----

פורסם

תודה רבה על התגובות.

פחות מעניין אותי להקליט את השידורים וכמו כן גם אינפרא אדום ועוד.. בסך הכל יש קניתי אחלה מסך ואני רוצה לחסוך במקום ולנצל גם אותו גם בשביל הממיר.

האם יש כרטיסים מומלצים? ראיתי כמה דוגמאות בכמה אתרים בכ100 ש"ח. משהו שמומלץ להתרחק ממנו?

• תוכן חדש...