Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלון שמן בבגאז' - מה עושים בסיבובים?

aa123
שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הגלון עף מצד לצד בסיבובים טיפה חזקים. הוא לא נפרץ, אבל גלון של פרסטון כן נפרץ וטיפטפו ממנו טיפות, שמתי לב בזמן.

במחשבה שנייה, אולי אני אוציא אותו מהבגאז', גם ככה הוא כמעט לא בשימוש!

יש רעיונות?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעיון מס 1- לגנוב ארגז של חלב מהסופר ולשים שם את כל השמנים \ספריים\גילדות וכו"

אם אתה שומר את השמן כדי להוסיף טיפה פעם ב... תעביר קצת לבקבוק פלסטיק קטן ,ככה גם יהיה לך יותר נוח לשפוך אותו

למנע .

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי, אני בזמנו לקחתי חוט ברזל, קשרתי אותו לדופן תא המטען (יש דפנות פלסטיק בוולקן) בצידו האחד, בצידו השני לארגז חלב שהיה שם שמן מים וכלים.

הכי טוב, כלום לא יזוז כלום לא ישפך, זה עדיף מאשר להוציא את הכל מהרכב, ליום שתצטרך להגיע הביתה עם נזילת שמן חריפה ממחזיר שנהרס.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ארגז של חלב לא כזה נוח.

לנו היה ברכב והוא לקח די הרבה מקום.

לדעתי בנסיעות ארוכות (מחוץ לעיר) תשים ברכב.

בנסיעות בעיר/כשאתה צריך אז תשים ברכב.

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא צריך בכלל את הבגאז' (הרכב נוסע רק בסופי-שבוע) ולכן כנראה שאקח את הגיגית של הכביסה.

אגב, כל הנסיעות שלי מחוץ לעיר ללא יוצא מן הכלל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקנה לך גיגית קטנה, שים וולקרו בחלק התחתון וזה יצמד למשטח - הארגז/גיגית/מה שתרצה יכול להדבק למטה ולצידי הבגאז'

תהנה

טכנולוגיה מתקדמת

http://www.mfkeyboards.com

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה יכול לנסות להעביר את השמן לבקבוק קולה. הבקבוק הזה עמיד בצורה יוצאת דופן (שמעתי שהוא עשוי מחומר שיוצר עבור נאס"א, אבל אני מניח שזו סתם שמועה).

אבל כן, למצוא איזה תיל ולקבע את המיכל לאחת הדפנות נשמע מעולה... :)

יום נפלא :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אצלי הכיסוי של האוטו נותן לגלון אחלה קונטרה, זה כמו עם סמיכה, היא לא תזוז מילימטר יחד עם כל בקבוק שתצמיד בינה ובין אחת הדפנות.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רעיון מס 1- לגנוב ארגז של חלב מהסופר ולשים שם את כל השמנים \ספריים\גילדות וכו"

אם אתה שומר את השמן כדי להוסיף טיפה פעם ב... תעביר קצת לבקבוק פלסטיק קטן ,ככה גם יהיה לך יותר נוח לשפוך אותו

למנע .

כאשר אתה גונב ארגז ירוק של חלב בעל הסופר מחוייב על הארגזים וייאלץ לשלם על הארגז שנגנב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סליחה אז אני רץ לשופרסל להחזיר להם את הארגז שלקחתי לפני חצי שנה (לא שאני באמת יודע איפה הוא אבל לא משנה).

אגב אם מישהו זקוק לארגז בעל נפח יותר גדול, יש לי ארגזי משלוחים של הסופר :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לרכוש ארגזים מפלסטיק בהום סנטר במחירים סבירים ביותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לרכוש ארגזים מפלסטיק בהום סנטר במחירים סבירים ביותר.

ל'

נכון, רק שהארגזים של הום סנטר לא הכי עמידים לתלאות הזמן, הדרך והוונדליזים.

מי שמאוד יתאמץ, יש חנות שמוכרת ארגזים כמו של ההובלות בסופר, או כמו של חלקי חילוף במוסכים, (אפשר עם מכסה).

החנות ברח' לוינסקי בקטע שבין הר-ציון לעליה.

יש גדלים שונים.

יהיה לך ארגז בגודל שאתה צריך, וגם לא תגנוב.

אגב, איך אתה היית מרגיש אם מישהו היה גונב לך את הארגז שלא עלה לך שקל ?

אז תבין שהחנות שזה עלה לה, מרגישה יותר גרוע.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים ניילון מתחת לפקק ואז תסגור חזק ככה לא ישפך כלום.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6259 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...