Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר בסביבות ה15K.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.. אחרי 3 שנים עם הקליאו שבהם הגעתי לכל פינה בארץ אני חושב שהגיע הזמן לעבור לרכב חדש יותר(הרכב הישן מודל 92) התקציב לא הכי גדול שיש אני מניח שהשקיע עד 15-20 אלף חשבתי יותר בכיוון של הרכבים קליאו ממודל יותר חדש או רובר 216(איך היא???) השמח לקבל הצעות לביקורות הדרישות שלי הן שיהיה כמה שיותר אמין ושיראה כמו רכב של צעיר.(כן אם חשבתם בכיוון של סקודה אזז לא :))

תודה על העזרה ושבת שלום.

פורסם

גם אני לא מזמן שאלתי על הרובר וזה מה שאמרו לי....

"הייתי ממליץ לך שוב לחשוב אל קנייה של היצרן הזה אומנם זאה מכונית נהדרת אבל כתוצאה מזה שסגרו את המפעל הראשי החלקים עולים הון תועפות עם זאת האוטו נהדר נוח ומרגיש מודרני ביחס לשנתון לדודה שלי היה כזה והיא מכרה אותו רק בגלל שסגרו את המוסך שלו בירושלים והחלקים שלו עלו הון תועפות היא קנתה לעצמה רכב חדש אבל היא עדיין מתגעגעת אליו..

קח שאני לא ממליץ לך ללכת אל הרכב הזה"

כן חבל ששגרו את המפעל אבל אני מציע לכך להתייעץ אם אנשים שיש להם את האוטו

בהצלחה

פורסם

יש לי חבר עם רובר כזאת , ואני יודע שמקרה אחד לא מייצג

ותלוי מה מצב הרכב המדובר - אבל , אל תעשה את הטעות לקנות רובר

החבר מבלה כמעט כל שבוע במוסך - פשוט בניה גרועה - לא אמינה ומסובכת

אין מי שיטפל בו באופן מקצועי - אלה אם אתה רוצה להשקיע עשרות אלפי שקלים במרכזי

הרכב פשוט מתפרק , בעיות מנוע וגיר חדשות כל שבוע , בעיות מחשב , בעיות חשמל , חלודה , פלסטיקה מתפרקת ועוד ..

הרכב אצלו 7 חודשים - בזמן זה הוא עשה 2 ראשי מנוע .. ולפי מה שהבנתי ברובר זה נוהל לעשות ראש מנוע - גם ברכב מטופל

איכות החומר ירודה מאוד וכל פנים הרכב מתפרק (ומדובר על רכב שנת 98 - )

ובגדול הוא מצטער על היום שרכש רובר (בשבילו כל התנעה זו מתנה)

פורסם

אני ממליץ על יפניות שעדין אפשר למצוא במצב טוב ונוסעות יותר טוב מכל רכב קטן או אפילו גדול (צרפתי,אמריקאי לא כל כך משנה) ונותנות תמורה טובה לכסף מניסיון אישי,

מיצובישי סופר לאנסר ידנית 93-97 (החזקה מבין ה 1.6 של התקופה ההיא והתקופה שלנו דגש על ידני ורצוי glxi ויש הבדל!, אגב אני בעל רכב מהסוג הזה שנת 93 והרכב חיסכוני בצורה יוצאת מן הכלל!והייתה לי גם אוטומטית שזה היה פשוט סוף העולם מבחינת דלק מטחנה,אגב כדי שתתקדם בשנים כי נראה לי בגלל "האחים שלנו" השנת 93 הידנית שלי היא היחידה ששמורה פה באזור כבר כל השאר כבר הרוגות תמשיך לכיוון של 96-97!)

הונדה סיוויק 92-93 ידנית/אוטומט איך שבא לך (קשה להשיג שמורה אבל תנסה,יקרה מבחינת ביטוח אבל שווה)

יש לך גם את הפחות מומלצות מבחינתי,

מאזדה 323 סדאן של אותם השנים שמעתי יש בעיות בגירים לא יודע עד כמה המקור אמין,אבל ככה האוטו מצוין.

אמממ לא שאני רק בעד יפניות אבל היה לי ניסיון טוב איתם אבל גם על צרפתיות נסעתי,

לצעיר 106XSI תתאים מאוד,תלך לכיוון 1.6 (במידה ותואהב מאוד את הרכב ויהיה לך 1.4 בכל מקרה תצטרך לעבור ל 1.6 בכדי להנות מהרכב הזה!)

205 גם חמודה אבל אני אישית לא אוהב.

דווקא 306/307 נראה טוב אבל שמעתי יש הרבה בעיות חשמל! (עם טעיתי בדגם עם ה 300 אז מצטער אין לי הרבה ניסיון עם הסידרה הזאת)

בכללי אני יכול להמשיך ככה עד אין סוף:lol:

אבל אלה המכוניות שאני הייתי מסתכל עליהם כאופציה ראשונה,כמובן יש כאלה שלא ציינתי כי לא עלו לי בראש אבל מקווה שתסלחו לי:-D

אהה כן ואל תלך על רובר,הייתה לחבר שלי רובר 214 וגם 216 הרכב שלי שהוא יותר ישן אפילו הוא מודה שיותר טוב מבחינת הכל וחלק שעולה לי 20-50 שקל לו עלה ועולה 700 ואני לא סתם מדבר,מוסך תילתן צינור לרדיאטור עלה 700 שקל כי זה לא כמו בכל המכוניות בא רק צינור וזהו, זה "משולב" (אני אז הבאתי לו אותו גם לא היה,היה צריך להזמין!) בקיצור אל תתקרב לרובר אלה עם כן אתה לוקח איזה רובר 600 טורבו ואתה רוצה ספציפית את האוטו הזה ואין תחליף אחר!

פורסם

תגידו אנשים לא שמעתם על פיאט פונטו בחיר שלך הייתי אולך על שנת 98-00 לחבר שלי יש אחת כבר שנתיים

הוא אוהב מאוד את האוטו חוץ מיכמה בעיות קטנות שני לא זוכר אותם והיא חסכונית

תחשוב על זה אוטו מעולה

פורסם

שלא תעז להתקרב לרובר 216.

הרכב אולי מצויין והכל, אבל כמעט אף מוסך לא מוכן לטפל ברכב.

האחזקה שלו מאוד יקרה, חלפים וטיפולים כאחד.

תחפש משהו אחר, עדיף.

בהצלחה ושבת שלום.

אלעדיקו.

פורסם

אולי די לבלבל את השכל על הרוברים - אם מטפלים בהם כמו שצריך הם מכוניות טובות ולא צריך לבלבל את השכל על שכן ודוד של השכנה.

לי אישית יש אחת 216 אוטומטית וזה אחלה רכב שבעולם, קטן, זריז, מהיר והכי חשוב נוח מאוד.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אל תיגע ברובר אולי זה רכב טוב אבל החברה פשטה את הרגל אין להם שוק ואין חלפים אנשים יורדים למחיר זנות כדי למכור

וגם לא פיאט בראבו או בראבה חרא של רכב גם אין לו שוק אתה יכול למצוא שנת 98 ב-10K חבר שלי קנה פיאט בראבה שנת 97 ב-5K עם כל התוספות!! לא מומלץ!

פורסם
אל תיגע ברובר אולי זה רכב טוב אבל החברה פשטה את הרגל אין להם שוק ואין חלפים אנשים יורדים למחיר זנות כדי למכור

וגם לא פיאט בראבו או בראבה חרא של רכב גם אין לו שוק אתה יכול למצוא שנת 98 ב-10K חבר שלי קנה פיאט בראבה שנת 97 ב-5K עם כל התוספות!! לא מומלץ!

תפסיק לדבר שטויות!

יש בראבה ויש בראבו!!

פורסם
פיליפ זה אותו רכב 1:1 רק שלבראבו אין תחת

ידוע, רק שלבראבו יש שוק ער בעיקר בקרב צעירים.

אם האוטו מטופל כמו שצריך הוא גם מציג אמינות טובה למדי.

בכל מקרה במחיר הזה הבראבו מהווה קנייה טובה מאוד.

פורסם

אם ככה אז שיארוז לי שתיים עם ביצה בצד.

למה חרא של רכב ?

תמורה מעולה לכסף, נסחרות מעט מתחת למכירון (המגוחך) ואתה יכול למצוא אחת מ98 1.4/1.6 עם שלל התוספות מזקן.

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

יש להם את כל התוספות, הכל חשמלי וכל תקלה רואים על הלוח מכוונים אבל מה יש לו הרבה בעיות עם המחשב אני לא יודע איזה נסיון יש לכם עם הרכב הזה אבל חבר שלי אכל רק חרא ולא הצליח להיפטר ממנו בסוף עשה ממנו באגי ודרך אגב גמאני התעניינתי ברכב הזה בגלל המחיר הנמוך חשבתי מציאה....במוסכים אמרו לא להתקרב

• תוכן חדש...