Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הלכו הרמקולים האחוריים

daphne_n
שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

היי, אני לא יודעת אם זה הפורום הנכון, אבל לא מצאתי משהו טוב יותר בהקשר של אודיו ברכבים.

אבא שלי קנה לי לפני כשנתיים שני רמקולים תוצרת שוק smile.gif לאוטו ועכשיו הם התחילו ממש להשמיע רעשים צורמים תוך כדי ניגון מוסיקה, בתור אחת שהדבר היחיד שמעביר לה את הנהיגה בכיף זה מוסיקה, משמע אני חייבת לקנות רמקולים חדשים.

חשבתי על לקנות רמקולים של פיוניר הבנתי שהם מצויינים, חשבתי על הדגם הבא בחנול הבאה... ושאלה נוספת הטוויטרים שלי לא משהו ברכב אבל הם מספקים כל עוד אני מכוונת שרוב העוצמה היא לרמקולים האחרויים הטוויטרים מספקים אותי, אז האם שווה גם לקנות באותה מידה טוויטרים חדשים?

הנה הלינק: http://www.radio-electric.co.il/Prod...productid=1409

ואגב מה הכוונה לטוויטרים מובנים?

תודה,

דפנה.

נ.ב אשמח לקבל עוד המלצות...

user_online.gifreport.gif

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דפנה קודם כל נברך אותך בהצטרפותך לפורום ולאתר בכלל!

אז ככה לפי מה הבנתי מגברים וציוד יוקרתי אין ברכב כך שאין צורך בהשקע לסט 9*6 ייקר ואיכותי!

רמקולי פיוניר יעשו את העבודה כנדרש לתמורה של מחירם! ובטח ובטח לעומת שאר הרמקולים מחברות לא ידועות בשוק !

הדגם הנ"ל שבחרת גם נחשב לדגם נחמד וטוב ואם אני לא טועה מהדגמים החדשים במקרה היום שמעתי סט כזה מורכב בסקודה אוקטביה על HU-רדיו דיסק פיוניר פשוט ואחלה ... באמת לא רע!

סה"כ ממליץ לך בחום ובהנאה !

נ.ב

תמיד צריך להתחיל ממשהו לא?

:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם את אוהבת את הטויטרים, אז לא נראה לי שתצטרכי לקנות חדש.

טויטר מובנה- לרמקול שהבאת, הוא בנוי מ-3WAY זאת אומרת: טויטר, באס ומיד באס (אם אני לא טועה).

זאת אומרת, ברמקול כבר יש טויטר.

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא אמרתי שאני אוהבת את הטויטרים ברמות כאלה שלא צריך לקנות רמקולים אחורים, הם בסדר, לא משהו, כי אם אני ממש מגבירה את המוסיקה, הם מתחילים לגסוס גם...בגלל זה אני מעדיפה זוג רמקולים איכותיים מאחורה...

ולבחור שאמר שהפיוניר לא משהו, סך הכל האם הם מתאימים למשתמש הרגיל הפשוט, אני לא מחפשת הוצאה של 500 שקל, רומה משהו איכותי למוסיקת רוק בעיקר...וקצת באס לא יותר מידיי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבדל בין הקנווד לפיוניר גבוה יותר בסכום ואני לא חושב שהקנווד יותר טובים אולי נותנים יותר באס אבל בצליל פיוניר עולים עליהם!

:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דפנה,

אם את יכולה להרשות לעצמך רמקולים קצת יותר יקרים, הרמקולים האלה מומלצים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=417684

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן כמו ש jbl מצויינים באוזניות כך גם ברמקולים, והמחירים שלהם בהתאם (זונות)!!! אגב אולי לא הסברתי את עצמי אבל כשקניתי את האוטו, מאחור כבר כל החיבורים מוכנים להתקנת רמקולים, כך שההוצאה היחידה שאני עושה זה הרמקולים, כי החוטים כבר וכל ההעברות למאחורה נעשו :) ולהתקין את הרמקולים זה שטויות + חיבור החוטים אליהם.

לא יודעת נראה לי אני אלך על הפיוניר, האמת לאחותי היה פיוניר והיא הייתה מרוצה, פשוט אני צפופה בכסף גם ככה (אבטלה, בלאט).

ואין מצב שאני נוסעת לשיעורים שלי בב"ש שעה וחצי הלוך ושוב בלי מוסיקה בווליום חזק... כך שנעשה את החישובים...

תודה לכולם בכל אופן :)

אשמח לקבל עוד המלצות, אגב למישהו יש ניסיון עם רדיו אלקטריק, חנות אמינה?

אגב נאמר לי ששווה לי אולי לקנות רמקולים בהתאם למערכת שיש לי, יש לי רדיו טייפ ישן ואיכותי של jvc סך הכל אני נורא מרוצה ממנו מחברת את הנגן החתיך של cowon d2 דרך החיבור הישן של הקלטת עם יציאה של אוזניות ונהנית ממוסיקה איכותית...אז האם שווה להסתכל גם על רמקולים של jvc?

מה עם זה?

http://www.p1000.co.il/P1000/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=177&CategoryName=Loudspeakers_6X9&AuctionId=6228109

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחת שמספיק לה מערכת בסיסית הייתי ממליץ לך ללכת על רמקולים בסיסיים

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25444=130121&DB25692=58879

או שתנסי מוצרים של לאנזר שהם יחסית סבירים

http://www.lanzar.co.il/sg_products~23~45.htm

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

טוב אז החלטתי ללכת על פיוניר, הייתי היום באוטו דיפות הציעו לי את הדגם TS A6972E של פיוניר במבצע של 420, למרות שידעתי בברור שברדיו אלקטריק מוכרים ב307, לכן קניתי רק מגבים, אז החלטתי וקניתי היום מרדיו אלקטריק את הדגם הנ"ל,

שאני אתחדש :)

תודה לכולם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...