Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן, כהרגלה בתחילת כל חורף, כל בעיות הרכב צפות להן -

בעייה 1:אחת הרצועות התחילה לחרוק, בסל"ד שעד 2300+-.

האם היא פשוט רפויה, או שהגיע הזמן להחליף?

בעייה2: הרכב חושב שהוא שייך ל007, ומכסה את עצמו בענן עשן (הסוואה מעולה) בכל הנעה.

אני יודע כבר כמה זמן שאני צריך לעשות גומיות שסתומים, השאלה היחידה היא - מהי עלות סבירה?

תודה מראש,

יבין.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

כל מה שאתה צריך, זה לבדוק את מצבה של החגורה החורקת.

אם היא בלויה , חייבים להחליף. אם משוחררת חייבים למתוח מעט.

בכל מקרה יש ספריי מאוחד לשמירת חגורות ומניעת חריקה.

לגבי עשן, יכול מאוד להיות שזוהם מים המצטברים במערכת פליטה ,

ובזמן התחממות מתחילים להתאדות

בהצלחה

פורסם

בכל אופן שבוע הבא טסט, כה שנושא הרצועה ייבדק.

העשן לא נובע מהמים, כי אני יודע בוודאות שצריך לעשות גומיות שסתומים, ובנוסף, ריח השמן השרוף לא משאיר מקום לטעות.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

הכוונה הייתה שהאוטו יהיה במוסך לפני, אז הרצועה תבדק.

בכל מקרה, שמתי WD40, הבעייה די נפתרה.

היום,הרכב נכנס למוסך, וכשדיברתי עם המוסכניק שלי לגבי הגומיות, הוא אמר לי ככה - עדיף לי כבר לעשות ראש, כי מנסיונו, הרבה פעמים הבעייה נובעת ממהמובילים,כך שגומיות לא פותרות את נושא.

מנסיונכם - האם באמת כדאי לי לעשות ראש? (המנוע עבר סה"כ 90 אלף קילומטר, מנוע לא נפתח אף פעם)

בכל אופן, הוא נתן לי הצעה של כ-2700 ש"ח (כולל סט שלייף מקורי של פיזו, החלפת רצועת הטיימינג וכל העבודה מסביב).

רק אציין, כי אני די בוטח בבחור, אני כבר מטפל אצלו הרבה זמן, ולא אחת הוא חסך לי כסף, למרות שזה דרש ממנו יותר עבודה.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

לא כתבת איזה מנוע יש ל306 שלך. במנועי TU הגיוני לעשות ראש בכל 100K קילומטרים. לגבי XU אני לא בטוח.

בכל אופן, WD40 על רצועה חורקת זה פיתרון זמני. מה שצריך לעשות זה למתוח את הרצועה הסוררת, ולהחליף אם היא יבשה.

המחיר נשמע הגיוני, אם הוא כולל הכל כולל הכל והעבודה טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

1800 זה XU.

ניסת לעלות בצמיגות השמן? הרכב מעשן גם אחרי שהוא מתחמם או רק בדקות הראשונות? אולי מדובר רק באדי מים שמצטברים באגזוז?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא כתבת איזה מנוע יש ל306 שלך. במנועי TU הגיוני לעשות ראש בכל 100K קילומטרים. לגבי XU אני לא בטוח.

בכל אופן, WD40 על רצועה חורקת זה פיתרון זמני. מה שצריך לעשות זה למתוח את הרצועה הסוררת, ולהחליף אם היא יבשה.

המחיר נשמע הגיוני, אם הוא כולל הכל כולל הכל והעבודה טובה.

איך הגעת לזה ידידי?

יש לי 306 שנת 2000 מנוע tu 1400

עשה 230 אלף, מעולם לא עשו ראש מנוע, הרכב עובד על סל"ד יציב לא שורף שמן לא מתחמם, תמיד טיימינג בשמן ומים ירוקים וזהו, זה סןד ההצלחה, אני צופה שהיא תגיע ל 300 אלף גם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אין לטעות בריח של שמן שרוף - מה גם שמאז הקנייה יש איבוד קטן של שמן (ולא מנזילה).

בכל אופן, העישון הוא רק כשקר, וגם רק באמת חמור בחורף. בקיץ לא שמים לב בכלל.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...