Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב- A4, תאורת רקע מהבהבת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק תאורת הרקע בלוח השעונים ורקע הכפתורים מהבהבים.

תאורת הפנסים בסדר.

האם בעייה בפיוז או אולי קצר.

הבעייה מופיעה בד"כ בבוקר ולאחר זמן מה נעלמת.

פורסם

אני חושד שיש בעיה באלטרנטור (וסת מתח) והמתח שהוא מספק מרצד.

ניתן לבדוק זאת, כשהתקלה קיימת, ע"י מד מתח אנלוגי המתחבר על קוטבי המצבר ולראות אם המחוג מרצד.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי - לדעתי מקור הבעיה הוא מגע רופף.

שני טעמים:

- הנורות הראשיות לא מהבהבות.

- מצבר הרכב משמש כמייצב מתח ולכן לא סביר בעיני שיהיו קפיצות מתח כ"כ גדולות.

אני הייתי מחפש מגע רופף מאיזור הפיוז והלאה.

פורסם

אם הבעיה היא רק בנורות לוח השעונים אז שווה שתבדוק את הראוסטט (דימר של לוח המכוונים) , "משחק" עם הראוסטט הלוך חזור בדר"כ תפתור את הבעיה.

בהצלחה

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

זהו מפסק גלגל , אצלי בפולו הוא ליד גלגל ההגה, תסתכל בספר הרכב.

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם

הדימר נמצא בלוח המכוונים באחד הכפתורים שיוצאים ממנו , אני חושב שהוא משמש גם לכיוון השעון יש לסובב אותו לימין ולשמאל. אבל לא ללחוץ עליו

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...