Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתפנק קצת ולרכוש איי פוד ולחבר אותו למכשיר שלי כך שכל השירים מהמחשב שלי יהיו גם ברכב שלי!

קצת מידע בנושא בכלל למי שיש והיה יעזור וייתקבל בברכה

איזה? ומהיכן אני רוכש קבל כזה ואיזה צריך?

:roll:

פורסם

בהנחה ולHU שלך יש כניסת AUX אתה יכול להשיכ כבל של יציאת אוזניות שמתפצל לשני RCA

יש דרך יותר יקרה , וזה כבלים שהם LOD שזה ראשי תיבות של כבלים מיוחדים שנכנסים לפתח התחתון של האייפוד (משם יוצא הUSB ), בד"כ אלו כבלים אודיופילים שהולכים למגברי אוזניות , ולכן הם די יקרים (מתחילים ב50-150 דולר ). מה שכן היציאה הזו עדיפה

אתה יכול אולי לבדוק בבאג או בחנות שיש בדיזנגוף סנטר (שמעתי על חנות שם אני לא יודע איך קוראים לה והיכן היא ), על כבל רגיל כזה שיוצא מהLINEOUT והצד השני זה שני RCA

בפורום IPOD בתפוז יש גם דרך אחרת לחבר אייפוד לרכב , הייתי ממליץ לך לבדוק שם בטאגליינ

הנה המאמר הראשון

והנה השני

בברכה יהודה

• תוכן חדש...