Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רקע כללי: פיג'ו 306 1.8 16V מודל 98 כ-101,000 ק"מ. טיפול אחרון בוצע ב-90,000 ק"מ.

תיאור הבעיה: רכב סוחב פחות טוב ולעיתים מורגשת מעין "הישתנקות" של הרכב למס' שניות כאילו נגמר הדלק או שיש סתימה ואז במכה אחת הרכב חוזר למצב רגיל.

תיאור הנסיבות: בסוף שבוע שעבר הישתמשתי בתוסף של LM לניקוי שסתומים, בצורה כזאת שהוספתי אותו כשהיה רבע מיכל דלק ונסעתי על מיכל זה בצורה די חזקה. בשלב מסוים ממש לקראת סוף המיכל, בנסיעה של בערך 110 קמ"ש לפתע הרכב כאילו השתתק ועמד להיכבות ולאחר כ-2 שניות במכה אחת (מורגשת) פתאום הרכב חזר להתנהג כרגיל. בהמשך בעיה זו חזרה על עצמה מס' פעמים.

התקלות האפשריות בהן אני חושד:

1. סתימת דלק.

2. טימינג- נעשה לאחרונה לרכב ב-60,000 ק"מ ועפ"י ספר הרכב ב-105,000 צריך להיעשות שוב.

3. בעיה בשסתומים.

חבר המליץ לי להוציא את פילטר האוויר ולנסוע ולבדוק האם הבעיה חוזרת על עצמה מכיוון שיכול להיות שהבעיה בפילטר עצמו. (לי אישית זה לא נראה)

מבקש לקבל את חוות דעתכם לסיבות לבעיה. ובנוסף לשמוע מהן התקלות שניתן להבחין בהן כאשר רצועת הטימינג זקוקה להחלפה.

בכל מקרה נראה לי שאחליף את רצועת הטימינג היות ואני קרוב מאוד לק"מ שדורש זאת.

פורסם

לי יש בדיוק את אותו הרכב טיימינג תליף כדי שלו תיגמור את המנוע

בקשר לבעיה לי זה גם קרה מומלץ ניקוי הזרקה במיגה ולא נעשה הרבה זמן כ 420 שקל

פלאגים להליף עברו כבר 10K

ואצלי מצאו שיש בעיה ביישן של הסל"ד אז מומלץ בדיקה עים משב דיאגנוסטיקה במקום שיודע לאתר בעיות כאלו

אל תישכך לספר בסוף מה נימצע

בייייי

MIKE 306

פורסם
רקע כללי: פיג'ו 306 1.8 16V מודל 98 כ-101,000 ק"מ. טיפול אחרון בוצע ב-90,000 ק"מ.

תיאור הבעיה: רכב סוחב פחות טוב ולעיתים מורגשת מעין "הישתנקות" של הרכב למס' שניות כאילו נגמר הדלק או שיש סתימה ואז במכה אחת הרכב חוזר למצב רגיל.

תיאור הנסיבות: בסוף שבוע שעבר הישתמשתי בתוסף של LM לניקוי שסתומים, בצורה כזאת שהוספתי אותו כשהיה רבע מיכל דלק ונסעתי על מיכל זה בצורה די חזקה. בשלב מסוים ממש לקראת סוף המיכל, בנסיעה של בערך 110 קמ"ש לפתע הרכב כאילו השתתק ועמד להיכבות ולאחר כ-2 שניות במכה אחת (מורגשת) פתאום הרכב חזר להתנהג כרגיל. בהמשך בעיה זו חזרה על עצמה מס' פעמים.

התקלות האפשריות בהן אני חושד:

1. סתימת דלק.

2. טימינג- נעשה לאחרונה לרכב ב-60,000 ק"מ ועפ"י ספר הרכב ב-105,000 צריך להיעשות שוב.

3. בעיה בשסתומים.

חבר המליץ לי להוציא את פילטר האוויר ולנסוע ולבדוק האם הבעיה חוזרת על עצמה מכיוון שיכול להיות שהבעיה בפילטר עצמו. (לי אישית זה לא נראה)

מבקש לקבל את חוות דעתכם לסיבות לבעיה. ובנוסף לשמוע מהן התקלות שניתן להבחין בהן כאשר רצועת הטימינג זקוקה להחלפה.

בכל מקרה נראה לי שאחליף את רצועת הטימינג היות ואני קרוב מאוד לק"מ שדורש זאת.

טיימינג בכל מקרה תחליף, כי צריך!...

אבל לדעתי זאת לא הבעיה,

ואין ברירה, אתה צריך לחבר את האוטו למחשב במוסך פג'ו, ולראות מה הבעיה!.

בהצלחה!,

ניר.

פורסם

טיימינג יש לבצע כל 60K

או

3 שנים

הקודם מביניהם.

אצלי ב 106 הייתה בעיה דומה, נפתרה בכך שהחלפתי פלאגים (למקוריים במקום 4 אלק' -> 2) חוטי הצטה גם הוחלפו, מאפ סנסור הוחלף.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

קודם כל השתמשת בתוסף לא מתאים והניקוי לא בוצע בצורה הנכונה, כבר דובר רבות מה גורמים כל התוספים האלה . החומר המומלץ ע"י היצרן מתוצרת WYNN'S כל 40000KM .מצתים מומלצים של חברת EYQUEM שתי אלקטרודות. יכול להיות שהתוסף פירק בוצה שהתלבשה על המצת , ויכול להיות שהוא אכל את קצה המזרק. בתור התחלה ההיתי מחליף את המצתים ובודק הלאה.

I LOVE PEUGEOT CITROEN CARS

פורסם

או קיי היום התקשרו מהמוסך (קל-נת נתניה) ולהלן הממצאים:

הרכב נבדק ע"י המחשב ונמצא כי יש להחליף חיישן שניקרא Z-ZA, עלות החיישן לפני מע"מ היא 1,127 ש"ח + עבודה (30 ש"ח)

עלות החלפת רצועת טימינג (חלקים + עבודה) 1,134.53 לפני מע"מ

שאלות:

האים האבחנה נראית לכם נכונה ובכלל מה תפקיד חיישן זה.

מחירים, לא נראה לכם מוגזם?

תודה,

פורסם
קודם תחליף מסנן דלק בלבד הוא ניסתם ממישקעים במיכל הדלק כי סמתה תוסף

חרה.

בני, מה אמרנו על תרבות הדיבור בפורום ?

אני צריך לחסום אותך לשבוע בשביל לקבל כאן הבנה ?

אתה לא ילד קטן, תתנהג בהתאם :idea:

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קודם כל התוסף לדלק הוא לא חרא, הוא "התוסף" המדובר של LM.

בנוסף במידה והיה מדובר בתקלה בפילטר הדלק הבעיה הייתה מופיעה כל הזמן ולא ברגעים מסוימים כמו במקרה שלי.

פורסם
קודם תחליף מסנן דלק בלבד הוא ניסתם ממישקעים במיכל הדלק כי סמתה תוסף

חרה.

א. התוסף של ליקווי מולי לניקוי אינג'קטורים הוא לא חרא.

ב. סמתה = שמת

ג. חרה = חרא

ד. הזכירו פה מוסך מומלץ, אולי שווה לבדוק שם :

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=20821

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
או קיי היום התקשרו מהמוסך (קל-נת נתניה) ולהלן הממצאים:

הרכב נבדק ע"י המחשב ונמצא כי יש להחליף חיישן שניקרא Z-ZA, עלות החיישן לפני מע"מ היא 1,127 ש"ח + עבודה (30 ש"ח)

עלות החלפת רצועת טימינג (חלקים + עבודה) 1,134.53 לפני מע"מ

שאלות:

האים האבחנה נראית לכם נכונה ובכלל מה תפקיד חיישן זה.

מחירים, לא נראה לכם מוגזם?

תודה,

מה נכנסת לסנדלריה (קל-נת -> כל הזכויות שמורות למשתמש OBARSHAD :lol: )הזאת???

יש לשקול אפשרות לקנות את החיישן הנ"ל מפירוק.

אצלי הורכב מאפ סנסור מפירוק של סקסו 2003.

הרמן.

בקשר לטיימינג אין לי מה להוסיף.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...