Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"למה, אתה יודע לנהוג ?"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאני מספר את הסיפור, אני רוצה לאחל לבעל האודי Tt הכחולה עם הספויילר המכוער, שחושב שאם הוא נכנס בין שתי מכוניות ב-170 קמ"ש, הוא גבר, אני ארצה לאחל לך שתאבד שליטה ותכנס לא בעמוד, אלא בקיר בטון ותרסק את כל עצמותייך והלוואי ותמות. אל תדאג, הדרך לשם לא רחוקה.

חזרתי עכשיו מלא אדרנלין מנסיעה של 10 דקות שהייתה אמורה להיות רגועה, אחרי ארוחה משפחתית בערב יום חמישי. אבל לא, משהו היה חייב להשתבש.

בין יקנעם לצומת יגור, בכביש עם השני נתיבים, הכביש המהיר, נסעה לה בנתיב השמאלי אודי Tt כחולה עם ספויילר. הבהבתי כדי שהוא ינוע לשמאלי. הוא סרב. עקפתי אותו בנתיב הימני והמשכתי בנתיב השמאלי. לאחר כמה שניות בודדות התקרבתי ללנטיס שהייתה בנתיב השמאלי במטרה לעקוף אותה, פתאום אני קולט במראה האחורית את ה-tt מתקרבת במהירות מטורפת ונכנסת במהירות של 170 קמ"ש ביני ובין הלנטיס. מטורף !

הוא ממשיך עוד כמה שניות בנתיב השמאלי ואז עובר לימני במהירות שיוט סבירה. אני מתקרב אליו, מצפצף לו, הוא מעיף מבט, אני עושה לו עם הראש וממשיך הלאה. הוא מתקרב אליי שוב במהירות, ונצמד אליי במהירות (כמו בסרטים) ומרפה וחוזר למהירות שיוט. החלטתי שאני מנסה להשיג את הניידת משטרה שרחוקה ממני כ-500 מטר, אך לא הספקתי כי בצומת יגור היא כבר פנתה ימינה. ברמזור שנינו נעצרנו, הוא פותח חלון ואז אני מבין שהוא ערבי לפי המבטא.הוא שואל אותי " אם אני יודע לנהוג?" , אני שאלתי אותו מה זה המשחקים האלה, ואז חבר שלו יצא מהרכב במטרה להתעמת. אני הייתי בנתיב השמאלי לכיוון נשר והוא בנתיב לכיוון ישר. אור ירוק והתחלתי לנסוע, הוא לא הספיק לתפוס אותי, מזל. אחרי הפנייה אני קולט שהוא בכח רוצה להתעמת ופשוט פונה גם כן שמאלה ורודף אחרי. בדרך לנשר אני על 70,והוא מתקרב אליי, פותח חלון ומתחיל לקלל, ולא רק, הוא נצמד אל צד הרכב במהירות וכמעט גורם לי לרדת מהנתיב אל השוליים. אני, דפקתי ברקס ומיד האטתי עד לכדי עצירה. חיכיתי מס. דקות והמשכתי לנסוע.

הגעתי הבייתה, מלא אדרנלין וכעס, וכל הזמן הזה חשבתי שזה יכל להגמר רע (במיוחד כשחברה שלי נמצאת באוטו) אילו הם היו מצליחים לתפוס אותי.

### כאן היו איחולים שהנהלת הפורום מזדהה איתם, אך לא יכולה לאפשר את פרסומם. עמכם הסליחה ###

למה המשטרה לא תופסת את החארות האלה ? למה ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מקרה זהה קרה לי, רק לא עם עם הבני דודים אלא עם אחד "משלנו".

נסעתי בכביש החוף לכיוון צפון, קצת לפני מחלף כפר ויתקין נסעתי בשמאלי ולפני אוטו. הבהבתי לאוטו, לאחר כמה הבהובים ומספר רגעים יצאתי לעקיפה מהימני. בימני היתה מכונית כ50 מטרים קדימה. אני יוצא לעקיפה, ובינתיים הבחור ברכב שאני עוקף מבין שאני עוקף, ונותן גז במטרה למנוע ממני עקיפה. משום שהוא היה בגרוטאה ואני לא הצלחתי לעקוף. המשכתי במהירות שלי והוא נצמד מאחור. הייתי במרחק סביר מהרכב מקדימה, והבחור יוצא לעקיפה. במהירות של 150 הוא נדחף ביני לבין הרכב מלפנים, עכשיו רק שתבין, הרכב לא היה רחוק ממני, אני "נתתי" לו להכנס משום שאחרת הבגז' שלו היה בפרונט שלי. לא רק העקיפה, אלא שהבחור האינטיליגנט החליט "ללמד אותי לקח" ודפק ברקס מיד בתום העקיפה שלו כשהפרונט שלי רחוק מהבגז' שלו בסנטימטרים ספורים, הודות לעירנות הספקתי לבלום.

אני המשכתי אחרי זה בימני והוא "חיפש" אותי, המשיך לדפוק לי ברקסים. אפילו כשהאטתי למהירות 80 קמש הבחור נעצר וחיכה לי.

אם הייתי לבד ברכב הייתי נכנס בו או לחלופין מארגן לו מפגש עם הבורא בעזרת אלה.

פורסם

בני ***** באמת חבל שהמשטרה שלנו לא תופסת כאלו חולירות :x :x :x

וחבל באמת שזה היה עם המשפחה ולא עם איזה 4 חבר'ה, ככה שהם היו יותר רגועים ה"בני דודים" האלה. באמת חבל :x

המזל שלהם הוא כמו שאמרתי לך, שאתה היית לבד ועוד עם חברה שלך. אחרת, הם לא היו מעיזים להסתכל לכיוון שלך בכלל.

יהיה טוב!

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא חסרים דפוקים על הכביש או ערסים למינהם. היום במקרה נסעתי עם הRUNX של ההורים ואני קולט פונטו במראה מיתקרבת אליי במהירות מסחררת ואני עוד בימני בזמן שהשמאלי כמעט ריק לגמרי, הוא ניצמד ניצמד ניצמד עוד קצת בסוף ראיתי שאין שום אפשרות לברוח מהדפקט הזה, אז עברתי לשמאלי ואז האידיוט החליט שגם לו מיתחשק לעבור ולהישאר מאחורי, הכנסתי לאוטו קיקדאון (אוטומט) עקפתי את כול הטור משמאל וחזרתי לימני.

פשוט צריך לברוח מהדפוקים האלה וזהו,

פורסם

ועד היום אנשים לא מבינים למה משרד הרישוי מלא בבני הדודים.

היום בנסיעה מתל אביב כשכביש החוף פקוק אך זורם קלטתי במוו 528 לבנה מהצורה הקודמת עוקפת (!) בשוליים השמאליים איזה שרייד רק בשביל להתקדם עוד קצת.

פורסם

מה שכבר קורה כאן זה טירוף ! פשוט טירוף.

מתחשק כבר לעבור למקום יותר שפוי. לצערי.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

:evil:

למה המשטרה לא תופסת את החארות האלה ? למה ?

המשטרה עסוקה בדברים אחרים...

כמו למשל לעצור אותי בכניסה לנמל, לשאול אותי בן כמה אני וכמה זמן יש לי רישיון כדי לוודא שאני לא נהג חדש ומותר לי להסיע יותר מ-2 ברכב.

דבר לגיטימי, רק שהוא אמור לערוך כדקה (הצגת רישיון) ולא דרישה לעמוד בצד בדרך ותחילת שיחת נפש של 2 דקות.:evil:

אני ממשיך מהניידת פנימה לחניה. מיד אחריי מגיע חבר שלי:

חיפוש סמים ברכב שלו, כולל הפיכה וניעור מלא של הרכב.

גם דבר לגיטימי, כשבאמת יש חשש או סיבה מוצדקת.. אבל לא שמדובר בנכה צה"ל בדרגת נכות קשה עם תו נכה ששום דבר לא מרמז על צורך בכך. (אחרינו נכנסו מכוניות ערסים שלמות שלא נבדקו כלל :shock: )

לא דיברנו על המארבים המטופשים וההתעסקויות בדוחות חניה כשהם עומדים ליד הרכב עד שיעבור הזמן במדחן.

וכמובן התעסקות בהחלטות מה יהיה הרכב הבא?! (אחרי הג'טה,הפאסאט, ה-B4, האקורד וכו').

פורסם

לי קרה מקרה לא ממש דומה אבל משהו רדף אחרי בגלל שצפרתי לו כי הוא עמד באמצע הכביש בלי ארבע וינקרים אז הוא החליט לרדוף אחרי בכל העיר , עד שעצרתי ואז הוא שיחק אותה גבר.

:evil:

המשטרה עסוקה בדברים אחרים...

כמו למשל לעצור אותי בכניסה לנמל, לשאול אותי בן כמה אני וכמה זמן יש לי רישיון כדי לוודא שאני לא נהג חדש ומותר לי להסיע יותר מ-2 ברכב.

דבר לגיטימי, רק שהוא אמור לערוך כדקה (הצגת רישיון) ולא דרישה לעמוד בצד בדרך ותחילת שיחת נפש של 2 דקות.:evil:

אני ממשיך מהניידת פנימה לחניה. מיד אחריי מגיע חבר שלי:

חיפוש סמים ברכב שלו, כולל הפיכה וניעור מלא של הרכב.

גם דבר לגיטימי, כשבאמת יש חשש או סיבה מוצדקת.. אבל לא שמדובר בנכה צה"ל בדרגת נכות קשה עם תו נכה ששום דבר לא מרמז על צורך בכך. (אחרינו נכנסו מכוניות ערסים שלמות שלא נבדקו כלל :shock: )

לא דיברנו על המארבים המטופשים וההתעסקויות בדוחות חניה כשהם עומדים ליד הרכב עד שיעבור הזמן במדחן.

וכמובן התעסקות בהחלטות מה יהיה הרכב הבא?! (אחרי הג'טה,הפאסאט, ה-B4, האקורד וכו').

אתה צוחק??

אותי עצרו איזה לילה אחד לבדיקת אלכוהול שנערכה משהו כמו 10 דקות ובזמן שהשוטר בודק אם שתיתי עברו כמה מכוניות עם אנשים מאוד "שמחים" .

פורסם

מה שטוב זה שאפשר לזהות את הדבילים האלו מרחוק.

אתמול בבוקר, באותו מקום (כביש צומת סומך-צומת יגור) היה איזה ערס שזגזג כמו מנייאק, עקף את כולם, בצומת סומך לא נכנס לנתיב שפונה אלא פשוט התפרץ לתחילת התור בצומת עצמו, ובאופן כללי צריך לאבד את הרשיון שלו. הנה הלוחית שלו.

הוא גם חתך אותי בלי רחמים בערך 5 פעמים, ובגלל שהוא לא יודע לנהוג, אני פשוט נהגתי נורמלי וכל פעם שהוא עבר נתיב, אותו נתיב נהיה יותר איטי. זה היה בפקקים המעצבנים האלו שכולם נוסעים על 40 בכביש בין עירוני והיה משעשע לראות איך הוא מתעצבן.

נמאס לי כבר מכל הערסים האלו!

למה הם לא לומדים שהכביש הוא לא שלהם ושהם גורמים לתאונות?

ורק בשביל שהוא ימצא את האוטו שלו כשהוא יחפש בגוגל, 58-187-63

הבהרה: התמונות צולמו במהלך עצירה מלאה.

תמונה113.jpg

תמונה114.jpg

פורסם

לצערי - כאלה (בלי קשר אם הם בני דודים או אחים או אחיות חורגות) צריך ללמד לקח בדרך הקשה.

נבוט עגול ויפה

מקרה דומה שקרה לי בכביש מטבריה לקיבוץ מגדל.

הכביש דו סטרי עם קו הפרדה לבן. אני לבד על הכביש - חושך - מדליק אורות גבוהים כדי לראות יותר טוב

לפתע מגיחה מאחורי סובארו פשע משנות ה 70 ובמהירות רבה עוקפת אותי על הקו הלבן ומיד בולמת לפני האף שלי.

לקח לי מספר שניות להתעשת ואז הבחנתי שאני עם אורות גבוהים וחזרתי לאורות הרגילים.

כמה שניות אחרי זה הסובארו עוצרת באמצע הכביש ויוצא ממנה איזה בן דוד עם נבוט וצועק לי:"אתה סנוורת אותי? בוא צא החוצה".

עקפתי אותו והתחלתי לנסוע והוא עוקב אחרי ומנסה להתנגש בי.

בסוף נמאס לי. נתתי לו להתקרב ופשוט נגחתי בו בצד הרכב. האוטו שלו התעופף לשוליים והוא נעצר בחריקת בלמים והרבה עשן.

עצרתי מלפניו וחיכיתי - אבל הפיל הגדול הפך לעכבר קטן ושקט.

אחרי מספר דקות חזרתי לנסוע ומאז לא נראו עקבותיו

הנגיחה עלתה לי בדלת+פגוש+כנף+פנס ראשי שהוחלפו/תוקנו - אבל היה מקיף:lol:

פורסם

בהודעה הראשונה שכתבתי, התכוונתי שהבהבתי לאודי כדי שהיא תנוע לנתיב הימני, בטעות רשמתי לנתיב השמאלי.

לא היה ניתן לערוך את ההודעה מחדש.

שמוליק

פורסם

יש כל כך הרבה מטורפים כאלה זה פשוט לא יאומן

רק לפני כמה ימים ראיתי פורשה בוקסטר באבן גבירול בתל אביב עוברת ב2 בלילה ליד מכונית ברמזור שבדיוק התחילה

לנסוע בירוק במהירות של בערך 150 קמש אם לא יותר..

פורסם

עכשי אתם מבינים למה יש לי לום, מוט ברזל וקופסאת כלים מלאה במברגים, פלאיירים ומפתחות ברגים - ברכב?

(והבגאז' מסודר :))

אחד כזה יוצא אליך - אין מה לעשות.

פעם איזה ערס נעלב מהצורה שהסתכלתי עליו אז הוא פתח דלת, הלום היה בשלוף בבגאז' - הערס חזר לאוטו ונסע.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...