Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"למה, אתה יודע לנהוג ?"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאחל להם בעזרת השם שישברו את היידים והרגליים. :evil::evil::evil:

נשבע לך שהייתי יוצא אליו ודופק לו מכות ככה שלא יקום בחיים.

בכל מקרה שיהיה שבת שלום :roll:

אלא אם כן אתה אלוף אומניות לחימה, אחד מול 2- לא נראה לי שהיה לך סיכוי. רוב הסיכויים שהם היו מנפחים אותך מכות או דוקרים אותך או שניהם ביחד.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז זהו ? הפתרון הוא לקנות אלה או כלי נשק אחר ?

גם אם הייתה לי אלה באוטו, לא חושב שהייתי משתמש בה כי רק המחשבה שמשטרה תהיה מעורבת בזה אחר-כך

עוצרת אותי.

שמוליק

צודק, אתה עלול להיות מואשם בתקיפה.

אז מה עדיף?לקבל מכות?לברוח?ואם אתה תהיה במצב שלא תוכל לברוח והם יהיו יותר ממך?

לפעמים עדיף להוריד את הרגל מהגז לתת לאדיוט להשתלב, ולפעמים ללחוץ את הגז עד הסוף ולהעלם מהמקום.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
עכשי אתם מבינים למה יש לי לום, מוט ברזל וקופסאת כלים מלאה במברגים, פלאיירים ומפתחות ברגים - ברכב?

(והבגאז' מסודר :))

אחד כזה יוצא אליך - אין מה לעשות.

פעם איזה ערס נעלב מהצורה שהסתכלתי עליו אז הוא פתח דלת, הלום היה בשלוף בבגאז' - הערס חזר לאוטו ונסע.

זה ממש נכון להחזיק דברים כאלה באוטו, למזלי אבא שלי בתחום השיפוצים,

אז יש לנו הרבה דברים בברלינגו שלנו, החל מכמה עשרות סכינים יפניים, פטיש ענק (משהו בסביבות ה- 5קילו) ולום נחמד.

ולא נדבר על ה- POWER TOOLS

וכל הקטע שהערסים האלו לא רק על הכבישים, יצה לי להתקל בכמה במסיבות, וסתם בערב. (הלום מאוד שימושי אני חייב לציין).

אבל את ה"בני דודים" לא רואים הרבה באשקלון.

I :inlove: MY Mitsubishi

פורסם

בגלל קטעים כאלה בדיוק אני נוסע עם הM16 המקוצר שלי ברכב...

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

הנהלת קארספורום מודה לכם על דרך הארץ, הרוגע והשלווה שנסכתם על כולנו בשרשור זה, ומביעה פליאה על שאיש מכם אינו מחזיק רימון רסס 26 במכונית.

תודה ושבת שלום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...