Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

"למה, אתה יודע לנהוג ?"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה עוד כלום למה שקורה בכבישים פה בנגב הבדואים למינהם חושבים הם נהגים מקצוענים (הם בכלל בלי רישיון)

למשל בכביש דימונה ב"ש כביש מסודר לכל כביש יש שני נתיבים וגם שם הם עושים בלאגן

פעם אני ועוד חבר היינו בדרכנו הביתה מב"ש לדימונה אז חבר שלי יצא לעקיפה והרכב שהוא עקף היה בדואי

עכשיו הבדואי חושב אנחנו צוחקים איתו התחיל לשחק איתנו בכביש עוקף מימין נדבק מאחורה מסנוור ועוקף ומחייך חיוך מכוער כמוהו

חבר שלי האיט עצרנו בשוליים ונתנו לו להמשיך לנסוע עד שהוא הלך ..

וזה עוד סיפור פשוט יש עוד המון מקרים יותר גרועים בהרבה

רוב תאונות הדרכים בכביש הזה בגלל הבדואים ההאלה הם פשוט מכה

והמשטרה אפילו לא אכפת לה מזה

206 XT

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבדואים זה מכה בכול הארץ. בבאר שבע זה כבר עובד כול גבול.

אם היתם רואים מה הם עושים בעיר :( סכנה פשוט.

לפני שבוע יצאתי לראשון לציון מהיציאה הראשית של באר שבע לכיוון שדרות.

בדואי החליט שכביש בין עירוני ואין צורך לתת זכות קדימה,יצא מצב שכמעט לא התנגש בי מהצד.

אני לא רוצה לחשוב מה היה נשאר מהיונדאי שלי אחרי שהאיגנסיס שלו היתה חס וחלילה פוגעת בי.

הכביש של דימונה באר שבע,כביש חשוך ברובו ואם יצא לכם לנסוע בכביש בשעות לילה מאוחרת אפשר לראות שם הרבה דברים מוזרים להתחיל מבדואים שעומדים עם פנסים באמצע הכביש ולהמשיך לבדואים שפשוט מתחילים לרדוף אחריך כי עקפתה אותם.

זה שהם נוסעים בלאנסר וורודות עם ספויילר של מטוס זה גם סכנה לציבור,עוד יתחילו להמריא לשמיים אלו.

פורסם

אז לא רק בדרום ה"ערנבים" מסכנים את חיינו.

שלשום, בכביש עוקף עכו, נסעה שברולט קפריס (האוניות האלה) בצבע זהב עם ג'נט 19' מבריק בצורה מזעזעת,

החליטו 2 הערנבים לסוע אחריי משהו כמו 1.25 ק"מ אבל כשהם נסעו אחריי זה היה משו כמו 3 מטר מאחוריי, ממש נסיעה מפחידה כשמישהו כ"כ קרוב. להנהתי נסעתי בL200 מוגבהת של חבר וכשלוחצים גז- אז בואו נגיד שאין טעם להסתכל במראה לאחור, כי מה שתראו זה לא יותר ממסך אפור כהה (אני יודע- מזהם, הייתי חייב) בקיצור הערנבים כנראה נחנקו להם קצת והחליטו להגביר את המהירות לעבור לנתיב השמאלי ובדיוק בדיוק להיות במקביל אליי. איזה יופי. באותו זמן אמא שלי אחותי סבתא שלי דודה שלי והבת בת בת בת דוה שלי קיבלו שלל ברכות מאיזה ערנב שבזמן שקילל עשה תנועות של סכין בגרון. אחרי שהוא הבין שכל התשבוחות והתנועות שהוא והחבר שלו גם קצת עשו, מעניינות לי את החר*ץ- נתן גז בצומת קרית אתא ראיתי אותו בצד הדרך עם מכסה מנוע מורם :lol:. (כשעברתי אותו צפצפתי לו שיסתכל ועשיתי לו שלום חברי, הייתי חייב, אני ישראלי).

Pajero, Clio

And my spectacular Megane:king:

פורסם
מה שטוב זה שאפשר לזהות את הדבילים האלו מרחוק.

אתמול בבוקר, באותו מקום (כביש צומת סומך-צומת יגור) היה איזה ערס שזגזג כמו מנייאק, עקף את כולם, בצומת סומך לא נכנס לנתיב שפונה אלא פשוט התפרץ לתחילת התור בצומת עצמו, ובאופן כללי צריך לאבד את הרשיון שלו. הנה הלוחית שלו.

הוא גם חתך אותי בלי רחמים בערך 5 פעמים, ובגלל שהוא לא יודע לנהוג, אני פשוט נהגתי נורמלי וכל פעם שהוא עבר נתיב, אותו נתיב נהיה יותר איטי. זה היה בפקקים המעצבנים האלו שכולם נוסעים על 40 בכביש בין עירוני והיה משעשע לראות איך הוא מתעצבן.

נמאס לי כבר מכל הערסים האלו!

למה הם לא לומדים שהכביש הוא לא שלהם ושהם גורמים לתאונות?

ורק בשביל שהוא ימצא את האוטו שלו כשהוא יחפש בגוגל, 58-187-63

הבהרה: התמונות צולמו במהלך עצירה מלאה.

זה רכב שכור, לא אכפת לו בכלל, ובטוח שהוא לא יודע מה מספר הרכב שלו.

מקרה שקרה לי דווקא לא עם ערסים או ערנבים אלא איש מבוגר בסוף שנות ה40 שלו , עם הבעה סתומה על הפנים.

אני נוסע אחריו כולי ממהר לעבודה, בציר שבין צומת ויתקין למשמר השרון ואח"כ צומת רופין והוא נוסע אחרי רכב שנוסע 70 קמ"ש.

הכביש דו סיטרי, נתיב אחד לכל כיוון. ואני יוצא לעקיפה, פתאום הוא מחליט שהוא רוצה גם וכמעט "זרק" אותי מהכביש.

מהר מאוד "זז" לי הסעיף ונסעתי אחריו לחנך אותו, אנימגיע ליידו וצופר לו והוא אפילו לא מסתכל עלי.

מזל שמיהרתי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

יש מלא אידיוטים על הכביש.גם ערסים,גם ערבים ולפעמים גם אנשים שנראים רגילים לגמרי!

תחזיק איזה לום/מברג ברגים בתא המטען למקרים כאלה.כשמישהו יוצא עלייך, תוציא אותו ותיראה איך במהירות הבחור חוזר לאוטו.

צריך להחזיק באוטו כלי להגנה עצמית.אין לדעת במה תיתיקל.

פורסם

צודקים מאוד בקשר ללום ולאלות..אחי הגדול קנה מחבט של בייסבול אלו מהעץ,קנינו מחנות משמוכרת ציוד ספורט, הדבר הזה כבד בצורה רצינית, ומי שייקבל ממנו מכה לא יקום כול כך מהר, (אם בכלל) וכשיש לך דבר כזה ברכב אף אחד לא יעשה שום דבר,

בכול מקרה זה גם עלה לו איזה 100 שקל, מישתלם כי בו זמנית אפשר גם לשחק עם זה בשבתות.

פורסם

אז זהו ? הפתרון הוא לקנות אלה או כלי נשק אחר ?

גם אם הייתה לי אלה באוטו, לא חושב שהייתי משתמש בה כי רק המחשבה שמשטרה תהיה מעורבת בזה אחר-כך

עוצרת אותי.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אני מאחל להם בעזרת השם שישברו את היידים והרגליים. :evil::evil::evil:

נשבע לך שהייתי יוצא אליו ודופק לו מכות ככה שלא יקום בחיים.

בכל מקרה שיהיה שבת שלום :roll:

יש חלום חדש...

פורסם

גם אם הייתה לי אלה באוטו, לא חושב שהייתי משתמש בה כי רק המחשבה שמשטרה תהיה מעורבת בזה אחר-כך

עוצרת אותי.

שמוליק

אז מה עדיף?לקבל מכות?לברוח?ואם אתה תהיה במצב שלא תוכל לברוח והם יהיו יותר ממך?

פורסם

עוצרת אותי.

שמוליק

שמוליק, לצערי - ברומא התנהג כמו רומאי.

העם הזה מבין רק שפה אחת וזאת השפה ששוברת להם את הראש.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בקיצור...

כמה עולה להתקין מא"ג עם שליטה ממושב הנהג על קסנטיה? :evil:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בדיוק בשביל הגנה ממקרים כאלה הולכים לאלוף הספורט וקונים מחבט בייסבול ושמים מתחת לכיסא, זה נקרא להשקיע ולקבל תשואה:arrow:

פורסם
מה שכבר קורה כאן זה טירוף ! פשוט טירוף.

מתחשק כבר לעבור למקום יותר שפוי. לצערי.

שמוליק

אם אתה חושב שבדאונטאון לוס-אנג'לס המצב יותר טוב. אתה טועה. בכל מקום יש חארות שחושבים שמגיע להם יותר ופועלים לפי תיאוריות הג'ונגל - הישרדות החזקים ולא הצודקים והחכמים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...