Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באמת קשה.... כולי צער ורחמים עליך.

צודק זה לא אסון זה רק 38 קמש מעל המותר אבל בדיוק כמו שידעת לעבור את המהירות המותרת תדע גם לשאת בתוצאות!

אישית אני מאחל לך קנס כבד וכמה חודשים או אפילו שנים של שלילה, סורי אין הנחות

אני אצטט את עצמי שוב, מהירות לא הורגת אבל אנשים מטומטמים/ קלי דעת כן הורגים- לצערינו ולפי סגנון הכתיבה/ מחשבה שלך אתה כנראה עונה על הדרישות.

יוני

תרגיע את הדיבור שלך

למה אתה מתנשא ואתה חושב שאתה יותר טוב ממני אה?

אתה מושלם? לא עושה טעויות?

תעשה טובה ואל תתחיל להטיף יפה נפש שכמותך.

על טעויות משלמים אבל אין הצדקה פה לקחת לבנאדם רישיון.

אני כבר בתוך שלילה של 30 יום ואני יקבל עוד חודש חודשיים לפחות...מעל זה כבר אין לי רישיון...

אולי אתה מזלזל בזה אבל לי אין הורים עשירים שיעשו לי רישיון עוד פעם אני עבדתי בשביל הרישיון שלי.

פורסם
תרגיע את הדיבור שלך

למה אתה מתנשא ואתה חושב שאתה יותר טוב ממני אה?

אתה מושלם? לא עושה טעויות?

תעשה טובה ואל תתחיל להטיף יפה נפש שכמותך.

אז בעצם אתה מודה שעשית טעות, עכשיו הגיע הזמן לעמוד על טעותך ולשלם.

יפה נפש אני ממש לא אבל מצד שני אני לא בוכה ומתלונן על כל עבירה שנתפסתי בה ביודעין (קצת קשה להגיד שלא שמת לב שנסעת 38 מעל המותר)

סע ברכה ובהצלחה, רק תעשה לי טובה אל תנהג לידי

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

על טעויות משלמים אבל אין הצדקה פה לקחת לבנאדם רישיון.

אני כבר בתוך שלילה של 30 יום ואני יקבל עוד חודש חודשיים לפחות...מעל זה כבר אין לי רישיון...

אולי אתה מזלזל בזה אבל לי אין הורים עשירים שיעשו לי רישיון עוד פעם אני עבדתי בשביל הרישיון שלי.

רישיון זו זכות, ברגע שאתה לא יודע לשמור על הזכות הזו היא נלקחת ממך, וכנראה שאתה לא ממש שמרת עליה. מה עם היית דורס ילד? גם אז היית טוען שאין הצדקה לשלול לך את הזכות לרישיון??

אני האחרון שיזלזל במי שעבד והזיע על מנת להשיג מטרה. אתה הוא זה שלא טרח לשמור על המטרה שהצבת לעצמך וזה ממש לא משנה אם יש לך כסף או אין לך. מה שבטוח הוא שפעם הבאה שתעלה להגה צורת המחשבה וההתנהגות שלך תשתנה. למה? כי פגעו לך בכיס.

פורסם
רישיון זו זכות, ברגע שאתה לא יודע לשמור על הזכות הזו היא נלקחת ממך, וכנראה שאתה לא ממש שמרת עליה. מה עם היית דורס ילד? גם אז היית טוען שאין הצדקה לשלול לך את הזכות לרישיון??

אני האחרון שיזלזל במי שעבד והזיע על מנת להשיג מטרה. אתה הוא זה שלא טרח לשמור על המטרה שהצבת לעצמך וזה ממש לא משנה אם יש לך כסף או אין לך. מה שבטוח הוא שפעם הבאה שתעלה להגה צורת המחשבה וההתנהגות שלך תשתנה. למה? כי פגעו לך בכיס.

תעשה טובה

אתה לא ראית את הכביש ואת הנסיבות אין מצב בעולם שנפש חיה תעבור על הכביש הזה.

אף אחד לא היה לידי בכלל הכביש היה ריק לגמרי בלי רמזורים בלי מעברי חצייה ממש כמו כביש בינעירוני.

אני בטח שצורת הנהיגה שלי תשתנה.

אבל נהג יכול לנהוג מהר ופזיז במשך 20 שנה ולא יתפסו אותו ונהג יכול להיות חדש כמוני וזהיר ותפסו אותו על מעידה.

אני מכיר את עצמי ואת צורת הנהיגה שלי 100 בכביש שנסעתי בו בהחלט סביר לדעתי. יספרו לך האנשים שמכירים אותו.

יכול להיות שאם תעניש מישהו בחומרה ותסביר לו מה הוא עשה לא בסדר יכול לשנות לו את צורת הנהיגה במקום לקחת לו את הרישיון על העבירה הראשונה שהוא עושה.

מי שמכיר אותי יודע שאני בחיים לא נוסע מהר בכבישים עירוניים, בוא נגיד ככה, אני נוסע בהתאם לתנאי הדרך וגם לא מגזים כמו כל הנהגים.

ברור לי שמה שעשיתי לא בסדר אל תטעה (לפי הכותרת אתה צריך להבין שאני יודע מהי חומרת העבירה....), אבל לדעתי לקחת לי את הרישיון יהיה אכזרי מידי, הגזמה, כשמסתכלים על הכביש ועל תנאי הדרך, לא עשיתי עבירה כזאת נוראה שמצדיקה לקיחת רישיון.

ובוא נגיד את האמת, נדפקתי פה בעיקר עצם היותי נהג חדש ולא יותר מזה.

מבטיח לך שיש נהגים יותר מסוכנים ממני שלא לקחו להם את הרישיון על עבירות יותר חמורות.

מבטיח.

ולעניינו

אתם חושבים שיש סיכוי כלשהוא שאני ישמור את הרישיון לפחות עד סוף הנהג חדש? (בלי עו"ד...האם זה תלוי בשופט? האם יש עונש מינימום שהשופט יהיה חייב להביא לי על עבירה שכזו?)

האם ה30 יום האלו יפחיתו 30 יום מהעונש הבא בבית משפט? (הכוונה נגיד שיתנו 90 יום שלילה...אז מורידים את ה30 יום האלה ואז אני אשמור את הרישיון? יש מצב כזה?)

מה אתם ממליצים להגיד בבית משפט?

דברו...

פורסם

אכן זה קטע כביש מפתע לנסוע בו מעל מאה, אני בדרך כלל מצדד בחוקים ותקנות גם אם הם טיפשיות אבל בכביש הזה המגבלת מהירות קיימת כי יש באמצע הכביש רמזור ולכן כנראה המגבלה אבל תכלס מי שירצה לעבור באדום יעשה זאת גם ב 50 קמ"ש.סיבה טובה יותר זה הקופה שהמשטרה עושה שם אני נוסע שם כ 2-4 פעמים ביום ותמיד כשיש שם משטרה יש גם מישהו שנותנים לו דוח.

צר לי עליך אבל אתה אחד מבין רבים שנופלים שם, כבר כתבו אפילו בפורום פה מספר אנשים שנתפסו שם וחבל שעדיין לא הפנימו את זה. יש שם מגבלה של 70 ומותר לנסוע שם עד 80 בלי שהמשטרה תתן דוח. גם לשים לב שעל הגשר בכיוון העיר יש עכשיו 4 מסלולים אך הורידו את השולים והגבילו את המהירות ל 60 יש שם עיקול ואם נוסעים בימני יש לפעמים מכוניות תקועות שדי מפתיעות אם נוסעים מהר כך שכדאי להזהר.אבל מצד שני עכשיו על הגשר עצמו בכיוון העיר אין למשטרה איפה לעמוד (פעם היו שמים שם נידדת סמוייה עם מצלמה בשוליים) וזה די מפתה לנסוע שם מהר.

אולי תנסה להסביר לשופט שזה קטע כביש שהמון אנשים נטפסים שם על מהירות בגלל תנאי כביש מצויינים ותחושה של המצאות בכביש בין עירוני במקום עירוני.

בהצלחה בכל מקרה.

וליוני 110 אם היתה מכיר את הכביש לא היתה מדבר כך כי באמת מבחינה פיזית ניתן לנסוע שם יותר מהר והוא ברמה יותר טובה מרוב הכבישים הבין עירוניים בארץ ו99% מהנהגים נוסעים שם יותר מהר ומעטים רק בנקודות שהמשטרה עומדת.יש שם שטח הפרדה פיזי כמעט לאורך כל הדרך ובין 2 ל3 מסלולים לכל כיוון .

לדעתי מי שנתפס בכביש הנ"ל לא פושע אלה פשוט לא היה זהיר מספיק עם המשטרה.

פורסם

וליוני 110 אם היתה מכיר את הכביש לא היתה מדבר כך כי באמת מבחינה פיזית ניתן לנסוע שם יותר מהר והוא ברמה יותר טובה מרוב הכבישים הבין עירוניים בארץ ו99% מהנהגים נוסעים שם יותר מהר ומעטים רק בנקודות שהמשטרה עומדת.יש שם שטח הפרדה פיזי כמעט לאורך כל הדרך ובין 2 ל3 מסלולים לכל כיוון .

לדעתי מי שנתפס בכביש הנ"ל לא פושע אלה פשוט לא היה זהיר מספיק עם המשטרה.

אז סתם לידע כללי

אני מכיר את הכביש, חייתי 22 שנה בירושלים ואני עדין מגיע לעיר לפחות 3 פעמים בשבוע במסגרת עבודתי.

זה שהכביש טוב ובעל תשתית איכותית כיאה לכביש בשנות ה2000 עדין לא נותן לך לגיטימציה לעבור על החוק.

אל תבין לא נכון, גם אני עובר את המהירות המותרת (ואפילו בהרבה) כשתנאי הדרך מאפשרים אבל מצד שני אם וכאשר אני אתפס (ונתפסתי) אני אשא בעונש גם אם הוא קשה ולא אחפש איפה ואיך לעגל פינות (רק השבוע שילמתי יותר מ4K קנסות מ2001).

עברת את המהירות המותרת לקחת את הסיכון להיתפס ביודעין.

פורסם

נכון שאם הוא עבר את המהירות אז "צריך להענישו" אבל לדעתי שלילה או משפט על עבירה זו במקום הזה מיותרים לחלוטין לדעתי.

זה לא שהוא עבר באור אדום שעליה יש בסה"כ 1000 ש"ח קנס וכמה נקודות או קו לבן כאשר בפועל אלו עבירות לא פחות חמורות מניסיון לרצח לדעתי לפחות.

פורסם
אז סתם לידע כללי

אני מכיר את הכביש, חייתי 22 שנה בירושלים ואני עדין מגיע לעיר לפחות 3 פעמים בשבוע במסגרת עבודתי.

זה שהכביש טוב ובעל תשתית איכותית כיאה לכביש בשנות ה2000 עדין לא נותן לך לגיטימציה לעבור על החוק.

אל תבין לא נכון, גם אני עובר את המהירות המותרת (ואפילו בהרבה) כשתנאי הדרך מאפשרים אבל מצד שני אם וכאשר אני אתפס (ונתפסתי) אני אשא בעונש גם אם הוא קשה ולא אחפש איפה ואיך לעגל פינות (רק השבוע שילמתי יותר מ4K קנסות מ2001).

עברת את המהירות המותרת לקחת את הסיכון להיתפס ביודעין.

לשלם כסף על קנסות

ולהצטרך לעשות תאוריה וטסט מחדש זה משהו אחר עם כל הכבוד.

מה גם ששוב אני אומר לך תנאי הדרך בכביש זה נוחים יותר מידי בשביל להגביל אותו ל70...נגיד והיו מגבילים ל80 מה שהרבה יותר הגיוני, הייתי יוצא בברירת משפט 750 ש"ח...

יש רמזורים גם בכבישים שמגבילים אותם ל90...לא נראה לי תירוץ מספיק טוב בשביל לא להגדיל את המהירות בכביש הזה...

האם הטענה לתנאי דרך נוחים מידי קבילה בבית משפט?

אני לא רוצה להגיד דברים שסתם ירגיזו את השופט לתת לי עוד...

פורסם

מה גם ששוב אני אומר לך תנאי הדרך בכביש זה נוחים יותר מידי בשביל להגביל אותו ל70...

האם הטענה לתנאי דרך נוחים מידי קבילה בבית משפט?

אני לא רוצה להגיד דברים שסתם ירגיזו את השופט לתת לי עוד...

אתה נורמלי? אם תגיד את זה לשופט אז בעצם מה שאתה אומר לו זה "אני יודע בדיוק מה מגבלת המהירות במקום ואני עברתי עליה בכוונה כי לדעתי אפשר לנסוע שם 120 קמ"ש ואני מצפצף על החוק שלכם".

מעניין איך השופט יגיב לזה :twisted:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אתה לא הראשון שנתפס שם במהירות גבוהה.

כבר עמדו לדין על מהירות חריגה במקום הזה, כמה מאות נהגים והשמיעו לשופט כל מיני סיבות ותירוצים, כך שגם אם השופט אף פעם לא נסע שם, הוא כבר יודע ומכיר כמה הכביש נוח וטוב ורחב ומפתה לנסיעה מהירה.

אם יש לך ספק מה קורה בבית-המשפט, קח יום חופש וסע לבית המשפט לתעבורה, שב בקהל ותראה מה קורה ואיך הדיונים, התירוצים והעונשים. אולי זה יתן לך להבין קצת יותר כמה חשוב לנהוג בהתאם לחוק ולא רק בהתאם לדרך.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מתוך תקנות התעבורה:

42. פסילה וחישוב תקופתה

(א) פסילה שהטיל בית-משפט מקבל או מהחזיק רישיון נהיגה לפי פקודה זו תחל ביום מתן גזר הדין אם לא הורה בית-המשפט הוראה אחרת.

כלומר: בית המשפט יכול להתחשב שהשלילה המנהלתית היא חלק מתקופת השלילה שנפסקה במשפט, אבל הוא גם יכול להתעלם ממנה, ולמעשה השלילה שתפסק בדיון, תהיה בנוסף לשלילה מנהלתית.

באופן עקרוני,שופט יכול לקבוע שפסילה תחל גם במועד מאוחר יותר

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

יש דרך חוקית להילחם במערכת,וזה לעשות את הדברים דרך המערכת (לובין ,נציג בכנסת וכד')

יש דרך להתגונן בבית משפט

אל תמציא חוקים ודרכים משלך כי השוטרים והשופטים אוהבים חוכמולוגים

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

חח בשביל זה שאלתי פה אני לא רוצה לעשות טעויות...

ואם אפשר לשאול שוב:

יש עונש מינימום שהשופט ע"פ החוק יהיה חייב להביא לי?

שמעתי שזה יכול לנוע מחודש שלילה עד לשנה ככה שאני באמת נתון לחסדי השופט... (עם קנס או בלי קנס...)

פורסם

בכל מקרה אתה נתון ל"חסדי" השופט.

עונש מינימום אינו עונש מקסימום. גם אם המינימום זה חודש שלילה, זה אומר שזה המינימום, לשופט מותר לתת גם שנה.

אם אתה מפחד מהמינימום יש לך בעיה, אתה צריך לפחד מהמקסימום הלא נודע.

מי שמפחד ממינימום אולי יוצא מנקודת הנחה - עברתי עבירה וזה העונש הקבוע מולה: כלומר - לוקח סיכון ידוע ומחושב מראש.

פורסם

אני מציע לך שתלך ותלווה/תשדוד/תקבץ נדבות ותשיג לעצמך כסף לעו"ד . כי אחרת אתה עלול למצוא את עצמך ביום רע של השופט ו/או עם שופט מחמיר , שיראה לפניו עוד צעיר מתהולל שעשוי להיות סכנה לציבור , וצריך לתת לו עונש לדוגמא .

כמובן שיכול להיות שיהיה לך שופט רחמן שלא יעשה כלום , אבל כמו שבגירה מצא אצלך את השטות , אתה לא יודע כמה דברים שתאמר עלולים לעצבן את השופט .

שיהיה בהצלחה במשפט

בברכה יהודה

• תוכן חדש...