Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למשבשי רדאר blinder M20\M40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שציין אדלרון, בקרוב יקחו לך את הרשיון. בתור נהג חדש, במידה ותורשע, יעבור זמן לא קצר עד שתנהג שוב. הסיכוי היחיד שלך להתחמק מהרשעה הוא ע"י עו"ד מהשורה הראשונה. אם אין לך כזה, חבל על השקעת הכסף בבליינדר ובגלאי רדאר, הם יעלו אבק עד שתנהג שוב.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשנה החולפת החלפתי רכב ולא הרכבתי את המשבש שוב. מ 3 סיבות לפחות:

1. נסיעה במהירות מותרת מביאה לחיסכון ניכר בהוצאות הדלק(שהופכות להיות מורגשות מדי לאחרונה ובטח עם מנוע V6 ו 3500 סמ"ק...) ולכן הצלחתי "לחנך" את עצמי ל 90 קמ"ש(לא פשוט בכלל)....

2. הזדקנתי...(?).....משברי גיל 40(?)

3. יש לי בכ"ז משבש מדהים ברכב החדש....הוא נקרא "בקרת שיוט"(מכוונת ל 89 קמ"ש):-)

והערה ל- SHAI555 :

אתה כותב בתגובה לדברים שכתבתי מוקדם יותר בדיון:

"ממש לא נכון!

מספר אנשים כבר הועמדו לדין בגין "הפרעה לשוטר" אבל התיקים נסגרו בצורה זו או אחרת ללא הרשעה בפלילים ולכן אין עדיין פסק דין בעניין, לפחות לא כזה שאני מכיר."

נוּ, אז אין קומפרנדו לבד?

יש בעיה ליגאלית שמונעת את ההליך הפלילי ולכן שום תביעה לא מצליחה לסגור תיק עד היום(בזה רק חיזקת את מה שכתבתי ולא סתרת!). זה גם לא יקרה בקרוב עד שלא תתבצע חקיקה מחודשת ו/או תקנות שיגדירו מתי מתבצע שיבוש, מהו שיבוש וכו'. עדיף שלא להגיע לביהמ"ש כמובן אבל אם זה קורה(נדיר!) יש פתרונות פשוטים אף כי לא ללא עלויות(עו"ד וכו').....

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

1. נסיעה במהירות מותרת מביאה לחיסכון ניכר בהוצאות הדלק(שהופכות להיות מורגשות מדי לאחרונה ובטח עם מנוע V6 ו 3500 סמ"ק...) ולכן הצלחתי "לחנך" את עצמי ל 90 קמ"ש(לא פשוט בכלל)....

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר. מאז שאני עם הקליאו נהייתי נהג הרבה יותר רגוע, החלטתי שזה מכמה סיבות.

1. כיף לראות במחשב הדרך בתצוגת ה"צריכת דלק רגעית" שאני עושה משהו כמו 15-16 קלילומטר לליטר (בכביש מהיר כמובן) ולהגיע בסוף חודש לצריכה ממוצעת של כ12 ק"מ לליטר וזה עם דוד פתוח וגלגלי 17".

2. רוב המכוניות שעוקפות אותי, גם אם באופן פרובקוטיבי ומכוון, לא שוות את הלחיצה שלי על הגז 8)

הרבה יותר כיף להגיע מהר למהירות המותרת, במיוחד בכניסה\בזמן\ביציאה מפניות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
כן זה עובד.

אני לא הייתי מתקין משבש על הרכב אם אני לא יוכל להרשות לעצמי פליליסט טוב במקרה ויחליטו לעשות ממני דוגמא.

מי בדיוק יעשה ממך דוגמא ?

המקסימום שיקרה לך (באם אתה יודע להפעיל את המכשיר טוב ) הוא עיכוב לצורך דרישה להורד את המכשיר ולמסור לשוטר ( ב ש ו ם פנים ואופן לא לעשות את זה ,שהשוטר יפרק בעצמו ואז גם ימסור לך את דו"ח עם הסיבה על מה ההחרמה = לא יוכל לאמת את מה שכתב מול בית המשפט ) וטירטור (אולי ) לתחנת המשטרה ,מעבר לזה אז בהצלחה ושמור על עצמך (יש מקומות שניתן לנהוג מהר ולסכן רק את עצמך ולא את אלה שמסביבך).

ולילד

עו"ד דין טוב יש לך ?

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם
מי בדיוק יעשה ממך דוגמא ?

אני לא אכנס לפרטים פרטיים של אנשים שאני מכיר, אבל להיות מעוכב שש שעות עד שיגיע בוחן, וכשהוא מגיע משגע אותך עוד שעתיים, וכל הטרטור המתלווה ואובדן המשבש - כל זה זה אי נעימות. ויכול להיות שדווקא אתה תהפוך לטסט קייס של הפרקליטות לשיחליטו שמהכשור הנ"ל נפוץ מדי.

ושכל אחד יעשה את החשבון של עצמו

אני יודע בדיוק על מה אתה מדבר. מאז שאני עם הקליאו נהייתי נהג הרבה יותר רגוע, החלטתי שזה מכמה סיבות.

1. כיף לראות במחשב הדרך בתצוגת ה"צריכת דלק רגעית" שאני עושה משהו כמו 15-16 קלילומטר לליטר (בכביש מהיר כמובן) ולהגיע בסוף חודש לצריכה ממוצעת של כ12 ק"מ לליטר וזה עם דוד פתוח וגלגלי 17".

2. רוב המכוניות שעוקפות אותי, גם אם באופן פרובקוטיבי ומכוון, לא שוות את הלחיצה שלי על הגז 8)

הרבה יותר כיף להגיע מהר למהירות המותרת, במיוחד בכניסה\בזמן\ביציאה מפניות.

תמכור ותקנה 1.4

לא תרגיש הבדל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סליחה שאני לוקח כאן את עמדת ה"מבוגר" האחראי, אולי זה בגלל שנהייתי אבא, ולמרות שקודמים כאן רמזו לך, אולי הם לא רמזו מספיק:

שלום, אני חדש כאן. WELCOME

אפשר לומר שאני חולה הגה וחולה מהירות, יש לי משפט בקרוב על עבירת מהירות (168 קמ"ש בכביש החוף).

אממ, לצערי, ובאמת שאני מתכוון לזה, זה לא עזר. אני עדיין נוהג פחות או יותר אותו דבר. חבל מאוד. אתה מסכן את עצמך וחבריך (לא ממש אכפת לי) ואת הסובבים אותם, שזה גם אני. ואם יקרה משהו חו"ח לי או למשפחתי בגלל ההשתוללות המופרעת הזו שלך - ואל תטעה, כביש החוף לא ממש נראה או מרגיש כמו אוטוסטרדה בגרמניה אבל אתה כנראה צעיר מידי מכדי להכיר בהבדל, אני אדאג לקחת עו"ד (כמו שהמליצו כאן בסיטואציות אחרות) שיתבע אותך כך שאפילו דגם של רנו לא תוכל להחזיק, שלא לדבר על התקופה שאני מאוד אשתדל שתבלה בכלא. הכביש הוא לא PS2 !! ברור?

תראו אני נהג חדש, וואללה עם כמה שתגידו שאני חסר ניסיון, אני עדיין חושב שיש לי את זה ושאני יודע מה אני עושה וכו'. ברור, נולדת עם זה לא? אתה צריך טיפול, חביבי. יותר טוב - אתה צריך להיפגש עם איזה עמוד ולגרום לרכב ולך קצת נזק כדי להבין כמה "אין לך" את זה.

בקיצור אפשר להגיד שאני טמבל בנושא הזה, אני מודה בזה. כאן אנחנו מסכימים.

אבל מה לעשות, אני חי במדינה עם חוקים שלא ממש לטעמי, ואני צריך למצוא פיתרון לזה. הבעיה היא, שבמדינה הזו אנחנו הם אלה שצריכים למצוא פתרון למופרעים חסרי ניסיון כמוך על הכביש, עם עודף בטחון עצמי חסר כל בסיס, משום שבנו אתה תפגע, ובינתיים הרי אתה עוד נוהג, אף שנסעת 80 קמ"ש מעל למותר !!

לפי מה ששמעתי, המשבש רדאר הנ"ל הוא פיתרון לא רע.

לי יש כרגע רנו מגאן RXT, מודל 2001, נפח מנוע 1600. אין ספק, רכב ספורט שיאפשר לך להיחלץ מכל צרה - NOT!

השאלה שלי היא כזאת, ואני אשמח אם בנאדם שהתנסה במשבש רדאר הזה יאמר לי, האם הוא באמת משבש את האקדח לייזר בצורה כזו שהשוטר לא יכול לדעת שאני משתמש במשבש?

בצורה כזו שאין לו שום דבר קביל בבית משפט נגדי, לא תעבורתי ובטח לא פלילי?

אגב, אני ממש מצטער אם כבר דובר על הנושא הזה, פשוט חיפשתי את האפשרות חיפוש ולא ממש מצאתי.

שוב, סליחה מכל החברים האחרים, אבל אתה, חבוב, סכנה לציבור.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ל- danny66 ולכל השאר שתוהים לגבי העמדה לדין בגין עבירה של הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקידו:

קודם כל כשכתבת שמקרים לא הובאו לשיפוט הקורא הסביר מבין שלא הוגשו כלל כתבי אישום ושהמקרים לא הגיעו לביהמ"ש, בעוד שאם התכוונת שלא היו הרשעות או לא ניתנו פסקי דין זה מה שהיית צריך לכתוב...

בשני המקרים בהם הייתי מעורב (אחד כצופה מהצד ובאחר ייצגתי נאשם) המשטרה (התביעות - לא הפרקליטות) בהחלט התכוונה "ללכת עד הסוף"!

במקרה הראשון שוטר התנועה שהעיד בביהמ"ש לגבי השימוש בממל"ז ששובש העיד שלא זוכר אם כייל את המכשיר, לא זוכר אילו בדיקות ערך וכו' ולכן, כשלא זכר כמעט דבר ולא הביא איתו את היומנים מאותו יום, לתביעה היתה בעיה להוכיח את כתב האישום ולכן הגיעו להסדר לפיו הומר כתב האישום הפלילי לכל מיני סעיפי תעבורה, כולל שלילה וכו.' אישית לא הייתי מגיע לכל הסדר עם התביעות מאחר ובנסיבות אלו זה היה מקרה קלאסי של "no case to answer" אבל הנאשם לא שמע בעצתי...

במקרה השני גם הוגשה חוו"ד של מומחה מטעם המשטרה לגבי הבליינדר אבל בגלל כל מיני גורמים, שלא יפורטו כאן, אחרי ישיבה ארוכה בתביעות מחוז ת"א התיק נסגר כך שהמכשיר נשאר אצל המשטרה וכתב האישום נמחק.

נכון שברוב המקרים עליהם שמעתי הסיפור נסגר בעיכוב, פירוקים וכו' אבל אני יודע על עוד כתבי אישום שהוגשו בנוסף לשניים הנ"ל.

מקוה שזה מבהיר את נושא הגשת כתבי האישום וכו'.

שי

פורסם

שי 55

לפי מה שאני מבין אז אתה עו"ד אז כדאי שתשים לב למה שכתבתי כי זה יעזור ללקוחות שלך (למשפחה שלי =עו"ד לתעבורה זה כבר עזר ).

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

• ספונסר פורום
פורסם

מה לגבי הדבורה החדשה,הבליינדר לא מגן מפניה.

לילד שחושב ש"יש לו את זה," אני מרים כאן כפפה,בוא נפגש באחד מימי שישי אחר הצהריים באחד ממגרשי ההדרכה,אתן לך לנהוג ברכב שלי(שהוא "מעט" יותר חזק מהרנו של אבא ואימא) ולצורך העיניין אנהג בשלך,אם מתוך 10 מקצים תגיע לפני אפילו פעם אחת תקבל ממני בליינדר M20 חדש במתנה.

אבל במידה ולא,תקח את הכסף שיועד לבליינדר ותקנה לעצמך ידע אמיתי בנהיגה באחד מבתי הספר בארץ.

כל הפורום כאן עדים!

וזה לא בגלל שיש לי את זה,אלא בדיוק כמוך פעם חשבתי ככה,עד הקורס הראשון,שם הבנתי כמה אין לי את זה,ובשני ובשלישי וברביעי(פארדוכס הידיעה מישהו אמר?)

אז קבענו?

פורסם
מה לגבי הדבורה החדשה,הבליינדר לא מגן מפניה.

לילד שחושב ש"יש לו את זה," אני מרים כאן כפפה,בוא נפגש באחד מימי שישי אחר הצהריים באחד ממגרשי ההדרכה,אתן לך לנהוג ברכב שלי(שהוא "מעט" יותר חזק מהרנו של אבא ואימא) ולצורך העיניין אנהג בשלך,אם מתוך 10 מקצים תגיע לפני אפילו פעם אחת תקבל ממני בליינדר M20 חדש במתנה.

אבל במידה ולא,תקח את הכסף שיועד לבליינדר ותקנה לעצמך ידע אמיתי בנהיגה באחד מבתי הספר בארץ.

כל הפורום כאן עדים!

וזה לא בגלל שיש לי את זה,אלא בדיוק כמוך פעם חשבתי ככה,עד הקורס הראשון,שם הבנתי כמה אין לי את זה,ובשני ובשלישי וברביעי(פארדוכס הידיעה מישהו אמר?)

אז קבענו?

1. מול הדבורה רק הוולנטיין 1

2. כל מילה חקוקה בסלע. מסכים ב 100%.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

ESI TURBO, עושה רושם שעכשיו אתה כן חושב ש"יש לך את זה" :lol:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
ESI TURBO, עושה רושם שעכשיו אתה כן חושב ש"יש לך את זה" :lol:

מול נהג חדש מספיקה אמא שלי...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
1. מול הדבורה רק הוולנטיין 1

.

רגע, זאת אומרת שכדי להיות מכוסה צריך גם וולנטיין וגם משבש?

מה החסרונות של ולנטיין אחד? האם יכול להיות מצב שהוא יתריע אך לא נספיק להאט וניתפס?

ולבחור החוצפן שנוסע 170 בכביש החוף, שמכיל הרבה קטעים שלא רק חסרי שוליים, אלא עם מדרכה בצד, בהם סטייה של 5 סנטימטר תגרור תאונה קטלנית!: מספיק שנהגת אחת תתעסק עם האיפור, או נהג יתעסק עם הטלפון, ויסטה חצי נתיב - ואתה שבאת ב-170, תהיה חסר אונים. וגם אם השוליים רחבים מעט, אני לא בטוח (בעצם בטוח שלא) שהמגאן שלך תעמוד בהעברת משקל ושינוי כיוון חדים ביחד. ועוד לא דיברנו על זה שבלילה הוא לא מואר כלל, מה שלא מאפשר לעבור את ה-120 גם בקטעים היותר בטוחים.

ועוד משהו: מניסיון של יותר מ-1000 ק"מ עם מגאן כמו שלך: הברקסים שלה חרא, במיוחד ברטוב. סתם שתדע.

אביעד (ממש לא מתחסד, אבל צריך לדעת איפה לנסוע מהר. ולנסוע מהר בכביש החוף, במיוחד כשעומדות ניידות בקטעים שונים, זו צעירות בנוסף לטמטום).

פורסם
ועוד משהו: מניסיון של יותר מ-1000 ק"מ עם מגאן כמו שלך: הברקסים שלה חרא, במיוחד ברטוב. סתם שתדע.

אביעד

זה הדבר היחיד איתו אינני מסכים ואתה יודע שאני מדבר מניסיון.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...