Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למשבשי רדאר blinder M20\M40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש כאן.

אפשר לומר שאני חולה הגה וחולה מהירות, יש לי משפט בקרוב על עבירת מהירות (168 קמ"ש בכביש החוף).

אממ, לצערי, ובאמת שאני מתכוון לזה, זה לא עזר. אני עדיין נוהג פחות או יותר אותו דבר.

תראו אני נהג חדש, וואללה עם כמה שתגידו שאני חסר ניסיון, אני עדיין חושב שיש לי את זה ושאני יודע מה אני עושה וכו'.

בקיצור אפשר להגיד שאני טמבל בנושא הזה, אני מודה בזה.

אבל מה לעשות, אני חי במדינה עם חוקים שלא ממש לטעמי, ואני צריך למצוא פיתרון לזה.

לפי מה ששמעתי, המשבש רדאר הנ"ל הוא פיתרון לא רע.

לי יש כרגע רנו מגאן RXT, מודל 2001, נפח מנוע 1600.

השאלה שלי היא כזאת, ואני אשמח אם בנאדם שהתנסה במשבש רדאר הזה יאמר לי, האם הוא באמת משבש את האקדח לייזר בצורה כזו שהשוטר לא יכול לדעת שאני משתמש במשבש?

בצורה כזו שאין לו שום דבר קביל בבית משפט נגדי, לא תעבורתי ובטח לא פלילי?

אגב, אני ממש מצטער אם כבר דובר על הנושא הזה, פשוט חיפשתי את האפשרות חיפוש ולא ממש מצאתי.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

השאלה שלי היא כזאת, ואני אשמח אם בנאדם שהתנסה במשבש רדאר הזה יאמר לי, האם הוא באמת משבש את האקדח לייזר בצורה כזו שהשוטר לא יכול לדעת שאני משתמש במשבש?

כן זה עובד.

אני לא הייתי מתקין משבש על הרכב אם אני לא יוכל להרשות לעצמי פליליסט טוב במקרה ויחליטו לעשות ממני דוגמא.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אתה יכול:

- להגר לגרמניה, שם אין הגבלת מהירות.

- להיכנס לפוליטיקה, להתקדם ויום אחד להיות שר תחבורה ולשנות את החוקים.

- לקבל את המדינה כפי שהיא, על הטוב והרע שבה, לעבור על חוקי המהירות ולשלם את המחיר כמו גבר באם נתפסת.

פורסם

אכן כמו קודמי גם אני ממליץ לך על האתר www.speedtraps.co.il

כנס לשם תיקרא ותחליט מה טוב עבורך , יש שם גם מבחנים לחלק מהמוצרים וסירטונים שמדגימים כיצד זה עובד :twisted:.

בכל מיקרה ההגנה המושלמת לדעתי זה בליינדר אחורה וקדימה , גלאי רדאר ולנטיין 1 (שאגב הוא חוקי לגמרי) ומדבקות שמחזירות השתקפות על המספר רכב . אומנם זה יקר כל הדברים האלה ביחד (סביב ה-6 אלף) אבל זה יספק לך הגנה כמעט מושלמת, ראש שקט ובלי בלאגנים מיותרים של משפטים ושוטרים .

אם אתה כבר מחליט להשקיע בזה אז לדעתי תשקיע גם עוד קצת כסף ותעשה קורס נהיגה מתקדמת :wink:

פורסם

בכל מיקרה ההגנה המושלמת לדעתי זה בליינדר אחורה וקדימה , גלאי רדאר ולנטיין 1 (שאגב הוא חוקי לגמרי) ומדבקות שמחזירות השתקפות על המספר רכב . אומנם זה יקר כל הדברים האלה ביחד (סביב ה-6 אלף) אבל זה יספק לך הגנה כמעט מושלמת, ראש שקט ובלי בלאגנים מיותרים של משפטים ושוטרים .

אני לא יודע על סמך מה כתבת זאת, אבל משבש יכול להוביל לבלאגנים עם שוטרים, שמי שלא רוצה להיכנס אליהם עדיף שלא יתקין.

פורסם

להעמיד דברים על דיוקם(תיקונם):

1. עד היום נתפסו כמה נהגים עם משבשים. אף לא מקרה אחד הגיע לשיפוט(בגין העבירה של "הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקיד"). יש בעיה ליגאלית(חוקית) עם המכשיר ולכן הוא יפורק מהרכב(ויוחזר אם בעלי הרכב ירצה לבזבז כמה $ על עו"ד לדיני תעבורה).זהו, לא תיק פלילי ולא כלום.

2. לא ניתן לעצור ולתבוע על שיבוש כי לא די בראייה של החזקת המכשיר ברכב אלא-וזאת הפואנטה- צריך להוכיח שנעשה במכשיר שימוש כדי למנוע קריאת המהירות ע"י השוטר. לא קל(אם בכלל אפשרי) להוכיח זאת.

3. יש מכשיר שקיבל אישור של משרד התקשורת לשימוש חוקי למהדרין בארץ. המכשיר הובא על תקן גלאי מכשולים לחנייה אחורית/קדמית(כפי שקיים בהמון מכוניות כיום). הסריקה נעשית ע"י לייזר בתדר של...904 ננומטר(התדר של הממל"ז של משטרת התנועה....).הכנסו לאתרים שנזכרו קודם ותראו באיזה מכשיר מדובר......

4. אתר "Reflectors", בו ניתן היה לרכוש את המדבקות שמונעות צילום נסגר.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

1. עד היום נתפסו כמה נהגים עם משבשים. אף לא מקרה אחד הגיע לשיפוט(בגין העבירה של "הפרעה לשוטר בעת מילוי תפקיד"). יש בעיה ליגאלית(חוקית) עם המכשיר ולכן הוא יפורק מהרכב(ויוחזר אם בעלי הרכב ירצה לבזבז כמה $ על עו"ד לדיני תעבורה).זהו, לא תיק פלילי ולא כלום.

2. לא ניתן לעצור ולתבוע על שיבוש כי לא די בראייה של החזקת המכשיר ברכב אלא-וזאת הפואנטה- צריך להוכיח שנעשה במכשיר שימוש כדי למנוע קריאת המהירות ע"י השוטר. לא קל(אם בכלל אפשרי) להוכיח זאת.

זה שעד היום לא תבעו אף אחד לא אומר שלא ניתן. האם ניתן להרשיע? זו שאלה שאין לה אף פעם תשובה אוטומטית.

גם להיות מעוכב שעות ע"י שוטרים וכל הטרטור המתלווה לכך איננו נעים, ושכל אחד יעשה את החשבון שלו.

פורסם
זה שעד היום לא תבעו אף אחד לא אומר שלא ניתן. האם ניתן להרשיע? זו שאלה שאין לה אף פעם תשובה אוטומטית.

גם להיות מעוכב שעות ע"י שוטרים וכל הטרטור המתלווה לכך איננו נעים, ושכל אחד יעשה את החשבון שלו.

העיכוב אכן לא סימפאטי. זה קרה מעט מאודדדדד עד היום. אם המשתמש במכשיר יודע לתפעל אותו(למשל, יש לכבות את המכשיר מרגע שבלמת והגעת למהירות המותרת באותו קטע כביש ולא להשאיר אותו עובד קבוע ובכך להודיע לשוטר ששוּבש, זאת ועוד....) הוא יכול לנהוג רגוע(אני נהגתי 7 שנים ברכב "מצוייד" ולא נעצרתי מעולם על שיבוש וכך גם מקצת חבריי).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

ואתה בתור אחד שמשתמש בזה 7 שנים, נסעת במהירויות גבוהות ואכן לא נעצרת ? למרות ששוטר כיוון עליך אקדח לייזר וכו'?

פורסם

ממש לא נכון!

מספר אנשים כבר הועמדו לדין בגין "הפרעה לשוטר" אבל התיקים נסגרו בצורה זו או אחרת ללא הרשעה בפלילים ולכן אין עדיין פסק דין בעניין, לפחות לא כזה שאני מכיר.

לגבי האפשרות להרשיע, זו אכן שאלה טובה, בין היתר מאחר וסעיף החוק הנ"ל נמצא בפרק של תקיפת שוטר ועד היום תמיד היה עבירה נלווית לעבירות חמורות אחרות.

מקוה שהמצב ישאר כך ושאיש לא יורשע בעבירה הזו, שיש לה עונש מינימום של שבועיים מאסר... (גם שבועיים מאסר על תנאי או עבודות שירות לא נשמע להיט...)

שי

פורסם
ואתה בתור אחד שמשתמש בזה 7 שנים, נסעת במהירויות גבוהות ואכן לא נעצרת ? למרות ששוטר כיוון עליך אקדח לייזר וכו'?

תגיד, לקרוא את מה שעונים לך אתה קורא?!

המכשיר עובד. כמו גדול. כמו שכתוב בחוברת.

ע ו ב ד.

שאלות?

פורסם

כמה דברים שהפריעו לי:

שלום, אני חדש כאן.

אפשר לומר שאני חולה הגה וחולה מהירות, יש לי משפט בקרוב על עבירת מהירות (168 קמ"ש בכביש החוף).

אממ, לצערי, ובאמת שאני מתכוון לזה, זה לא עזר. אני עדיין נוהג פחות או יותר אותו דבר.

תראו אני נהג חדש, וואללה עם כמה שתגידו שאני חסר ניסיון, אני עדיין חושב שיש לי את זה ושאני יודע מה אני עושה וכו'.

בקיצור אפשר להגיד שאני טמבל בנושא הזה, אני מודה בזה.

לי יש כרגע רנו מגאן RXT, מודל 2001, נפח מנוע 1600.

בצורה כזו שאין לו שום דבר קביל בבית משפט נגדי, לא תעבורתי ובטח לא פלילי?

אגב, אני ממש מצטער אם כבר דובר על הנושא הזה, פשוט חיפשתי את האפשרות חיפוש ולא ממש מצאתי.

עוד אחד שחושב שהוא עבר טסט והוא כבר מינימום שומאכר,

אתה חי במדינה שכל שטינקר חושב שאם החוקים לא לטעמו הוא רשאי לעבור עליהם

אם החוקים לא מתאימים לך ...תרד מהמדינה ואני אהיה יותר רגוע

מעניין על איזה עמוד תגמור

חוץ מזה בקרוב במילא יקחו לך את הרשיון ...אז מה זה משנה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

אני לא מבין.

אתה מודה שאתה טמבל (כדבריך), חסר ניסיון, ונוהג מהר מכפי המותר.

ואתה מצפה שמישהו מאיתנו יעזור לך להתקרב למוות?

תירגע, תיקח כמה שיותר קורסים לנהיגה מתקדמת, תנהג, תלמד. אולי אפילו תשתף באיזה אירוע (ג'אמיקנה לדוגמא) או שניים.

ואגב, כמה שאתה חושב שאתה יודע לנהוג, אתה לא. באמת.

אולי, אתה מוכשר, אולי אתה נמצא האחוזון העליון של אנשים בגילך או עם אוטו ותק על הכביש, אבל באמת יש לך עוד מה ללמוד.

לכולנו יש.

סורי על הנימה התוקפנית, אתה יכול להיות בנאדם מדהים, אבל בא לי שתחיה קצת, תלמד קצת, תחווה קצת.

בידידות,

פורסם

4. אתר "Reflectors", בו ניתן היה לרכוש את המדבקות שמונעות צילום נסגר.

יש מקום אחר שאפשר לקנות ממנו את המדבקות?

306T

• תוכן חדש...