Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר למשבשי רדאר blinder M20\M40

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נהגתי על מגאן 1.9D די הרבה ק"מ, ושם המצב גרוע. על 1.6 בנזין ועל ה-1.9dTi גם נהגתי בצבא, אך לא יצא לי לבלום איתן בלימות חירום. יכול להיות ששם במצב יותר טוב, עקב רוחב צמיגים עדיף ואולי מערכת בלימה משופרת עקב גודל-ג'אנט של 15 מול 14 ב-1.9D.

עדיין אני מקווה שהמסר יועבר.

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם
ESI TURBO, עושה רושם שעכשיו אתה כן חושב ש"יש לך את זה" :lol:

עכשיו אני יודע שיש לי את זה!:-):wink:

פורסם

בנוסף לברקסים (בגרסאת 1.6 ליסינג), גם ההגה של המגאן על הפנים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
מה לגבי הדבורה החדשה,הבליינדר לא מגן מפניה.

לילד שחושב ש"יש לו את זה," אני מרים כאן כפפה,בוא נפגש באחד מימי שישי אחר הצהריים באחד ממגרשי ההדרכה,אתן לך לנהוג ברכב שלי(שהוא "מעט" יותר חזק מהרנו של אבא ואימא) ולצורך העיניין אנהג בשלך,אם מתוך 10 מקצים תגיע לפני אפילו פעם אחת תקבל ממני בליינדר M20 חדש במתנה.

אבל במידה ולא,תקח את הכסף שיועד לבליינדר ותקנה לעצמך ידע אמיתי בנהיגה באחד מבתי הספר בארץ.

כל הפורום כאן עדים!

וזה לא בגלל שיש לי את זה,אלא בדיוק כמוך פעם חשבתי ככה,עד הקורס הראשון,שם הבנתי כמה אין לי את זה,ובשני ובשלישי וברביעי(פארדוכס הידיעה מישהו אמר?)

אז קבענו?

מאיפה אתה בחור?

נשנה את ההסכם. (אגב אני מעוניין במה שהצעת כאן).

אם תגרום לי להגיד שאין לי מושג בקשר למה שאמרתי או עשיתי עד כה בכבישים (ואני אחד שיאמר כזה דבר אם אני באמת ארגיש כך), אז מבחינתי אני מחזיק ממך ויעשה כל מה שתגיד לי מאותו רגע.

אבל בלי שום קשר לכך, אם!, כמו שאמרת, אני אקח אותך באחד מעשרת המקצים - אל תממן לי את הבליינדר, אלא אם כן יש לך אחד לתת לי מתנה :) - רק תלחץ לי יד ותגיד לי סע לשלום.

ואני רציני איתך בכל מילה שלי.

ואגב איזה אוטו יש לך?

באמת שהיתי שמח להיפגש איתך באחד מצהריי שישי ככה, רק לשמוע אותך מדבר. (אני לא מזלזל חו"ח)

Bar72, אני מסכים איתך בחלק מהדברים, ואין מה לעשות אנשים גדולים ממך ויקרים לי ממך ניסו, ובינתיים לא הצליחו.

ולבן אדם ששאל אם אני יכול להרשות לעצמי עורך דין, אז כן, די טוב האמת בלי עין הרע - הוא במקרה דוד שלי.

פורסם

נראה שיש לנו עסקה, מי מתנדב למרשל בתחרות?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

וואו אתם ממש רציניים?

יאללה אני לא מאמין איך לא נרשמתי לפורום הזה לפני :)

אגב, המשפט שלי נדחה לסוף ינואר =) הוא אמור היה להתקיים עוד כמה ימים.

אני מאמין שעוד דחייה אחת תספיק להביא אותו לתאריך מאוחר מה-18 במאי ואז אני נשפט בתור נהג צעיר :) וגם בתור חייל.

פורסם
רגע, זאת אומרת שכדי להיות מכוסה צריך גם וולנטיין וגם משבש?

מה החסרונות של ולנטיין אחד? האם יכול להיות מצב שהוא יתריע אך לא נספיק להאט וניתפס?

אם משבש לייזר משבש לייזר, איך הוא יכול לספק פתרון למלכודות שעובדות בטכנולוגיה אחרת?

בקיצור, אל תתעצל, כנס ל-SpeedTraps ותקרא את כל מה שאתה צריך לדעת.

ולבחור החוצפן 120 בכביש החוף, שמכיל הרבה קטעים שלא רק חסרי שוליים, אלא עם מדרכה בצד, בהם סטייה של 5 סנטימטר תגרור תאונה קטלנית!: מספיק שנהגת אחת תתעסק עם האיפור, או נהג יתעסק עם הטלפון, ויסטה חצי נתיב - ואתה שבאת ב-120, תהיה חסר אונים. וגם אם השוליים רחבים מעט, אני לא בטוח (בעצם בטוח שלא) שה-ZX שלך תעמוד בהעברת משקל ושינוי כיוון חדים ביחד. ועוד לא דיברנו על זה שבלילה הוא לא מואר כלל, מה שלא מאפשר לעבור את ה-90גם בקטעים היותר בטוחים.

ועוד משהו: מניסיון של יותר מ50,000 ק"מ עם ZX כמו שלך: הברקסים שלה חרא, במיוחד ברטוב. סתם שתדע.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

כביש החוף ברובו, הוא לא עד כדי כך מסוכן.

אני נוסע בכביש הזה כל יום, בנסיעתי מתל אביב ליוקנעם וחזרה. אני נוסע נגד התנועה ככה שהכביש פנוי רוב הזמן ותאמינו לי, זה לא כל כך מסוכן לנסוע שם 120. תלוי במקום וברכבים שנמצאים או לא נמצאים ליד. פעם שחזרתי משם ב 4 בבוקר ראיתי שגם 140 - 160 אפשריים בחלק מהכביש ללא סיכון של העוברים ושבים.

ובתור אחד שלא נוהג לנסוע מעל 120 ביום יום תאמינו לי שאני יודע לבצע את ההבדלה בין סיכון שלי ושל אחרים ובין מקום שניתן לתת בו בגז.

לא שאני מטיף חס וחלילה לנסוע 160. זה באופן כללי מסוכן בכבישים כאלו, אבל לא צריך להגזים עם הפרנויוה.

• ספונסר פורום
פורסם
מאיפה אתה בחור?

אני מחולון,ככה שכל אזור המרכז תופס.

נשנה את ההסכם. (אגב אני מעוניין במה שהצעת כאן).

אם תגרום לי להגיד שאין לי מושג בקשר למה שאמרתי או עשיתי עד כה בכבישים (ואני אחד שיאמר כזה דבר אם אני באמת ארגיש כך), אז מבחינתי אני מחזיק ממך ויעשה כל מה שתגיד לי מאותו רגע.אם זה יגרום לך לעשות קורס נהיגה ולהוריד את הרגל מהדוושה בכבישים ציבוריים,עשינו עסק

אבל בלי שום קשר לכך, אם!, כמו שאמרת, אני אקח אותך באחד מעשרת המקצים - אל תממן לי את הבליינדר, אלא אם כן יש לך אחד לתת לי מתנה :) - רק תלחץ לי יד ותגיד לי סע לשלום.

ואני רציני איתך בכל מילה שלי.

ואגב איזה אוטו יש לך?

יש לי 2,נתחיל עם ZX וולקן מונמכת מוקשחת ועם "קצת" יותק סוסים מבמקור.

אם תצליח להשאיר את הקונוסים עומדים,אולי תעשה סיבוב על משהו עם עוד 200 סוסים והנעה ל4 גלגלים.

.

אז מתי קבענו?

אורן בן סימון

פורסם
רגע, זאת אומרת שכדי להיות מכוסה צריך גם וולנטיין וגם משבש?

מה החסרונות של ולנטיין אחד? האם יכול להיות מצב שהוא יתריע אך לא נספיק להאט וניתפס?

ולבחור החוצפן שנוסע 170 בכביש החוף, שמכיל הרבה קטעים שלא רק חסרי שוליים, אלא עם מדרכה בצד, בהם סטייה של 5 סנטימטר תגרור תאונה קטלנית!: מספיק שנהגת אחת תתעסק עם האיפור, או נהג יתעסק עם הטלפון, ויסטה חצי נתיב - ואתה שבאת ב-170, תהיה חסר אונים. וגם אם השוליים רחבים מעט, אני לא בטוח (בעצם בטוח שלא) שהמגאן שלך תעמוד בהעברת משקל ושינוי כיוון חדים ביחד. ועוד לא דיברנו על זה שבלילה הוא לא מואר כלל, מה שלא מאפשר לעבור את ה-120 גם בקטעים היותר בטוחים.

ועוד משהו: מניסיון של יותר מ-1000 ק"מ עם מגאן כמו שלך: הברקסים שלה חרא, במיוחד ברטוב. סתם שתדע.

אביעד (ממש לא מתחסד, אבל צריך לדעת איפה לנסוע מהר. ולנסוע מהר בכביש החוף, במיוחד כשעומדות ניידות בקטעים שונים, זו צעירות בנוסף לטמטום).

המשבש נועד לפתור את ירי הממל"ז(לייזר) לכיוון הרכב ויש ביחידות השידור(שיבוש) שלו גם גלאי מעולה שנותן התראה לנהג על כך שנורה ושעליו להאט. אין במשבש שום פתרון למדידת מהירות המתבצעת ע"י תדרי קול(רדאר) נמוכים(תדר KA) במצלמות ו/או בדבורה.

כאן נכנס הוולנטיין 1 לסיפור, קרי תפקידו לתת התראה על כל איום(אם מומל"זת ע"י לייזר הוא יודיע לך ש...נתפסת ובדיעבד....).

את הדבורה הוא יאתר בלי קושי מיוחד בד"כ.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם
אם משבש לייזר משבש לייזר, איך הוא יכול לספק פתרון למלכודות שעובדות בטכנולוגיה אחרת?

בקיצור, אל תתעצל, כנס ל-SpeedTraps ותקרא את כל מה שאתה צריך לדעת.

ולבחור החוצפן 120 בכביש החוף, שמכיל הרבה קטעים שלא רק חסרי שוליים, אלא עם מדרכה בצד, בהם סטייה של 5 סנטימטר תגרור תאונה קטלנית!: מספיק שנהגת אחת תתעסק עם האיפור, או נהג יתעסק עם הטלפון, ויסטה חצי נתיב - ואתה שבאת ב-120, תהיה חסר אונים. וגם אם השוליים רחבים מעט, אני לא בטוח (בעצם בטוח שלא) שה-ZX שלך תעמוד בהעברת משקל ושינוי כיוון חדים ביחד. ועוד לא דיברנו על זה שבלילה הוא לא מואר כלל, מה שלא מאפשר לעבור את ה-90גם בקטעים היותר בטוחים.

ועוד משהו: מניסיון של יותר מ50,000 ק"מ עם ZX כמו שלך: הברקסים שלה חרא, במיוחד ברטוב. סתם שתדע.

:lol:

אל תסלף את דבריי. דיברתי בפירוש על הקטעים היותר בטוחים.

שמע, לנסוע 120 ב-10 בלילה עם אור גבוה (כלומר גם אין מכוניות בנתיבים לידי ולכן גם לא מסנוור אותן) בקטעים בלי המדרכה והשוליים הצרים - באיזור עתלית, נניח - זה די בסדר. (במיוחד אחרי שהקטע נסלל מחדש).

אגב, אין דבר שיותר מבאס אותי מלעשות את חיפה-אשקלון ב-10 בלילה. (ועשיתי את זה יותר מדי פעמים...)

וחוץ מזה, יש לי ברקסים של ברלינגו - אז מותר לי הכל ;-)

פורסם
:lol:

שמע, לנסוע 120 ב-10 בלילה עם אור גבוה (כלומר גם אין מכוניות בנתיבים לידי ולכן גם לא מסנוור אותן) בקטעים בלי המדרכה והשוליים הצרים - באיזור עתלית, נניח - זה די בסדר. (במיוחד אחרי שהקטע נסלל מחדש).

אתה חושב כך, אני חושב ש-170 זה בסדר, אבל מעשר ורבע בלילה ואילך...

אני חושב שהעיקרון הובן.

נ.ב.

אני מקווה שאני לא אתקל בכביש בברלינגו שלקחת לה את הבלמים...

פורסם

לא, העיקרון לא הובן. אם אתה טוען שבקטעים הסלולים היטב לא בטיחותי לנסוע 120 - ז"א שגם בכביש 6 (שגם לא מואר) לא בטיחותי לנסוע בלילה במהירות החוקית שלו. ברצינות, תפתח כאן בפורום פוסט חדש (ואולי גם תשלח מכתב לגורמים הנכונים) בו תכתוב שלדעתך צריך להוריד את המהירות החוקית בלילה בכביש 6 ל-90 קמ"ש.

ולנושא השרשור: כל הכבוד אורן על ההצעה.

פורסם

לא, אני טוען שההכללות שלך חסרות בסיס והמספרים שאתה מפריח מקורם בדעה לא מבוססת. אתה אומר 120, יש מי שאומר 80, אחר חושב ש-140 זה בסדר וכו'.

הטיעונים שלך נגד נהיגה ב-170 טובים באותה מידה גם כטיעונים נגד נהיגה ב-120.

להגיד לך שהייתי נוהג במגאן משפחתית על 170 בכביש החוף - לא.

להגיד לך שלא נהגתי גם יותר מהר מזה... יותר טוב שאני אחריש...

• תוכן חדש...