Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני די חדש פה בפורום ולםני כמה ימים ההורים קנו לי פיגו 206 שנת 2001 מנוע 1400 אוטו ממש חמוד.הקטע הוא שלא אהבתי את המערכת שבאה עם האוטו.הוא שם רק רדיו דיסק של חברה ממש לא מוכרת נראה לי בקושי עלה לו 100 שקל ושם מאחורה רמקולים 6*9 של קנווד דגם ישן מאוד!!(רואים גם שהרמקול די הרוס ודי מיושן)

עדין אין לי ממש תקציב מי שמאזור באר שבע ומכיר את החנות ''רדיו ויליאם'' אז קניתי מבעל החנות את האוטו והוא אמר שאני יבוא אליו עם הצעה של מערכת והוא יעשה לי מחיר טוב.עכשיו אני לא רוצה מערכת עם סאב כי האוטו גם של אחותי והיא לא רוצה סאב היא צריכה את המקום של התא מטען.

חשבתי לבנתיים על משהוא כזה:

רדיו דיסק- ALPINE/// דגם: CDA-9847 או רדיו דיסק של Clarion DXZ656MP

יש אפשרות לקנות יותר טובים אם יהיה אפשר למצוא יד שניה ולא לעבור את 1600 1700 שקל לרדיו דיסק.

מבחינת הרמקולים מקדימה חשבתי על 2 סטים לבנתיים.

1. קומפננט פוקל 6.5 אינץ דגם 165A שמעתי אצל חבר שלי ופשוט אהבתי את הרמקולים האלה!!!

2.ראיתי המון תגובות טובות על הקומפננט של מוראל פלוס 6 אז חשבתי גם עליו...!!!!

מאחורה מחוברים רמקולים של קנווד לבנתיים לא חשבתי להחליף אותם כי לא ממש אכפת לי מאחורה אני רוצה שיהיה לי ''במה קדמית'' טובה...!!יש גם בעיקרון כבר כיוון ללכת על ה6*9 של מוראל שעולם אם אני לא טועה בין 500 ל-600 שקל.

כמו כן אני יודע שאני יהיה חייב לקנות גם מגבר בשביל הקומפפנט מקדימה והרמקולים מאחורה |(שבעתיד יוחלפו)

השירים שלרוב אני שומע זה ניו יורק האוס(עופר ניסים למי שאוהב) ולפעמיים גם שחורה וקצת ישראלית.

אני מקווה לא להגיע מעל 3500 שקל שזה הסכום שלבנתיים יש לי ועוד אם אני ימצא את הרכיבים האלה אצל הבחור מרדיו ויליאם אז זה יהיה בהנחה משמעותית.

אם למישהוא יש מה להוסיף או לשנות אני ישמח לדעת...וגם אני חדש קצת בקטע הזה של המערכות (בסך הכול בן 18 עוד 4 חודשיים)וזה המערכת הראשונה שאני בונה...!!!

• תוכן חדש...