Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

לכל מי שמעונין שאני אעביר את הקו"ח שלו לכ"א בחברת SAP רעננה ומתאים למשרות המבוקשות שם, שישלח לי בה"פ קו"ח ואני אעביר אותם הלאה. אני מקבל למייל כל מודעת דרושים לחברה.

למי שלא מכיר את החברה, אז זה לא רלבנטי.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

ומה המשרות המובוקשות שם ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אפשר להציע את עצמי להנהלה העולמית של SAP, עכשיו כששי אגסי פרש והלך להתעסק בזוטות כגון רכב?

ובקיצור, פרט הדגם ונמק, כי המודעה שלך נראית כמו מודעת מכירת רכב "למבינים בלבד".

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

"כל מי שמתאים ומעוניין"...

יש הרבה אנשים שמעוניינים, אבל לא נראה לך שמי שמתאים כבר עובד שם?

בקיצור, יוזמה ברוכה, אבל נשמע כמו הודעה של "אחד שיודע, אחד שמבין".

:?

פורסם

דווקא לי זה נשמע כמו - אם אתם רוצים לשלוח קורות חיים תשלחו דרכי (ולרוב יש בזה 2 פלוסים: בונוס למי שמביא את הקורות חיים - כי זה איוש משרה בהרבה מהחברות בתחום , ובונוס למי שניגש דרך משהו כי ברוב החברות - אלו המועמדים שבודקים קודם)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
למי שלא מכיר את החברה, אז זה לא רלבנטי.

לפני חמישה שבועות התחלתי לעבוד במקום עבודה חדש. דקה לפני ששלחתי אליהם קורות חיים, לא ידעתי על קיומם ומה הם עושים... :-o

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
בינינו- התוכנה הזו מאוד מסורבלת.

סיבה טובה ללכת לעבוד שם - כידוע, השינוי מתחיל מבפנים.

אבל ברצינות, מה הקטע עם מר GT?

הוא מקבל כסף על כל הפניה, או סתם שומרוני טוב?

ולמה אני שומע את קולו המהדהד של רפי גינת ברקע?

קומ-בינה? :roll:

פורסם

אתה לא שומע טוב בגלל ההדהוד. הוא אמר סל-מו-נלה-!.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

רוב הסיכויים שהוא מרוויח סכום מסוים - ואין בזה רע לדעתי - בן אדם שיתראיין דרך עובד לרוב מקבל יחס יותר רציני , אפילו במעבר הראשוני של הקורות חיים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אצלנו מקבלים 1000 שקל נטו למשכורת על כל עובד שהגיע דרכינו ועובד במשך שלושה חודשים לפחות ...

אצלנו בין 2500-5000 $ תלוי במשרה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

איפה אתה עובד??? בקוזה נוסטרה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

• תוכן חדש...