Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

היום עשיתי סקר שוק לקראת קניית שמן סינטטי. עברתי באוטו דיפו והמחירים שם די אטרקטיביים:

140 ש"ח ל-4 ליטר AGIP EXTRA HTS 5W-40

150 ש"ח ל-4 ליטר MOBIL SYNTH S 5W-40

הסתכלתי על האריזות אבל חוץ מקוד של ספרות ואותיות (חסרות משמעות) לא הצלחתי להבין כלום. בתחתית האריזה מצאתי סימון של "שעון" של 12 חודשים שכאילו אמור להראות עם חץ את חודש הייצור של השמן. אבל במרכז השעון היו הספרות 02 - והרי לא הגיוני שהשמן יוצר בשנת 2002. כלומר לא ניתן להבין מהי שנת הייצור.

אני חושש לקנות מאוטו דיפו כי אני רוצה שמן "טרי" וחושש לקנות שמן שיוצר לפני שנתיים ואולי יותר וסתם שכב על המדף.

איך אפשר לדעת מהו תאריך הייצור של השמן?

בתודה מראש GSK

פורסם

מדובר על תאריך יצור אריזת הפלסטיק.

ניתן לפנות דרך האתר של היצרן עם הברקוד שמצאת ולברר ארץ ותאריך היצור.

פעם האחרונה שרכשתי AGIP סינטטי מלא מאוטו דיפו השמן היה מיוצר בספרד בשנת 2007

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
מדובר על תאריך יצור אריזת הפלסטיק.

ניתן לפנות דרך האתר של היצרן עם הברקוד שמצאת ולברר ארץ ותאריך היצור.

פעם האחרונה שרכשתי AGIP סינטטי מלא מאוטו דיפו השמן היה מיוצר בספרד בשנת 2007

תודה על התגובה.

שאלות נוספות:

1. האם יש לך כתובת דוא"ל של שירות הלקוחות של EGIP

2. משום מה נראה לי מוזר כל עניין השמות השונים של השמנים:

לדוגמא: השמן של AGIP המכונה EXTRA HTS מופיע רק באתר הפולני של החברה בעוד באתר המרכזי אינו מופיע (יש שמן סינטטי 5W-40 אחר. כנ"ל לגבי MOBIL SYNT S שאינו מופיע באתר המרכזי של חברת MOBIL. באתר של MOBIL, מופיעים בעיקר מוצרי MOBIL 1.

בקיצור כל העניין הזה של היצרנים מאוד מבלבל אותי. האם הם מייצרים מוצרים שונים בעלי שמות שונים לשווקים שונים?

פורסם
1.

האם יש לך כתובת דוא"ל של שירות הלקוחות של EGIP

נסה פה: [email protected]

2. משום מה נראה לי מוזר כל עניין השמות השונים של השמנים:

לדוגמא: השמן של AGIP המכונה EXTRA HTS מופיע רק באתר הפולני של החברה בעוד באתר המרכזי אינו מופיע (יש שמן סינטטי 5W-40 אחר.

מהאתר הבינלאומי:

AGIP 7004 5W-40

AGIP 7007 0W-30

AGIP 7008 5W-30

AGP CLASSIC SAE 15W-50

AGIP EUROSPORTS SAE 5W-50

AGIP EXTRA HTS 5W-40

AGIP F1 SUPER MOTOROIL

AGIP FORMULA LL PLUS

AGIP FORMULA LL SYN

AGIP FORMULA LL DC 5W-30

AGIP FORMULA LL G 5W-30

AGIP FORMULA LL FO 5W-30

AGIP FORMULA MS B04 5W-30

AGIP RACING 10W-60

AGIP SINT 2000 10W-40

AGIP TECSINT SX 0W-40

AGIP TECSINT 5W-30

AGIP TECSINT SL 5W-40

AGIP UNIVERSAL MULTIFLEET

כנ"ל לגבי MOBIL SYNT S שאינו מופיע באתר המרכזי של חברת MOBIL. באתר של MOBIL, מופיעים בעיקר מוצרי MOBIL 1.

בקיצור כל העניין הזה של היצרנים מאוד מבלבל אותי. האם הם מייצרים מוצרים שונים בעלי שמות שונים לשווקים שונים?

השמן הזה הוא סינטטי מלא מיוצר על ידי חברה בלגית EXXON, יכול להיות שהסתכלת באצר אמריקאי ולא מצאת אותו.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אני קניתי לא מזמן שמן מוביל סינטטי מלא ב100 ש"ח, בחנות חלפים בדרך סלמה ביפה.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...