Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

היום נכסתי לאיזו חנות אודיו והוא הציע לי את המערכת הבאה:

מגבר: solid audio (בצבע שחור עם חיבורים מזהב) 90% סדרת f, מוציא 50 וואט לערוץ

רמוקלים 6*9: Almany ALC6902

רמוקלים 6.5": Almany ALC1602

חיווט: ערכת חיווט שכוללת 4 סוגים של כבלים שונים שבאים ארוזים בתוך קופסא שחורה =/ הוא אמר שהשווי של הערכה הוא 150 ש"ח

בסאב אני לא מעוניין מכיוון שזה שהאוטו של אמא והיא לא מעוניינת שאני אשים את הסאב,

וHD יש לנו באוטו של חברת dual

המערכת תורכב על דייהסו שרייד.

הוא אמר שכל התענוג הזה יעלה לי עם הרכבה וכיוונים סביב ה1700, מה דעתכם? איך החלקים? למרות שאני לא שם סאב, יש סיכוי שאני לפחות ארגיש מעט בסים?

אם יש לכם הצעות טובות יותר בתקציב הנ"ל אני אשמח לשמוע (אפשר גם יד 2)

פורסם

אין לי ניסיון אישי עם המותגים הללו, אך כולם אלומי שם!

במקומך היתי מחפש מגבר יד שניה מחברה מוכרת, ולוקח קומפוננט קידמי למשמל הפולס של מורל, אך עם טויטר משודרג למשל ל MT 22 או DLS B6 שהוא קצת יותר יקר אך עם טויטר הרבה יותר טוב.

פורסם

בוקר טוב דניאל

ברכות על המערכת תתחדש

אחלה קניה ובמחיר טוב

אלמני חברה שמייצרת מוצרים מעולים מול מחירם

אלמני לא מתיימרת להיות רוקפורד פוקאל או DLS אבל מספקת תמורה מלאה לכסף ששילמת

על סוליד אודיו מיותר להרחיב את הדיבור יופי של מגברים חברה אמריקאית שמייצרת בקוריאה

המגברים טרקטורים מסוגלים לעבוד שנים רבות ללא צורך בתיקונים ואו שיפוצים למינהם

כמו כן המגברים מייצרים את הRMS שהם אמורים לייצר

ממליץ להוסיף עוד כמה שקלים ולרכוש את ה-F-43 הוא יעשה פלאים מול סאב וופר

וכמו כן ממליץ על סאב S-3 של אלמני

אשמח לקבל ממך התרשמות בפורום לאחר ההתקנה

בהצלחה

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

D.C בוקר טוב גם לך, תודה רבה לך על התגובה העיניינית.

זה בדיוק מה שאני מחפש, אני מחפש מערכת ראשונה, שבשלב זה של הנהיגה (נהג חדש) אני אהנה ממנה כמה שיותר.

לגבי סאב, אני יודע שסאב תמיד יש אפשרות להוריד כשצריכים את התא מטען, אבל בכל זאת, הוא לא אופציה כמו שאמרתי כי לא יראו אותו בעין יפה באוטו.

שאלה נוספת, האם מרמוקלים שירכבו במערכת שציינתי, ישמעו בסים "מכובדים" (נקרא לזה ככה)?

אשמח לשמוע עוד תגובות על המערכת.

יום טוב ושבת שלום,

דניאל

פורסם

המגבר חלש מידי, והמקולים פשוטים,זולים ולא איכותיים.

אני הייתי ממליץ לך על סט קדמי של מורל פולס אפילו מיד שניה יעלה לך כ400-500 ש"ח.

רמקולים 9*6 של מורל גם אולי מיד שניה יעלו באיזור ה400 ש"ח אולי אפילו פחות.

מגבר זה יכול להיות כמה דברים.

או המאק אודיו Z4200 אבל הוא טיפה יותר יקר מהסוליד אודיו ויעלה לך כ1200 ש"ח- אבל שווה כל גרוש ויתן לך כ100 וואט RMS לערוץ..

או לקחת את הAP1040 של פרופייל מסדרת הקאליפורניה שיתן לך כ80 וואט RMS לערוץ ויעלה באיזור ה1000 ש"ח+-.

אתה תקבל מערכת איכותית יותר וחזקה יותר.

under construction..

פורסם

"רמקולים פשוטים זולים ולא איכותיים"

ניר יקירי בוקר טוב מה שלומך?

רק בשביל הידע הכללי איך הגעת למסקנות האלו

הרכבת פעם את הסדרה הזו?

שיחקת ברמקולים האלו (מבחינת התקנה ברכבים וחיתוכי סאונד דרך מגברים)?

כמה ניסיון יש לך עם "אלמני" בכלל וכמה ניסיון יש לך עם הסדרה הכחולה בפרט?

לדעתי שואף לאפס

ולדעתי אתה פשוט קוטל כן קוטל מותג שאתה לא יודע עליו כלום מעבר למה שקראת באינטרנט

אין לי שום דרך להסביר את זה אחרת

לא מסתדר לי בראש שאדם עם כל כך הרבה ידע תיאורטי יקטול מוצר שבמחיר שלו אין לא כמעט מתחרים

שים לב למחיר שדניאל צוטט

1700 ש"ח כולל ערכת חוטים והתקנה

ואני אומר ואני מקווה שהוא כן יתקין את הסטאפ הזה ויעלה בפורום ויוכיח לך עד כמה זה לא נכון להשמיץ בלי גיבוי

ולך דניאל

רוץ תקנה תתקין פנה אליי ישירות במידה ותתקל בבעיה

אתה עושה קניה טובה בכל הרכיבים ובסכום קטן לרמת התוצאה הסופית

ועוד דבר פעוט אחד וקטן

ניר היקר תבדוק את עצמך כי אני לא מכיר מגבר של 4*100 RMS בסכומים כאלו בכל העולם

וה-סוליד אודיו F-4 הוא מגבר מעולה ובשום פנים ואופן אי אפשר לומר עליו חלש כמובן מול מחיר ומול איכות

ניר קח את הדברים בפרופורציה אל תמהר להתלהם בתשובה

תבדוק את עצמך לפני ותחזור בתגובה

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

דרור,

מכיוון שאינך מכיר אותי אישית, אז אתה כנראה לא מודע לעובדה שאני לא ירשום את תגובותי אלא רק לאחר נסיון,ידע והכרה.

לכתוב שהידע שלי שואף לאפס הוא בזיון כמו המגננה שלך על מוצרי אלמאני כאילו היו היי-אנד להמונים.

הבעיה היא לא אצלי דרור, אלא היא אצלך.

אתה מכיר רק DLS,אלמאני,סוליד אודיו וארט'קוויק.

אתה לא פתוח לשום דבר אחר שקיים בשוק, (מזכיר לי עוד כמה אנשי מכירות בתחום בחברות השונות).

אולי מספיק? אתה עם 100+ הודעות בפורום שהם או המלצות על מוצרי החברות שהזכרתי או על התנצחות בפורום כאילו הגעת לשנות סדרי עולם.

הנה , שפותח התרד' יקרא את התרד' הזה ויחשוב מה שהוא רוצה על אלמאני:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=174318

אני את שלי כבר אמרתי לפני זה.

ובנוגע לפסקה האחרונה שלך.

רק בשביל הידיעה, הZ4200 מחיר הצרכן שלו הוא 1500 ש"ח, המגבר הזה מיוצר ומשווק למעלה מ4 שנים(אוטוטו 5), מחירו ירד עקב לחצי השוק וכניסתו של המסחר באינטרנט לכ1200 ש"ח שהם שווה-ערך ל300 דולר וזה אחרי כמעט 5 שנים שהוא מוצע בשוק.

יש לא מעט מגברים אתה קונה ב300 דולר שנותנים את ההספקים .

ואפילו יותר מ100 וואט RMS ליציאה.

under construction..

פורסם

כרגיל ניר אין טעם להתנצח

כרגיל ניר אתה תמשיך בשלך

כרגיל ניר תמשיך בהפצצות של מילים ומושגים שרק חלק זעיר ברחוב יידע מה פירושם

כרגיל ניר תמשיך עם הקו הזה שיורד לרמה אישית

אולי לא כרגיל תספר לנו על הניסיון שלך עם אלמני

אולי לא כרגיל תספר לנו על הניסיון שלך עם סוליד אודיו

אולי לא כרגיל תמצא פתרון טוב יותר מבחינת סאונד לדניאל במחיר הנקוב (כולל חיווט והתקנה)

ואולי תסביר פה לכולם מה באמת יש לך עם המותג המהולל פרופייל

נכון שאני לא מכיר אותך אישית אבל למדתי להעריך את הידע התיאורטי שלך דרך הפורום והוא לא עומד באותו קנה מידה כשאני בוחן את תגובותיך הספציפיות במוצרים מסוימים

אשמח לדעת איפה הבעיה אין צורך מול כולם במידה וזה מפריע לך

עוד דבר אחד שחורה לי בתגובות שלך (וזו דוגמא אחת קטנה ואקטואלית לזה שהידע שאתה מפגין מתנפץ לרסיסים כשמדובר במותגים מסוימים)

ואני מפרט:

אני בטוח במיליון אחוז שאתה יודע שמגבר שעולה לצרכן 1500 ש"ח בארץ פחות המע"מ, פחות המס, פחות ההובלה, פחות החלק היחסי בתשלום למכון התקנים, פחות החלק היחסי במה שנקרא "שונות" בכל ייבוא, פחות הרווח שהדילר צריך להרוויח כדי להתקיים ולהחזיק מערך שיווק, פחות אחוזי סוכן, פחות האחריות

להערכתי ואני יודע על מה אני מדבר העלות בחו"ל לא תעבור את ה-100-110 דולר במקרה הגרוע

אז אם בא לך אני אשמח לשמוע הסבר למה הדברים מקבלים נופך שונה במקרים הללו, ולמה זה נראה כאילו במקרים מסוימים שאפקט דוקטור הקל ומיסטר הייד משתלט עליך

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

D.C - דוקטור ג'קיל ומיסטר הייד... או פרנקשטיין במילים אחרות.

יצא לי רק לראות את הסאב הכחול של אלמאני - נראה כמו נסיון לחכות את הW7 של JL

פותח הת'רד רשם באס מכובד - מושג שיכול קצת לבלבל

אם אתה רוצה באס מכובד מבחינה של עוצמה בלבד אני די בטוח שהסאב הזה יספק את הסחורה בייחוד כשהתיבה המקורית שלו היא פורטד. יש לו סראונד עבה יחסית למה שראיתי, אם התאמה נכונה של מגבר אני מאמין שהוא לא חלשלוש.

אם אתה רוצה באס מדוייק, נקי או טונאלי - אני כבר לא יודע בכלל לגבי זה כי מעולם לא שמעתי את המוצר הזה עובד.

לפותח הת'רד - הוויכוח כאן בין חבר פורום אחד או אחר יכול לתת לך הרבה השוואה, הרבה מידע, הרבה הבנה - אל תקנה את המערכת אם לא שמעת את החלקים שלה עובדים.

קנית את המערכת כי אהבת את הציוד? - שתהיה בריא ומאושר באדם.

אבל, קבל עצה באמת מכל הלב - אם זאת המערכת הראשונה שאתה קונה - אפילו אם אהבת את הרכיבים, חכה קצת. סבלנות.

תגיע למפגש או לבית התקנות טוב תשמע הרבה מערכות אחרות - אם אחרי זה אתה עדיין בדיעה שהמערכת הזאת היא טובה בשבילך - תקנה בלי לחשוב!

אבל אם לא - לפחות הצלתי לך 1700 שקלים שילכו ישר לפח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אהלן לאנוס פורס מה שלומך?

צודק לחלוטין מקביעתך שהסאב מזכיר את ה-JL

בעקרון "אלמני" התחילה כמשווקי JL בחוף המערבי

ונכון הם "סחבו" טכנולוגיות מהם

יפה ששמת לב

רק הערה קטנה הסאב הכחול עובד נפלא באטומה של 0.9-1.0 קיוביק פיט

אשמח אם יצא לך להציץ בסאבים סדרה S-7 שלהם

אני חושב שתאהב את מה שתראה

בברכה

D.C

earthquake sound frik

פורסם

כשאמרתי בס מכובד התכוונתי לזה שאני בכל זאת ארגיש מעט בסים למרות זה שאני לא מתקין סבואפר באוטו.

אז אני צריך מערכת שבכל זאת אני אשמע בסים בה.

עכשיו, לגבי האלמני, עוד לא קניתי כלום, אני עוד בשלב שאני מתעייץ איתכם לפני שאני קונה.

התקציב שלי הוא נע סביב ה1500 ואני יכול לחרוג מעט, אני צריך שבתקציב יהיה מגבר, זוג 6x9, זוג 6.5", חיווט מלא, והתקנה וכיוונים.

ל lanosforce, איפה יש בתי עסק באזור המרכז שאני יכול להתרשם מהמוצרים שלהם? תשלח לי לפרטי בבקשה.

שוב פעם, אני לא מחפש מערכת hi-hand, אני מחפש מערכת ראשונית, זולה יחסית, ושאני אוכל להנות ממנה כמה שיותר.

שב"ש

דניאל

פורסם

קיבלתי הצעה נוספת למערכת

מגבר: LANZAR VIBE436

רמקולים: סט של מורל פולס 6.5

מה דעתכם?

נ.ב סליחה שאני מפרסם תגובה אחרי תגובה פשוט לא מצאתי את כפתור העריכה =/

פורסם

דניאל שלום,

גם לי היתה התלבטות קשה לגבי המערכת ולבסוף התקנתי קומפוננט של הרץ מקדימה סדרת 165 DC ו6X9 של הרץ- ה6X9 פשוט מדהימים וקניתי אותם בסיבה שיכולה להתאים גם לך- אני קניתי מחוסר תקציב לסאב ולמגבר, אתה מעוניין לקנות כי אינך יכול להתקין סאב ברכב עקב סיבותייך, לכן אני מציע לך בחום ללכת על ההרץ(דגם של ה180W) שנותנים באסים רציניים מאוד ואני אישית אומר לך שמרגישים ממש שיש לך סאב קטן ברכב. באסים מספקים מאוד במיוחד להתחלה, אצלי בהמשך יגיע סאב אבל גם בלי סאב תוכל להסתדר.

לגבי הקומפוננט של הרץ- מאוד מומלץ, הוא עובד אצלי בינתיים בלי מגבר והוא נותן צליל נהדר והטוויטרים שלו לא זועקים אפילו שאני מגביר לעוצמות חזקות( תאר לך מה ארגיש לאחר התקנת המגבר :roll: )

בקיצור ולעניין, אם הינך גר באיזור המרכז אז תוכל להתקין את הכל אצל תומקאר במושב רינתיה(דבר עם תומר והוא יעשה לך מחיר מעולה והתקנה מקצועית וסבלנית מאוד).

בהצלחה!!

פורסם

יוני אני חושב שאם אני אשים גם את ה6x9 שהצעת לי וגם את הקומפוננטים שהצעת לי ובנוסף לזה מגבר, חיווט והתקנה המחיר יגלוש מעבר לתקציב שלי.איזה חנות יש במושב רינתיה? סה"כ אני גר בשוהם ורינתיה ממני זה סיפור של 10 דקות נסיעה, יש שם חנות מקצועית?בחזרה לנושא, איזו מערכת עדיף לשים? את הראושנה שכתבתי למעלה? או את הקומפוננט של מורל והמגבר של לנזר? מאיזו מערכת ישמעו יותר חזק, איכותי, ולמרות שאין סאב, אני בכל זאת אקבל באס?

• תוכן חדש...