Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה,

אתמול ניגשתי לטסט, הרכב נכשל בבדיקת הCO - הורכב היום ממיר קטליתי (הרכב נקנה בלעדיו), דבר נוסף שנורא הפריע לי זה שהבוחן רשם בדף אגזוז רועש - מה בדיוק הכוונה לאגזוז רועש איך הוא מדד את זה עם האוזן שלו? עכשיו בכל אופן האגזוז יותר שקט עם הממיר, לא בא לי ללכת סחור וסחור איתם, הם ישתקו אם אני יראה להם קבלה שהוחלף גם דוד אמצעי ?

דבר נוסף שהכשילו אותי עליו היה פיזור אורות, נכון יש לי פנסי קסנון והורדתי את כל הקיט ושמתי נורות H4 רגילות - הפנסים עצמם חדשים לגמרי מלפני חצי שנה אין סיבה שאני לא יעבור איתם אם כך ?

שאלה כללית אחרונה האם כעת שאני ניגש לטסט, אני צריך לעבור את כל התהליך של המכני שכבר עברתי שוב או שאני נבחן רק על הסעיפים שעליהם נכשלתי?

תודה רבה מראש,

אבי.

פורסם

ראשית - אתה נבדק רק על הסעיפים שנכשלת.

שנית - הרכבת הממיר תעזור לך גם בסעיף של הרעש, אני מניח.

ולבסוף, לגבי פיזור האורות - במידה והפנסים שלך לא דהויים, אני לא ממש וידע מה ניתן לעשות בנושא.

אולי הוא סתם חיפש אותך?

פורסם
ראשית - אתה נבדק רק על הסעיפים שנכשלת.

שנית - הרכבת הממיר תעזור לך גם בסעיף של הרעש, אני מניח.

ולבסוף, לגבי פיזור האורות - במידה והפנסים שלך לא דהויים, אני לא ממש וידע מה ניתן לעשות בנושא.

אולי הוא סתם חיפש אותך?

לכוון אותם?!

בכל מוסך הראוי לשמו יש מכשיר שמיועד לזה בדיוק.

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

אין ממש מה לעשות, הפנס עצמו אינו מיועד לקסנון לכן בינתיים הקיט ירד עד שאני ימצא פתרון של פנסי אנג'ל אייז ייעודים למנורות קסנון (הבעייה היא תקציבית כמובן)

אני ינסה לגשת כרגע, עם האישורים על הרכבת הממיר קטליטי + דוד אמצעי אני ינסה לשכנע את הבחורצ'יק שהדוד אמצעי מיועד להשתקת הרעש נראה איך ילך

תודה רבה!

אבי.

פורסם

אבי אומנם הפנס עצמו לא מתאים לקסנון בגלל החוסר בעדשות, אבל זה לא כל כך נורא.

הבעיה עם אנג'ל אייז זה שברגע שאחד נשבר, אתה צריך לקנות שוב זוג חדש.

פורסם
לכוון אותם?!

בכל מוסך הראוי לשמו יש מכשיר שמיועד לזה בדיוק.

חכמולוג אתה :loco:

נראה לך באמת שמדובר בכיוון של הפנסים?! הרי אם כה היה הדבר - הם כבר היו מכוונים אותם!

פיזור אורות זה נושא אחר לגמרי מאשר כיוון אורות!

• תוכן חדש...