Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב!

הרכב הוא מיצובישי קולט 94', שקניתי את הרכב הבעלים הקודמים (המטומטם) הדביק קודנית במקום שבתמונה עם דבק דו צדדי מאיכות חרא, כל יום שהשמש טיגנה את הדבק דו-צדדי , הקודנית נפלה ונתלתה על החוט וכל יום הוא היה מדביק שוב ושוב עד שנמאס לו והשאיר את זה תלוי (וככה קניתי את הרכב).

גם אני נסיתי עם דבק דו צדדי וראיתי שעסק נופל, ונשארו כל הזמן סימנים לבנים שאי אפשר להוריד אותם פשוט מאותו דבק דו צדדי, מה שבעצם עשיתי (כנראה גם אני מטומטם) זה לקחת כמה טיפות של דבק 3 שניות ולהדביק את הקודנית למקום שבתמונה.

זה החזיק יופי אבל אחרי כמה ימים ראיתי שנדפקה הקודנית מהדבק והייתי צריך לפרק את זה וללכת להחליף לוח מקשים בעלות של איזה 20 שקל.

בכל מקרה מה שיצא זה שהדבק מגע פשוט נדבק למשטח הזה שבתמונה, יחד עם הלבן מהדבק דו-צדדי ופשוט כיער את הכל,

ככה זה נראה:

dlhjif.jpg

מישהו יודע איך אני מסיר את זה? (ניסיתי עם סכין יפנית לקלף את זה אבל זה יושב כלכך חזק שאני פוחד שזה יקלף חלקים מהדש-בורד עצמו, צריך חומר מסוים שימיס את הדבק מגע הזה מבלי לפגוע בדש-בורד.

יש הצעות?

תודה ענקית מראש,

אוהד.

פורסם

תנסה עם קולה (כן כן, קולה)

תתפלא איך זה מוריד דברים אחלה, במיוחד דבקים למינהם (אבל שאני ניסיתי אז ניסיתי מחלונות ולא מהחומר של הדש בורד)

ג'ימיניב!

פורסם

טינר ימיס לך את הדש בורד.

נסה להשתמש בחומרים הבאים לפי הסדר:

- מים רותחים עם סבון כלים. לשפשף עם מגבת.

- WD40

לא הולך - חזור לפורום להתייעצות נוספת.

פורסם

דבק שלוש שניות קשה מאוד עד בלתי אפשרי להוריד. אם הפלסטיק לא צבוע אלא יצוק בצבע האפור הזה, אצטון יוריד את הסימנים, אבל גם עלול לקלקל את הברק של הפלסטיק. אגב הדבק דו"צ לבן לא שווה כלום, הכי טוב זה דו"צ שחור של 3M יעודי לרכב, לפעמים יש בחנויות לאביזרים וחלפים.

Bel Paese, Brutta Gente - mica sono pazzo, sono pazzi gli altri che accettano tutto! io almeno dico 'questo e' sano, questo e' malato, qui c'e' il bene, qui c'e' il male'... a voi tutto questo dolore sembra giusto. a me no. io mi devo difendere...

פורסם

גם ברכב שלי נתקלתי בבעיה כזאת . כוהל 95% פתר את הבעיה .

כמובן כדאי קודם לבדוק במקום מוסתר כיצד הפלסטיק ברכב שלך מגיב לכוהל .

פורסם

כוהל או WD40.

מניסיוני עם דבק מגע ה-WD המיס את החלק הדביק בדבק והותיר את הגוש של הדבק רך כמו פלסטלינה שיצאה בקלות עם היד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ידידי היקר,

אם אלכוהול לא עזר אז תפסיק את הנסיונות.

דבק 3 שניות ניתן להוריד עם צמר גפן או בד טבול באציטון אבל גם הצבע והברק של הדש יפגע.

אני ממליץ לך לא לגעת בשאריות הדבק.

איזה כייף לי :)

פורסם

נייר שיוף ופרוייקט צביעה? :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...