Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי בעיה בפתחי אוורור בדדרה.

ברגע שאני מנסה להחליף מצבים כגון העברה לרגליים בלבד או לשמשה קדמית בלבד , התעלות והמונעים עובדים אך התעלה של האוויר היוצא לפנים אינה נסגרת ובעצם מה שקורה הוא הזרמת אוויר לכיוון הפנים נמשכת יחד עם שאר הפעולות.

מבירור שערכתי אצל מומחה מזגנים הבנתי שהמנוע שסוגר את התעלה שמוציאה אוויר לפנים תקוע בעצם, וכדי לתקנו צריך לפרק חצי דשבורד ולהלחיף מנוע.

השאלות שלי הן כך:

1. אם למישהו יש שרטוט לבקרת אקלים הנ"ל אשמח לקבלו?

2. המנועים המתאורים לעיל הינם אותם מנועים שיש בטמרפה?

3. איפה אפשר להשיג את המנוע הזה? הבנתי בחברה זה עולה 1200 ש"ח ללא מעמ

תודה לכל העונים !

פורסם

למיטב ידיעתי מע' האקלים של הדדרה הנה בדיוק כמו של הפיאט טמפרה.

ברשותי שרטוטי ותצלומי מע' האקלים של הטמפרה ויש גם דף עם מנוע הסרבו לכוון פזור האויר וכו'.

כמו כן יש לי חוברת שערכתי ותרגמתי לעברית של מע' בדיקה של כל רכיבי מע' האקלים ע"י שימוש בלחצנים השונים וקריאת הנתונים על צג המע'.

מנוע סרבו זה נמצא בצד שמאל של בית המע', קרי בערך מעל דוושת התאוצה (גז).

יתכן והבעיה נובעת מהדלתית שמנוע הסרבו מסובב או מחוסר אטימה שלה בגלל התפוררות אטמי הגומי/ספוג הפנימיים.

כתוב דוא"ל שלך ואסרוק ואשלח לך הדף המתאים. כמדומני שברשותי יש גם מנוע סרבו כזה שכמובן שמחירו יהיה זול יותר.

נראה לי ששיטת הפעולה צריכה להיות של פרוק מנוע הסרבו ממקומו ובדיקתו יחד עם פעולת הדלתית וכך לדעת מה תקול.

מי הוא מומחה המזגנים שאצלו היית והיכן?.

בבני-ברק יש מומחה מזגנים המתמחה במכוניות פיאט ולנצ'יה.

צור איתי קשר ויתכן ואוכל לעזור לך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

תשובה יותר מספקת ממה שכתבת לי לא חושב שאקבל !

אני מאד מעריך את זה, ואם תוכל להגיד לי אם אפשר לעשות זאת לבד, אני יותר מאשמח.

אני גם כך פחדתי נורא מפירוק הדשבורד, ועכשיו אני מבין שבכלל לא צריך לפרקו.

וכן אני אשמח לקנות זאת ממך במידה ואצטרך את המנוע סרבו.

בכל מקרה, אני שולח לך מייל בהודעה פרטית.

תודה רבה !!!

• תוכן חדש...