Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחר מחשבה שבה חשבתי להנות קצת כמה שאפשר מרכב וכמובן שזה רכב עם הנעה אחורית או כפולה התחלתי להפנות מבטים לכיוון הבימר 318 של שנתון 92+ בצורה הזאת. השאלה כזאת אני סטודנט בקרוב והמסלול יהיה כנראה אשקלון רחובות וחזרה פעמיים בשבוע.

טיפולים וכל הדברים האלה אני עושה לבד אפילו טיימינד בטמפרה לבד אבל כאן כבר סיפור אחר, טיימינג אעשה במוסך אבל חוץ מזה מה ההוצאות הנלוות? ונגיד חס וחלילה הלך מנוע או משהו? כמה יכול לעלות מנוע מפירוק/ יבוא ביחס לאיזה איטלקיה רגילה או משפחתית יפאנית רגילה? זה בשביל לעשות קצת סדר בשביל פרופרציות למה להכין את עצמי במידה ואקח רכב כזה

תודה מראש ומצטער על הנושאים שאני פותח כי אני כל הזמן חושב על אופציות נוספות לרכישה כי ברכב הבא אני רוצה לקבל כיף מהנהיגה יותר מהרכבים הקודמים שהיו לי.. לנסר, טמפרה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
כן. כדאי,- תהיה אטרקציה

בעל הב.מ.וו הראשון עם השכלה אקדמאית.

אתה מצחיק משהו , על באמת.

ולשואל השאלה , אם אתה רוצה אז יש אופל קדט שנת 1987 למכירה עם חמישה הילוכים במצב מצויין ב 3800 .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

ומישהוא לעניין?

יש לי הכנסה חודשית למרות הלימודים אך השאלה כמה אני אצתרך בממוצע בהתחשב שיש לי ידיים טובות

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

השאלה היא מה אתה מוכן לעשות איתן כדי להגדיל את ההכנסה...:twisted:

ברצינות, אם הרכב תקין אז אין לך סיבה לחשוב שהוא יידפק. חוץ מזה לך למכונאי כלשהו שאפשר לסמוך עליו (בני ל. למשל...) ותעשה לו יישור קו.

אם שום דבר לא מתקלקל אז אין לך שום סיבה לחשוב שהאחזקה תהיה "הרבה" יותר יקרה מבאוטו אחר.

פורסם

מצד שני, אם משהו יתקלקל... וזה יגיע מתישהו, החלקים יהיו משמעותית יותר יקרים מאשר בטמפרה.

אני לא אומר לא לקנות, אבל זאת נקודה חשובה למחשבה.

פורסם

עם הרכב הנ"ל צריך לשמור על כסף בצד למקרה חירום, השאלה כמה.

כמה כבר יקר יותר לדוגמא מנוע?

במידה והרכב מטופל טוב ונשמר 200K זה הרבה בשביל רכב כזה כדי להרגיש שהאוטו נוסע בכיף ובלי רעידות ובלי יותר מידי בעיות פה ושם כמו רכב ישן?

פורסם

הרכב יקר יותר לאחזקה מהרכבים שציינת, קח את זה בחשבון.

ביטוח,דלק, חלפים וכו'.

אתה גם לוקח רכב קשיש יותר במס' שנים, והבלאי בהתאם.

ה-318 נוסעת בערך כמו כל משפחטומטית רגילה,הרכב כבד והזנב לא מקשקש בקלילות.

עצתי לך - תלך לראות מס' רכבים תרגיש את הרכב, שלא תתאכזב.

porsche 914,2.0,1970

פורסם

מצטרף להמלצה של הבחור מעלי.

אל תצפה להרגיש את ההנעה האחורית יותר מדי,

ולכל הקופצים בראש - להוציא זנב תחת כח בהילוך ראשון בכיכר על רטוב זה לא נחשב ממש "להרגיש הנעה אחורית".

אולי עדיף לך ללכת על הנעה קדמית מתנהגת בשלב זה,

כי את ההבדל בינה לבין הנעה אחורית חלשה אתה תרגיש... רק שזה יהיה לרוב לטובת הקדמית.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...