Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספוילר + שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נושא זה יינעל תוך:

א) 5 דקות ג) 15 דקות

ב) 10 דקות ד) מה שבטוח זה שהוא יינעל.

לזוכים מובטחת סט מדבקות אל-פחד.

:lol:

א
פורסם

- ובאמת, בלי לפגוע או להעליב את הבחור שמשווק את זה -

זה הולך ככה. בכל תחום בחיים.

או שיש לך את זה . או שאין לך. זו לא סיבה לרצות לעשות בכאילו.

מה גם שזה כולה רעש. האוטו לא באמת יסע יותר מהר.

ולענין ההקנטה לגבי האגזוז, אז לבחור עם הRSI אין אגזוז פתוח ל"עגלה" שלו, אבל לעגלה שלי יש. ושלי אגב היא רנו זופר 5 1250. והאגזוז הוא לא בשביל הביצועים אלא בשביל החסכון בדלק. (אוטו מאיץ יותר מהר כי למנוע יותר קל לטפס למעלה - מחליפים הילוכים יותר מהר = חסכון בדלק)

אז יש הבדל בין לשפר באמת (אם בביצועים או בחיסכון בדלק) לבין לשפר באופן מופשט :shock: יותר על ידי צלילים...

רון.

-בכל מקרה, אני מאמין שמי שהמכשיר הזה עובד עליו ובאמת עושה לו טוב, אין לי אלא לקנא בו. או כמו שדפש-מוד אמרו עם, Just how easy it is to please me....-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

1)מחיר של ספויילר יכול לנוע בין 500-2500 שקל , זה הכל תלוי בסוג הספוילר...

איפה? יש מליון מקומות - אני אישית עושה את רוב השיפורים שלי בסדנת שיפורים - הכל תלוי מאיזה איזור אתה...

2)בקשר לנאונים כמו שאמרתי בעבר בסדנה שנחשבת יחסית יקרה הציעו לי ב1700 4 נאונים כולל התקנה. לאחר שפירסמתי את זה בפורום הרבה חברים קפצו ובנדיבות הציעו לעשות את אותה העבודה בהרבה יותר זול... תפרסם הודעה אולי ההצעה של משמתשים אלה עדיין קיימת.

3)בקשר לתוספי דלק אני ממש לא מבין :?

4)חצאיות זה אותו סיפור כמו הספוילר , הכל תלוי במה מדובר אפשר לעשות את זה בסדנאות שיפורים או אצל פחח פשוט...

5)קודם כל לא אגזוז לחץ , זה רק לאופנועים - אגזוזי Free Flow ... אפשר לקנות גם לפי ידיעתי בסדנאות שיפורים - אני יודע שהציעו לי ב1200 שקל אגזוז טוב מאוד של דרגון - באותה מידה יש אגזוזים ב800 , וב1000 וכולה... אבל לדעתי בנושא רגיש כמו אגזוז לא צריך להתפשר על פחות מהטוב ביותר למכונית שלך ...

מקווה שעזרתי... כל הנתונים מנסיון אישי שלי עם האופל קורסה שלי

פורסם

אמרו כאן בתרד על אגזוזים שלא להתפשר על הטוב ביותר

אז אני אציל אותך

אל תשקיע על אגזוז FREE FLOW יקר !

למה ?

כי ההבדל בין הכי זול להכי יקר הוא מאוד זניח

אז חבל על הכסף...

מה שאתה עושה זה לא הסגנון שלי , אבל אין לי לב לתת לך לקנות אגזוז שחרוט עליו ציור של חתול / שועל / פיל במיליון שקל , כשאגזוז ב 750 ש"ח ייתן לך את אותה תמורה ( תמורה אפסית למעשה מלבד להעלות חיוך על פניי או לחילופין הערצה של החבר'ה )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...