Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני עכשיו ראיתי באי בי כמה מכוניות משופרות וקיטים לטורבו במחירים ממש לא יקרים אני שואל את עצמי למה אני לא יכול לסים אותם אצלי באוטו בסופו של דבר הוא האוטו שלי (חוץ מזה שיצאו לי העיינים כי אני ממש אוהב את זה כמו כולם פה)

אני שואל את עצמי עוד שאלה למה עדיין למרות שיש כל כך הרבה אנשים חזקים (לא פיזית אלא מקומבנים שמכירים הרבה אנשים פוליטקאים בעיקר) וגם רופאים עורכי דין וכו' וכו' לא עושים משהו כי הרי בכל מדינות אירופה זה חוקי וגם באמריקה במקום שזה יהיה לא חוקי בארץ (נראה לי המדינה הפותחת היחידה בעולם שאסור לעשות שיפורים במכונית) ואנשים בכל זאת ישפרו בחשאי וזה רק יגרום ליותר ויותר תאונות לא הופכים את זה לחוקי וכל מי שיש לו טורבו 500-600 כוח שאגב עם זה יהיה חוקי זה לא יעלה את המחירים שיש היום צריך לפחד על האוטו כי זה בעיקר האהבה שלו (כך אני מאמין שאנשים לא עושים זאת סתם אלא רק מתוך אהבה) וכמובן גם כסף שלא יעבור טסט וכו' וכו'

אני שואל אתכם מה אתם חושבים והאם אפשר בצורה כלשהי להפוך את זה לחוקי (אנשים שמבינים בחוק הישראלי)

פורסם
למה אני לא יכול לסים אותם אצלי באוטו בסופו של דבר הוא האוטו שלי

זה שהאוטו שלך לא אומר שמותר לך לשים בו מה שתרצה.

יש סטנדרטים, צריכים להיות תקנים, יש הגבלות.

תאר לך מה יקרה אם כל אחד יעשה באוטו שלו מה שהוא רוצה - ומישהו יחליט שהוא מבטל את הברקסים, מה אכפת לך ? הרי מילא זה אוטו שלו, אז שיבטל את הברקסים ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זה שהאוטו שלך לא אומר שמותר לך לשים בו מה שתרצה.

יש סטנדרטים, צריכים להיות תקנים, יש הגבלות.

תאר לך מה יקרה אם כל אחד יעשה באוטו שלו מה שהוא רוצה - ומישהו יחליט שהוא מבטל את הברקסים, מה אכפת לך ? הרי מילא זה אוטו שלו, אז שיבטל את הברקסים ?

חחחחח כמה אתה יכול להיות ציני זה הרי דבר מטופש לא לסים ברקסים אגב לדעתי כל מי שרוצה לשפר את האוטו שלו יודע פחות או יותר סבבה נלך בראש שלך אז למה שלא יהיו מכונים לרכבים משופרים שיהיה תקן לבלימה לחופש הגה וכו' שיוכלו לתת אישורים מיוחדים ואם הרכב ימצא לא תקין אז ימליצו לו שם מה לשפר כדי שהרכב כן יהיה טוב מבחינה מעשית (בלימה חופש הגה וכו') כמובן גם רעש (שלא יהיה חזק מידי)

פורסם

אצלנו כותבים עם סימני פיסוק, ללא חחחחחחח.

תתאמץ קצת ואולי יהיה אפשר להגיע לשרשור ענייני.

ימליצו לו שם מה לשפר כדי שהרכב כן יהיה טוב מבחינה מעשית (בלימה חופש הגה וכו') כמובן גם רעש (שלא יהיה חזק מידי)

אז גם אתה חושב כמוני, שלא לאפשר לכל אחד לעשות מה שמתחשק לו, כי האוטו שלו.

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם
אצלנו כותבים עם סימני פיסוק, ללא חחחחחחח.

תתאמץ קצת ואולי יהיה אפשר להגיע לשרשור ענייני.

נו באמת, למה את לא עונה על השאלה שלי ומעיר לי סתם?

פורסם
כדי לשמור על רמה מסויימת שהנהגנו בפורום.

סבבה עזוב את זה אני רק רוצה ממך תשובה לשאלה ושלא יזגרו את הדיון

פורסם
אצלנו כותבים עם סימני פיסוק.

מה לא היה ברור ?

"אצלנו" ? או "סימני פיסוק" ?

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

פורסם

שלום לך, איש אופטימי, ועם כוונות טובות.

קודם כל, אני לא מבין למה, לא קראת את חוקי הפורום, במיוחד סעיף-12 לגבי סימני הפיסוק.(מה שכתבת, לא ברור)

http://www.carsforum.co.il/vb/misc.php?do=cfrules

בדבר שאלותיך האופטימיות, יכולת לעשות חיפוש קצר בנושא, ולחלקן היתה מוצא תשובות.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=107202

עכשיו לשאלתך, שהתשובה אליה רחוקה שנות אור, מארץ זבת/חלב/ודבש. :mm_cry:

הסיטואציה האבסורדית באמת, בכל הסיפור המייאש בארץ זבת/חלב/ובורים, אטומים, קופים, מתעלקים וכו'

שלפי רצון ראות עינייהם, החלפת בולמים, לחליפיים, זה שיפור-לא חוקי. נכון שזה שיפור, הבטיחות על הכביש

שלך ושל האחרים, אבל לך תסביר לקוף המצוי, שזה בעצם שיפור בטיחותי רצוי, כאשר הוא רק מחפש, איך

לדח.. לך, את הדו"ח החצוי, מבחינת כשירותו, ולאכול את הבננה, המתוקה בעצמו, ועל חשבון דיכויי הבטיחות

לאזרח, החמרת התאונות מאידך, והרמת הקנסות באיום אקדח, במטרה להגדיל את הכנסות כיסם המפויח מדם!

וההמשך המעניין, כאן!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1451002&postcount=39

בנושא, חוק הספורט-המוטורי, נראה שאלה שאחראים להוצאתו לאור...:sleeping:

לעוד דברים בנושא, ישנו הפורום המיועד. בצע שם חיפוש, ותניב תשובות חלקיות(אני חייב לציין)לשאלותיך, ולא בגלל

שאלו שכותבים שם נותנים תשובה חלקית, אלא בעקבות אלא שנרדמו במשמרת הוצאתו של החוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/forumdisplay.php?f=47

אדרנלין-מאוקטן בשביל זה אנחנו כאן!.ספורט-מוטורי? אותו תירוץ מונוטוני חוק זה חוק! וספורט זה ספורט,וזה רק ספורט.:x רוצים שיפור? רוצים שיפור? תוציאו מהבאגז' את הבוקסות של ההופעה!:screwy:"תעזבו" תמדינה הישראלים ברמה הכנסת דפוקה

פורסם

אלדור, אחרי השורה השניה לא הצלחתי להבין את הניקרא אז אני אתייחס רק ל 2 שורות הראשונות:

אתה יכול לשים (אלא אם כן זה כרטיס סים אז ת'סיתם גם אותו) באותו שלך את כל מה שראיתה באיבי ומתאים לדגם המנוע שלך

1.תירנה את זה במחיר הזול שראית

2.תשלם מלוח מיסים לארץ

3.תכין כסף להתקנה

4.מי אמר שמה שראית בזול זה כל מה שאתה צריך

5.עכשיו תכין את הכסף הגדול כדי לסיים את כל הפורייקט

אז למה אתה לא יכול לשים אצלך באוטו ? כי זה פרוצדורה,הרבה עבודה,והרבה כסף.

אז אם חסר לך יכולת באחת משלושתם זו כניראה הסיבה שאתה לא יכול לשים טורבו אצלך באוטו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אלדור, אחרי השורה השניה לא הצלחתי להבין את הניקרא אז אני אתייחס רק ל 2 שורות הראשונות:

אתה יכול לשים (אלא אם כן זה כרטיס סים אז ת'סיתם גם אותו) באותו שלך את כל מה שראיתה באיבי ומתאים לדגם המנוע שלך

1.תירנה את זה במחיר הזול שראית

2.תשלם מלוח מיסים לארץ

3.תכין כסף להתקנה

4.מי אמר שמה שראית בזול זה כל מה שאתה צריך

5.עכשיו תכין את הכסף הגדול כדי לסיים את כל הפורייקט

אז למה אתה לא יכול לשים אצלך באוטו ? כי זה פרוצדורה,הרבה עבודה,והרבה כסף.

אז אם חסר לך יכולת באחת משלושתם זו כניראה הסיבה שאתה לא יכול לשים טורבו אצלך באוטו.

עם עבודה וכסף אין בעיה, הבעיה היא הפרוצדורה.

זה פשוט לא חוקי ואני לא רוצה להיות "עבריין".

פורסם

עזוב אותך באימשך.

בארץ אתה עבריין.

באיטליה אתה "בליסימו".

לגופו של עניין - לבצע שיפורים אותם מאשר משרד התחבורע ורשות הרישוי (לבעלי מגבילית המוחות).

ואחרון חביב - טכניון.

צא לדרך ואל תשכח צידה ומים חופשי (להמתנה בתור אם לא הבנת).

אריוודרצ'י ידידי.

ירון

נ.ב -

חבר יקר חבר חביב האם בשיפור אתה חפץ?

תתכונן להוציא מזומנים רבים

לבלות לילותייך במוסכים

אוי ויי זמיר

ואת ימייך הספורים עם המוסכניק

והס מלהזכיר שהלה מתנהג כמו משה אופניק

תצמיד אלייך את עורך הדין

כשתתפס על מהירות

כשהיית חסר זהירות