Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעבר טסט לרכב באמצע טיפול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

המון זמן לא הייתי בפורום אבל אני מציץ מדי פעם... 8)

בשבוע הבא יחול הטסט השנתי לרכב שלי, רציתי לדעת אם ישנה בעיה לעבור אותו כשהצינורות של המדחס (מזגן) והכבל אינם מחוברים. הצינורות לא מחוברים עקב החלפת מדחס וכרגע הם "צפים" בתא המנוע.

קיימת תקנה האוסרת על כך ומונעת ממני לעבור טסט במצב זה? (Kompy ...?:wink: )

תודה מראש וחג שמח לכולם!

Chimpo.

מהירות האור גדולה ממהירות הקול, זו הסיבה שאנשים נראים חכמים עד שהם פותחים את הפה.

פורסם

בעיקרון רכב עם נפח מנוע 1800 ומעלה משנת 98 ורכב עם מנוע 1600 ומעלה ומשנת 99 חייבים במזגן, כך שבוחן עלול לעשות לך בעיות. גם על צינורות שצפים חופשיים עלולים לעשות לך בעיות. תנסה להצניע את הצינורות הצפים ע"י קיבועם למשהו שהם לא יפריעו ולא תהיה סכנה שהם יתפסו בחלק נע

• תוכן חדש...