Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא, אתה לא תישמע הבדל בין רדיו דסק מעפן של פיונר ב500 ש"ח לבין הטופ של הטופ ב 1000. זה אותו חרא רק שבחרא שיקרה יותר יש לך יותר אופציות כיוון. או יותר יציאות למגבר :)

ועל מערכת שהוא מדבר אז גם אם הוא אקח מכשיר ב12000 זה גם לא יהיה משמעותי.

אז אתה אומר שאני לא אשמע הבדל בין פיוניר ב 500 ש"ח לסתם איזה McIntosh ב 6000 אלף ?

אני בטח חרש , אבל אני דיי בטוח שעם רכיבים איכותיים והרכבה איכותית , להגיד שלא תשמע הבדל ?

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
בדקתי את מה שאמרת ואני מעריך מאוד את העזרה.

אם תוכל לפרט לי עוד לגבי המורל פולס, איזה סאב עדיף מבין השניים שנתונים והאם יש מגבר טוב יותר במחיר הנ"ל.

(אם אפשר קצת הסבר על הקומפוננט כי אין לי מושג מזה ואיך מתקינים את זה והאם נדרשים רמקולים נוספים חוץ מיזה..)

סליחה שאני חופר שוב אנלא כ''כ מבין ואני יודע שאתם כן:-)

או חברי זה סיפור ארוך וכל התשובות נימצאים פה על גבי דפים של הפורום. רק צריך לעשות חיפוש קצר. ותימצא הרבה מאוד הסברים עד בילתי מובנים. אבל כל אחד מוצא בסוף מה שהוא צריך.

בעיקרון לא רואה מגבר יותר טוב כי אני לא היתעסקתי אם מגברים כאלה ביכלל אבל ראיתי אצל חברים והוא דווקה לא כזה רעה. אבל עוד פעם הכל יחסי.

המלצתי זה קומפונט, כן. מה זה? זה פשוט סט רמקולים טיפה יותר איכותי מרמקול רגיל (קואקסיאלי) והשם שלו קומפוננט רק בגלל שההרכב שלו הוא בקומפוננטים בודדים ולא מחוברים לגוף אחד של גוף הרמקול הקואקסיאלי. יש חלוקה טיפה יותר טובה של תדרים, כי הפילטר (הקרוסאובר) הוא חיצוני יותר גדול ויותר משוכלל. ומזה נובעה צליל יותר נקי, יותר "איכותי". לפעמים גם יותר חזק :)! מדובר על פולס! או קי? לא על סידרות גבהות של מורל שעולות 2000, 3000 ש"ח. ששם אתה באמת מרגיש הבדל אם הגברה ראויה. אבל אפילו במערכת בסיסית חייב ליהיות רמקול קידמי שהוא מורכב מטוויטר ומידמוופר (בניפרד). וסאב וופר שנותן לנו מה שלא יכולים לתת זג הקומפוננטים האחרים. אתה יכול ליקרוא לזה רמקול 3WAY. זאת פשוט מערכת בסיסית של 3 אלמנטים שונים שבאים בזוגות רק ש ה3 הוא ברוב המקרים יחיד כי הוא לא סטריאו לא ממש שומעים את הסטריאו בבאס נמוך כי אתה פשוט לא יכול להבין מאיפה הוא באה בידיוק.

אבל בישביל להגביר את כל זה, רדיו דיסק רגיל זה מאת כי אז אין טעם ברמקול חזק ובטח שאין טעם בסאב וופר כי הוא לא יזוז כימעט. אז אנחנו מחברים מגבר ומזה מתחילה המחלה הזאת שעולה הרבה כסף וזמן אז תיזהר אחי.

אז אתה אומר שאני לא אשמע הבדל בין פיוניר ב 500 ש"ח לסתם איזה McIntosh ב 6000 אלף ?

אני בטח חרש , אבל אני דיי בטוח שעם רכיבים איכותיים והרכבה איכותית , להגיד שלא תשמע הבדל

אהה בוקר טוב...

אני לא אמרתי את המילים האלה. אמרתי כך

לא, אתה לא תישמע הבדל בין רדיו דסק מעפן של פיונר ב500 ש"ח לבין הטופ של הטופ ב 1000. זה אותו חרא רק שבחרא שיקרה יותר יש לך יותר אופציות כיוון. או יותר יציאות למגבר :smile:

ועל מערכת שהוא מדבר אז גם אם הוא אקח מכשיר ב12000 זה גם לא יהיה משמעותי.

טוב נו שיהיה 6000 ש"ח

רצוי שכל הרכיבים יהו בהתאם כדי לפחות להרגיש שיש לך את ה טופ? קלטתה?

אמרתי שבמערכת אם מגבר ב 500 ש"ח ורמקול הפשוט שיש לא נירא לי שיש מקום לשינויים הזניחים שהוא לא ישמע אותם. או קי?

לא אתה לא חירש אתה רק יכול ליהיות עיבר. כי דחפת לי מילים לפה שלא אמרתי ואמרתי דווקה להפך.

טוב אני לא כועס :lol:י

פורסם
רדיו דיסק בונה לך את הצלילים , הוא בכלל לא דבר שולי .

אם הרכיבים איכותיים מספיק , אתה תשמע הבדל משמעותי בין פאנל פיוניר מעפן ב 500 שח לבין פאנל נורמאלי ב 1000 שח

וזה מה שאני כתבתי , אז שנינו עיוורים .

אני גם לא כועס :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מהתשובה שלך הבנתי שאתה, לא יודע על מה אתה מדבר אלה רק מתבסס על שמועות של "חברים". כי אני דווקה קורא משאתה רושם ועונה לך ש בין פיונייר ב 500 ש"ח לבין פיונייר ב 1000 ש"ח לא יהיה שום הבדל. לכל אחד רכיבים איכותיים זה שונה.

אז אם כבר שמתי לב שאתה מתחיל לדבר על מכשירים ברמה כזאת. אז ריכיבים שאתה מדבר עליהם הם לא ממש יעזרו להבין הבדל בין רדיו דיסקים שדיברתה עליהם. כי גם ככה אין בינהם הבדל, בשמיעה.

ופיתאום אתה באה לי אם הודעה הזאת

אני לא דיברתי על מקינטוש. וגם אתה לא. ועם מגבר של פולס אודייו ב 500 ש"ח לא נירא לי שלמקינטוש יש מקום לידו.

אני חושב שזה מובן גם ככה. מסקים?

פורסם

אז בקיצור העצה שלך זה לשים את המורל, את המגבר הזה ואת הקיקר C12 ולא לחפש עוד זוג רמקולים אחי?

כי בדקתי בתום קר ודווקא יש שם מחיר טוב כולל התקנה אז רציתי להתרשם מדעתכם..

תודה שוב על כל העזרה גדולים אתםם!!

פורסם

אהלן,

בתקציב הזה הייתי הולך על

פולס.500

קיקר. לא הבנתי איזה דגם מדובר אבל השחור 400 הכסוף 650

והמגבר (אין לי ניסיון איתו אבל הוא ניכנס לך בתקציב ורומן אומר שהוא יחסית טוב) 500

תוותר על אחוריים.

תתקין, תשמע, ואז תתחיל לחשוב איפה אפשר לשפר.

מקס :)

פורסם
רציתי לדעת אם כדאי לי לקנות מערכת כמו שאתאר כאן וכמה כסף כדאי להשקיע על מערכת כזאת..

יש לי איפרזה 95 אוט' אני מתכנן לה רק טובות וחשוב לי שתיהיה מערכת חזקה עד תקציב מסויים( אפרט את התקציב לאחר שאשמע מכם את המחירים שלדעתכם צריך לתת על מערכת כזאת)

הנה הפירוט: מגבר 4 יציאות 1000WATT 250W * 4

דגם : PULSE AUDIO BA-2900

חיבור סטיראו או חיבור מונו BRIDGE עד 1000W OUTPUT

טווח תדרים של 20 Hz עד 20KHz

כולל אופציה של super bass לחידוד הבסים הייתי אומר יותר כמו פיזור הבאסים והפיכתם לעיוות אחד גדול

כולל אופציה לגשר - BRIDGE להכפלת ההספק היוצא לסאב

קרוס אובר דגיטלי מלא

מאורר פנימי לקירור

4 כניסות קדם מגבר RCA

2 יציאות קדם מגבר RCA נוספות לשירשור מגבר נוסף

מערכת חדשנית של מד טמפרטורה ??? (מה חדשני בזה) פנימי בתוך המגבר היודע לנתק את עצמו באופן אוטומטי בטמפרטורה גבוהה וזאת על מנת למנוע חימום יתר של המגבר ומונע שירפת המגבר יציב ב 2 OHM.

קרוס אובר דגיטלי מלא לכיוון

Gain,hpf,lpf,full, super bass

טרבל באס .

וויסות עוצמת ווליום

טווח תדרים בין 120H to 3K ב HPF

בין 50H to 250H ב LPF

רמקולים מבית PIONEER הבית זה בארץ הוא פחות או יותר באותה רמה של בית תמחוי אם אתה מבין למה אני מתכוון

גם: TS-A6961

הספק של 260W זוג טווטרים מובנים לשיפור איכות הצלילים הגבוהים

3 – WAY SPEAKER

נצילות – 93 dB

טווח תדרים: 28-80,000Hz

הרמקול כולל 2 טווטרים מובנים המקנים צליל איכותי ונקי ביותר

1 מידראנג 57mm

Dome tweeter 18mm 1

מידה – 9*6 אינץ

התנגדות 4 Ohm

משקל 2.48KG

מימברנוט עשויות מחומר פולי קרבונט (IMPP), בצבע כחול המגנות על הרמקול מפני התיישנות והתייבשות

סאב – וופר PIONEER אוי...גוועלט

דגם R300W-TS

1000W

רמקול סאב – וופר "12.

הסאבוופר בנוי מ – 4 שכבות שמפיק צליל בס נקי ועמוק.

ממברנה IMPP חוטי פיבר שזורים בחוזקה.

מסת (לא משקל) מגנט כפולה להספקים גבוהים ואיכותים במיוחד.

היענות תדר : 20HZ - 4KHZ.

התנגדות : 4 האום.

רגישות : dB91.

צבע : שחור , כסף.

תיבת MDF מלא " 12 וואו! פשוט מדהים סוף סוף משהו אחד שאולי שווה את ההשקעה.

התיבה האופטימלית לסאב פיוניר בנפח של 42.5 ליטר (קיובי- פיט 1.5)

כוללת שלושה רכיבים נוספים פיר - (באס רפלקס) פנימי, טרמינל - מחברים,ורשת להגנה על הסאב .

התיבה מגיעה עם צינור פלסטי שחור אירודינמי המשמש כפתח יציאה לאוויר מהתיבה ותורם לאיכות השמע.

רכיב נוסף וחשוב הוא קופסת החיבור(טרמינל) העשויה משני מחברי פלסטיק קשיחים להספקים גבוהים שאליהם מתחברות שתי כניסות פלוס ומינוס.

רשת להגנה מלאה על הסאב + תופסנים לתפיסה של הרשת .

זהו הפירוט ואשמח לקבל מכם חוות דעת כי אני באמת לא הכי מבין בזה וחשובה לי דעתכם!

בתודה קובי

המגבר סה"כ נותן תמורה טובה מאוד לכסף שלו.

הרמקולים - תבוא פעם אחת למפגש, בבקשה תקשיב לי, ותשמע רמקולים אחרים - אתה תבין מה המשמעות של המילה "זבל" - אני קורא לזה "פיושיט" אבל אני מדבר רק על רמקולים שלהם שנמכרים כאן בארץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
או חברי זה סיפור ארוך וכל התשובות נימצאים פה על גבי דפים של הפורום. רק צריך לעשות חיפוש קצר. ותימצא הרבה מאוד הסברים עד בילתי מובנים. אבל כל אחד מוצא בסוף מה שהוא צריך.

בעיקרון לא רואה מגבר יותר טוב כי אני לא היתעסקתי אם מגברים כאלה ביכלל אבל ראיתי אצל חברים והוא דווקה לא כזה רעה. אבל עוד פעם הכל יחסי.

המלצתי זה קומפונט, כן. מה זה? זה פשוט סט רמקולים טיפה יותר איכותי מרמקול רגיל (קואקסיאלי) והשם שלו קומפוננט רק בגלל שההרכב שלו הוא בקומפוננטים בודדים ולא מחוברים לגוף אחד של גוף הרמקול הקואקסיאלי. יש חלוקה טיפה יותר טובה של תדרים, כי הפילטר (הקרוסאובר) הוא חיצוני יותר גדול ויותר משוכלל. ומזה נובעה צליל יותר נקי, יותר "איכותי". לפעמים גם יותר חזק :)! מדובר על פולס! או קי? לא על סידרות גבהות של מורל שעולות 2000, 3000 ש"ח. ששם אתה באמת מרגיש הבדל אם הגברה ראויה. אבל אפילו במערכת בסיסית חייב ליהיות רמקול קידמי שהוא מורכב מטוויטר ומידמוופר (בניפרד). וסאב וופר שנותן לנו מה שלא יכולים לתת זג הקומפוננטים האחרים. אתה יכול ליקרוא לזה רמקול 3WAY. זאת פשוט מערכת בסיסית של 3 אלמנטים שונים שבאים בזוגות רק ש ה3 הוא ברוב המקרים יחיד כי הוא לא סטריאו לא ממש שומעים את הסטריאו בבאס נמוך כי אתה פשוט לא יכול להבין מאיפה הוא באה בידיוק.

אבל בישביל להגביר את כל זה, רדיו דיסק רגיל זה מאת כי אז אין טעם ברמקול חזק ובטח שאין טעם בסאב וופר כי הוא לא יזוז כימעט. אז אנחנו מחברים מגבר ומזה מתחילה המחלה הזאת שעולה הרבה כסף וזמן אז תיזהר אחי.

אז לא הבנתי אחי- לקנות את הקיקר שהצעת לי או לא? על המגבר הבנתי שהמלצתם ביחס למחיר ומבחינתי זה סגור אבל רציתי לדעות שוב אחי אם חוץ מהמורל פולס אנלא צריך לקנות עוד זוג רמקולים.

פורסם
בנתיים כך את הסאב ופולס תגביר בעזרת מגבר. ובנתיים אתה סגור. רמקול אחורי זה הדבר האחרון בכסף מיותר.

תודה רבה לך אחי באמת אתה נותן לחדשים הרגשה שיש עם מי לדבר ושיש על מי לסמוך!!

ותודה בכלל לכולם על ההצעות ועל המקצועיות ועל המהירות שאתם עונים ועוזרים

חולה עליכםם!! :D

נ.ב

"Tomcar" באמת כדאי? כי ראיתי שכתוב שם ת'מחיר שאני רוצה + התקנה- זה נכון אם אתם יודעים?..

פורסם

אני רוצה להתקין את כל המערכת שלי בטומקאר ואין להם שם לפי המפרט באתר את המגבר שציינו(audio pulse)

רציתי לדעת איך המגבר הזה ביחס למגבר הקודם:

מגבר 1200WATT

דגם: 8500

מבית: JAGUAR

מפרט טכני:

קרוסאובר אלקטרוני

MOSFET FULL

Metal Oxide Semiconductor field.

4 Channel

4x 80Watts RMS at 4 Ohms

4x 350 Watts Max at 4 Ohms

2x 750 Watts Max at 4 Ohms Bridged

4x 350 Watts at 2 Ohms

התנגדות מינימלית של הרמקולים Ohms 2.

THD 0.04%.

טווח תדרים Khz-35 Hz15.

כניסת RCA זהב

רגישות כניסה mV1000 – mV100.

התנגדות כניסה kohm22.

חשובה לי דעתכם ואם לדעתכם המגבר לא כדאי אז תגידו לי אחים :)

פורסם

אל תתקין את הJAGUAR בשום מצב

תומר יביא לך מגבר JBL 75.4 כולל התקנה ב1500 (כולל הכול)

אח"כ תוכל ללכת על קומפוננט סביר כגון הפולס,JBL,HERTZ עד 800 ש"ח חדש - ממליץ על ההרץ D.C נפלא ומשתלם מאוד!

גם את ההרץ יש לתומר תבקש עסקת חבילה והוא יעשה לך מחיר טוב

כשתצבור עוד קצת כסף תלך על סאב טוב - ההמלצה שלי - CERVIN VEGA HED12

אם תלך על כול מיני "המלצות" לסאב פיוניר וכ"ו...חבל על הכסף

כשתשמע מערכת איכותית יותר (ובאותו תקציב) תקלל את היום שהלכת על פיוניר - כי זה הדה בסט :mm_wink: (חוץ מHU)

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני מבין אותך אחי אבל אני חוזר שוב שהתקציב שלי היה 1500 ש"ח ועכשיו הוא בסביבות ה2200 כי אני צריך גם HU אומנם לא משו יקר כ''כ אלא סטנדרטי של 500 +- אבל את ההתקנה אני רוצה לעשות בטומקאר אז אם יש לך עוד הצעות לתקציב שלי אז זה יעזור לי מאוד אחי..

***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום***

פורסם

תלמד כלל

כשאין תקציב - לא קונים - כמה שזה נעים ונחמד זה עדיין מותרות

כשיש תקציב קונים לפי המלצה ולפי סדר עדיפויות

כול אחד יכול להציע לך מערכת קומפלט (גמו שהציעו לך) חדשה ובתקציב

המערכת שהציעו לך לא שווה גרוש....

לאט לאט קודם HU ואח"כ מגבר וקומפוננט טוב

ולהבא נראה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...