Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספריי רכב של רכבים אמריקאים כל נורה ברכב מוגדרת כמספר (192, 194) אך לא מצוין כמה וואט הנורה, איך אני אמור לדעת למשל שמספר 192 =3w ?

אשמח מאוד אם מישהו יוכל לתרגם עבורי את המספרים לוואטים

תודה מראש וחג שמח

פורסם

לא עשיתי שום חשבון זה מופיע בקובץ שצירפתי לך.

החישוב הוא:

P=U X I

P=הספק

U=מתח

I=זרם

אם אתה רוצה לדעת איזה מנורות מתאימות לרכב שלך אנא ציין איזה רכב ברשותך ושנת ייצור.

איזה כייף לי :)

פורסם

את הטבלה הבנתי אך מכיוון שאתה כתבת 3.24 וואט ובטבלה כל מספריי הוואט הם עגולים אז חשבתי שעשית איזה חישוב ויצא לך משהו יותר מדויק מהטבלה

מדובר בשברולט קמארו 92,סמול בלוק 305 ,v8 , נפח 5 ליטר בנזין עם מערכת הזרקת דלק חד נקודתית/tbi

פורסם

היי,

באתר של OSRAM-SYLAVANIA תוכל לרשום את פרטי הרכב ולמצוא את המנורות המתאימות לרכב שלך ומק"ט של OSRAM.

בדפי הנתונים שלהם תוכל למצוא את הפרטים הטכניים של המנורות ולרכוש אותם בתל-אביב.

http://www.sylvania.com/

בצד שמאל באתר תבחר ב-Lamp Replacement Guide

פורסם

מרק, הצלחתי להגיע לרשימת הנורות לפי פרטיי הרכב אך אין שם שום מק"טים ונתונים בוואטים של כל נורה שזה למעשה מה שאני מחפש, איך אני נכנס לנתונים הטכניים של כל נורה באתר הזה?

פורסם

היי,

לאחר שתקבל רשימה של כול המנורות לרכב שלך (תדפיס אותה) כנס לאפשרות E-CATALOG ובצד ימין בחר במשפחה של מנורות ותוריד את קבצי ה-PDF שבהם יש מק"ט ותיאור המנורה ויש גם PDF עם צילום המנורה.

Miniature Incandescent Lamps-מנורות להט לתא הנוסעים

Halogen Headlight Lamps-מנורות ראשיות הלוגן

האתר לא נוח.

untitled.jpg

• תוכן חדש...