Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום פעם ראשונה נדלקו זוג המנורות עצרתי מייד אחרי כעשר שניות פחות או יותר, כיביתי תמנוע, *** תמנוע = את המנוע, או תמנון, טרם החלטנו *** יש לציין שהוונטה עבדה ושמעו אותה והפסיקה לאחר זמן העבודה הרגיל שלה והמנורה עדיין המשיכה לדלוק (כל זה בזמן הנסיעה של הכמה שניות).

עוד אציין שהדלקתי את האוטו אחרי עשרים שניות והמנורה לא דלקה יותר לאחר מכן.

סתם תקלה רגעית ? או משהו קריטי ? מה לבדוק ?

עוד אציים שאחרי זה בבית אבא שלי ברוב חוכמתו פתח את המיכל מים כשהאוטו עדיין היה חם, לא קרה כלום חוץ מפריקת לחץ, צריך לטפל גם בזה ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

1- כן,יש לגשת למוסך להתחבר לסורק תקלות ולבדוק מדוע נדלקה המנורה- יש סיבה טובה לזה-תקלה ככל הנראה.

2- אסור באופן מוחלט לפתוח את מכסה הרדיאטור כשהמנוע חם,יש הסתכנות בכויות מדרה לא קלה במקרה של מגע המים הרותחים עם העור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

2. לא נפתח מכסה הראדיאטור, חס וחלילה וחס, נפתח מכסה מיכל המילוי. זה בסדר ?

בלי קשר שמתי לב לדבר הבא, בנסיעה מנהלתית רגילה הכל בסדר ברגע שמתחילים להזדחל עם מזגן נראה שיש התחממות.

ברגע שאני מדליק תמזגן *** תמזגן = את המזגן *** ישר נראה שהטמפרטורה מזנקת עד מאד.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם
2. לא נפתח מכסה הראדיאטור, חס וחלילה וחס, נפתח מכסה מיכל המילוי. זה בסדר ?

המערכת של 205 היא מיכל מילוי בלחץ, לא?

אם כן - יש רק פקק אחד, הוא הפקק של מיכל המילוי, ומה שנמצא מתחתיו, נמצא בלחץ.

לא חושב שאפשר להגיד, מה הבעיה. אפשר להתחיל בבדיקה של מגעים חשמליים, של טמפ' עבודת המנוע עם מד חום חיצוני, ובזה שתציין איך אתה מזהה התחממות כשאתה מדליק מזגן (בלי שעון חום כי אין ב-205, אני מניח?).

פורסם

יש לגשת למוסך להתחבר לסורק תקלות ולבדוק מדוע נדלקה המנורה- יש סיבה טובה לזה-תקלה ככל הנראה.

אם לא שמת לב, המדובר פה על פיגו 205...

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

איזה שנה הרכב?

האם יש מספיק מיים ברדיאטור?

האם אתה משתמש בנוזל קירור?

מה צבע נוזל קירור / מיים ברכב? האם יש חלודה או חול במיים? אם כן אז יש סיכוי שהרדיאטור כבר סתום חלקית.

האם בהדלקת המזגן כאשר הרכב עומד המאווררים ניכנסיים לפעולה?

KOM!

אני מקווה שבגרות, בלשון כבר עשית כי הניסוח שלך דורש שיפור!!!

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

המאוררים נכנסים לפעולה, המים ירוקים ובמצב טוב מאד, משתמש בנוזל קירור ולא מים מהברז חס וחלילה, שנת 98.

מצטער על השפה, אשתדל לשים לב לנושא יותר בפעמים הקרובות, נחמד לראות שיש פורום שמשקיע ומצריך מחשבה שכזאת לפני פירסום הודעה :) מצטער אם הפרעתי למישהו בעין עם שפת הרחוב...

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

שמע ,

משאלותיך ניכר כי אינך מבין היטב במערכת הקירור של הרכב , וזה בסדר , גם אני לא .

בגלל העובדה שמדובר במנוע רגיש מאוד להתחממות , ובגלל שישנן הרבה סיבות שבגללן יכול המנוע להתחמם , המלצתי היא לגשת לאיש מקצוע .

פתרון בעיה ללא איש מקצוע היא דבר טוב וחסכון בכסף תמיד נעים , אבל בגלל הסיבות שהזכרתי , אני ממליץ לך לשלם כסף , ולהיות ליד איש המקצוע בזמן תיקון הרכב , על מנת לקבל מושג איך עובדת המערכת .

500 שקל לאיש מקצוע , עדיפים על 2500 לראש מנוע .

במקרה הספציפי הזה , זה מה שהייתי עושה .

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

יכול להיות טרמוסטט תקול. כאשר המים לא עוברים מספיק (כי הטרמוסטט לא נפתח עד הסוף, למשל), אין קירור מספק, אף שהמאוור עובד. קרה לי פעם עם 205.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
חוזר על הודעה קודמת שלי - איך אתה מזהה התחממות כשאתה מדליק מזגן (בלי שעון חום כי אין ב-205, אני מניח?).

לא שמתי לב ששאלת, ויש שעון חום מותקן.

הדבר מוזר ונראה כתקלה חד פעמית (יכול להיות)? הייתי במוסך ולא נמצא דבר, בנוסף לכך אימצתי מאד את האוטו היום (ודיי חם בחוץ) כולל מזגן על עוצמה גבוה וזחילה בפקקים למשל, והיה נראה כי הכל טוב, מוזר ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

פורסם

אם יש שעון חום והוא הראה טמפרטורה תקינה - הבעיה כנראה ביוניט או במגעים.

אם שעון החום הראה טמפרטורה גבוהה - יש בעיה במערכת הקירור וכדאי מאוד לבקר אצל בעל מקצוע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלום

יש לי אותו בעיה אבל רק במהירות מסוימת אחרי שערכתי בדיקה לא מצאתי כלום

נורות נדלקות רק ב130 קמש ו כשה אני עובר אותם נורות נכבאות

פורסם
שלום

יש לי אותו בעיה אבל רק במהירות מסוימת אחרי שערכתי בדיקה לא מצאתי כלום

נורות נדלקות רק ב130 קמש ו כשה אני עובר אותם נורות נכבאות

אני בד"כ לא עושה את זה אבל דוד , תכיר:

, - פסיק

. - נקודה

: - נקודותיים

! - סימן קריאה

יש עוד הרבה , אבל בטח כבר הבנת את הרמז :wink:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...