Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא נעים...

Boxer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול הייתי בחיפה.

בשעה 21:15 בערך נסעתי בדרך פיק"א לכיוון חורב, ובצומת ליד פופולו (כל NATIVES של חיפה יודעים איפה זה :D ) היה רמזור אדום.

עוד אנחנו מאטים לרמזור, והמכונית שלפנינו חלפה לה וחצתה באדום. עצרנו ברמזור, ומספר שניות אחר כך עקפה אותנו מיצובישי גלאנט (תחילת שנות ה- 90) ונכנסה לצומת במהירות, שם היא פגשה בפז'ו 205 שהחלה לפנות שמאלה באור ירוק. :shock::?:cry:

לא נעים.

מסתבר שלפז'ו 205 יש תכונות פלא - האדם שישב ליד הנהג הוא שחקן כדורסל בגובה של מעל 2.10 מטר!. הבעיה היא שכשהאוטו מתקפל, אין שם מספיק מקום לכזה גובה. אמבולנס הוזמן מיד. :cry:

המשטרה הגיעה אחרי כרבע שעה, ולא עשתה כלום - ישר בדקו את המסמכים, רשמו, רשמו, לקחו את הרשיונות מהנהג הצעיר שנהג במיצובישי (פחות משנה רשיון) דיברו, התלוננו על זה שאין סוללה למכשיר הקשר, והזמינו בוחן שסרב לצאת למקום לפני שהוא יודע מה מצב הפצוע, שאי אפשר היה לברר כי לא היה מ"ק. :mad:

יופי

כמובן שביקשו מהעדים לחכות במקום עד שהבוחן יגיע, ורק אחרי שעה וחצי שחררו אותנו. (הבוחן עדיין לא הגיע)

אז מה זה מעניין את הפורום?

העניין הוא שהיו מקומיים (למי שלא מכיר, ה- NATIVES החיפאיים הם אנשים לא מזיקים. אין מה לפחד מהם והם די ידידותיים בד"כ), שאמרו שיש הרבה תאונות בצומת הזה.

ואז זה הכה בי כברק!

העניין הוא שלדעתי הנהג הצעיר לא ראה את הרמזור - שנמצא אחרי עיקול בכביש יחסית מהיר. הוא עקף אותנו במהירות נסיעה בלי נסיון להאט!

הוא גם לא "גנב" את הרמזור, כי הרמזור לא התחלף בדיוק - הרמזור היה אדום כבר כמה שניות טובות!

כמובן שכולם נטפלו לנהג, אבל בזהירות, כי ראו שהוא מפחד פחד מוות (הלך הרשיון! :? )

התוצאה -

המשטרה מצאה את האשם בתאונה זו - הנהג הצעיר, וי%@@%ו אותו.

כולם יצקצקו בלשונם וירדו קשות על הנהגים הצעירים באשר הם שם, יש כאלה שירחיקו ויאשימו את ההורים שלו, שנותנים ל"רוצייח" שלהם אוטו.

אבל מה יקרה בפעם הבאה?

הנהג לא ראה את הרמזור!!! ואף אחד לא שם לב לזה!!!!!

האם מישהו חשב לשפר את הצומת? לפחות לבדוק את העניין?

אולי בפעם אני אצטרך שם שמאלה? האם אז הרמזור יהיה מספיק ברור לכולם? או שכדאי לי כבר לקנות שכפ"ץ?

איתן

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

ואתם לא יכולים לקחת את העיניינים לידיים ושלוח מכתב חריף לעיריה ולכל הנוגעים בדבר (עם כמה שיותר חתומים כמובן)?

Finger's gonna kill me.

פורסם

אנחנו לא חיפאיים.

וראש העיר עסוק כרגע בפריימריס.

איתן

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
אנחנו לא חיפאיים.

וראש העיר עסוק כרגע בפריימריס.

איתן

טוב אז אפשר להבין אותו (את ראש העיר)... :mm_tongu:

Finger's gonna kill me.

פורסם

אידיוטים.

את מיטב שנותי ביליתי בחיפה ואני זוכר עוד בתקופתי שהיו תאונות כאלה! ! !

לא יאמן. כאן בבירה (ת"א) יש כמה מקומות כאלה ופשוט שמו בהם עוד רמזור לפני הסיבוב!

יש בחיפה עוד מקום כזה!!! אם נוסעים בכביש משכונת אלמוגי אל מרכז חורב, אחרי הריאלי יש סיבוב חד ימינה (כיף!) וישר אחריו רמזור.

חבר שלי נעל שם 4 גלגלים (היינו בני 18!!) והמשכנו ישר לתוך הגדר בנתיב הנגדי.

מצד שני , הס מלהזכיר את מקרהו של ע.ירמוש אשר שייך לשבט ירמוש הישובים בנווה שאנן היפהיפיה (אני מתכוון לזה! אחלה אנשים, אחלה שכונה, מישהו כאן למד בעירוני ג'?).

ובכן - אותו ירמוש ירד מכיוון מרכז חורב (ליתר דיוק, פאב "השמורה"). ליד פיצריה פופולו יש מזלג בכביש. מי שפונה ימינה במזלג (ליד פיצריה פופולו שם אחותי היתה ממלצרת :shock: ) עולה לטכניון, לדניה ולעמק השמש. (חולה על הסיבובים של עמק השמש). מי שפונה בזרוע השמאלית נוסע לכיוון תחנת הדלק "מצה" ומה שהיום נקרא ה"גרנד קניון".

ובכן - היה זה ליל חורף קריר במיוחד. גשם זלעפות ירד עלי, על צביקה ועל ירמוש אשר משבט ירמוש מנווה שאנן.

כיום צביקה וירמוש מהנדסים (חארות, ניצלו את זה שהטכניון זה במרחק הליכה) ואני שלא נדע מצרות...

אבל פעם היינו ילדים קטנים ופעורים.

היה זה ליל חורף קר במיוחד של שנת 1996. הינו בני 20.

אריק איינשטיין ישב במושב האחורי...מסומם... אופס חשבתי על התשדיר של בטיחות בדרכים...

בכל אופן - ירמוש נהג בסופר לאנסר של אמא שלו... יצאנו מה"שמורה" ודהרנו לכיוון הטכניון כדי לדאוג לאיזה פרוייקט מטומטם של צביקה וירמוש (הם בסוף נהיו מהנדסים...)

ובכן - שתיים בלילה... ירמוש שחשב שהוא שומאכר הישראלי האיץ בסופרלנסר ל 140 קמ"ש תוך בחישה היסטרית של כפתור ה"POWER" וידית ההילוכים.

מכיוון שהדרך לטכניון משמאל וגם מימין קצרה, התפתח ברכב ויכוח על כיוון הנסיעה (אשכרה ויכוח!! איזה ילדים דבילים היינו...) שהסתיים... אההה.... בזה שירמוש המשיך באמצע.

ב120 קמ"ש נכנסנו בעמוד שבאי התנועה שבין הנתיב השמאלי והימני. ירמוש נפגע בפנים, אני הלכתי בקושי למיון לצילומים וצביקה התפוצץ מצחוק....

היה כיף לגדול בחיפה - עיר עם כבישים גדולים!!

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

2 רבים וירמוש לוקח

סתם זה מצחיק כזה דבר להכנס בעמוד סתם ככה

ומה זה כפתור הפאוור הזה בלאנסר?

לפחות באוטומטי לא הבחנתי בזה

tAoS FoReVeR

פורסם

בסיבוב בשד' מוריה (או ששם זה כבר אבא חושי?) אחרי הריאלי שמו רמזור גם לפני הסיבוב, לא עוד צומת, אלא עוד רמזור שמראה מה קורה בצומת.

זה עדיין מסוכן, ובכלל כל הרמזורים ברחוב הזה, בכמה אדומים עברתי שם ועוד כמה עצרתי כבר בתוך הצומת בעזרתו האדיבה של ידידי משכבר הימים הלא הוא הABS.

אני לא בנוי לנהיגה עירונית.....

פורסם

למי שמכיר הכיכר לפני הירידה "סטלה מאריס" זה הכיכר הכי מסוכנת בחיפה.

נכשלתי שם בטסט הראשון :?

ואחרי שהוצאתי רישיון ראיתי לפחות 6 תאונות שם.

אותו מקרה שקרה לי בטסט באים לכיוון למטה מתחילים להיכנס לכיכר בא מישהו במהירות מלמטה לא רואים אותו ובום....ככה היו כל התאונות שם.

קיצר..תזהרו

פורסם

אחחח... זכרונות חיפה.

הדבר היחיד שחסר לי פה במרכז זה הכבישים של חיפה. בעצם שני דברים - בכבישים והנוף. הממ... בעצם שלשה - הכבישים, הנוף והיערות. רגע, רגע, ארבעה - הכבישים, הנוף, היערות, ובנות הכרמל. אה, רגע רגע, חמישה ...

ובאמת, את הסטאז' שלי עשיתי שם - גיחות ליליות במכוניות ואופנועים לאוניברסיטה, עוספיה, בית אורן. העליה של עמק השמש, הירידות לדניה , דרך הים, פרוייד, נשר...

אז כמו שאמרתי חמישה דברים - הכבישים, הנוף, היערות, בנות הכרמל, האוכל של אימא שלי. בעצם שישה ... (מוקדש לחובבי מונטי פייטון...)

פורסם
ואתם לא יכולים לקחת את העיניינים לידיים ושלוח מכתב חריף לעיריה ולכל הנוגעים בדבר (עם כמה שיותר חתומים כמובן)?

לא צריך כמה שיותר חותמים. מספיק אחד.

יש, או יותר נכון - היה, רמזור בעייתי ברעננה, בפנייה ימינה מדרך ירושלים לויצמן.

היו שני רמזורים בצומת, אחד בצד ימין, והשני ממול הפניה וקצת אחריה, ושניהם בגובה רב יחסית.

הרמזורים היו מוצבים כך שממרחק של 50 מטר מהצומת קשה היה לראות אף אחד מהרמזורים, וראיתי כבר כמה מקרים של אנשים שעברו שם באדום כי לא ראו את הרמזור.

אימייל שלי לראש העיר הבהיר את מהות הסכנה, ואף הציע להתקין רמזור נוסף בצד שמאל של נתיב הפניה ימינה, על מנת שייראה למרחוק.

כמה ימים אח"כ קיבלתי תגובה מראש העיר שהנושא הועבר לטיפול המחלקה הרלוונטית.

שבועיים אח"כ קיבלתי מייל מהמחלקה הרלוונטית שהחליטו שאני צודק, ונתנו הוראה להתקין שם רמזור.

כעבור יומיים נוספים כבר היה שם רמזור.

ואכן כאן אנחנו מגיעים לבעיה שעמרם מצנע אינו זאב בילסקי......

אבל שווה לנסות, אולי להעביר מכתב ישירות למחלקת הבטיחות.

אולי זה ברור לך ולכולם בדיוק מה הבעייתיות בצומת הזאת, אבל זה לא אומר שבעירייה יודעים את זה, וזה לא אומר שאכפת להם מזה.

אם אף אחד לעולם לא יידע את מי שצריך, מי שצריך לעולם לא יידע....

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

על איזה צמתים את מדברת, תפרטי אותם, יש לי קצת קשרים לגבי הדברים האלה, אולי יהיה אפשר לתקן את הבעיה.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...