Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני מתכנן לקנות מערכת ולהרכיב אותה בפיאט פנדה.

אני לא מתכנן כרגע לקנות משהו מדהים ומהודר אבל כן מתכוון לקנות חלקים איכותיים יחסית למחיר.

אז ככה מה שיש ברכב זה רמקולים קדמיים לא יודע מאיזה סוג וגם לא מעניין ורדיו דיסק של פנסוניק מדגם CQC1001W.

מה שחשבתי לקנות זה קומפוננט נחמד שישב מקדימה, בהמשך להוסיף מגבר וסאב וופר קטן(האוטו גם ככה פיצפון אז לא צריך משהו מפוצץ) שיתן באסים טובים ואיכותיים.

מכיוון שגם הHU הוא רכיב חשוב מאוד נוצרה לי בעיה כי אין לי שום מושג לגבי הרדיו דיסק הזה מצאתי בגוגל קצת מידע עליו:

http://www.trademe.co.nz/Browse/Listing.aspx?id=104458594

אני רק יודע שהוא לא קורא אמ פי 3 אבל בנתיים אני מוכן לסבול את זה.

מכיוון שאני חייל ואין לי עודף מזומנים גדול אני מתכנן לקנות כול רכיב בשלב אחר כדי לא להסתפק ברכיבים מחורבנים.

הדבר הראשון שחשבתי לקנות כבר בחודש הקרוב הוא סט קומפוננט הבעיה היא הרדיו דיסק ולכן יש לי כמה שאלות:

1. עד כמה הרדיו דיסק הזה שווה? אני בטוח שהוא פשוט ומחורבן, אבל מה שחשוב לי זה יציאה למגבר,והאם הוא יכול להגביר סט קומפוננט כמו המורל פולס או משהו דומה בצורה סבירה עד שאני יקנה מגבר.

2. מה שחשבתי לקנות זה קודם כול קומפוננט לאחר מכן מגבר וסאב ובסוף HU האם סדר הקניה שלי בסדר או שהדבר הראשון שחייב להיות זה HU איכותי?

3. אני זקוק להמלצה לסטים של קומפוננט שיתנו לי איכות טובה ביחס למחיר ולא יהיו חייבים הגברה מיידית באזור ה500 שקלים במידה 6.5(לפי מה שהבנתי זה המידה של הרמקולים בפנדה). יד שניה שנכנסים במחיר גם התקבלו בברכה.

כמו כן חשבתי לקנות כבר את הסידרה היותר גבוה מהפולס של מורל ראיתי שהיא נמכרת יד שניה במחיר של 800 שקלים נראה לי שווה את התוספת הבעיה שנראה לי שהרדיו דיסק הזה לא יספיק להם בכלל או שאני טועה?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הסדר שבו תיכננתה להרכיב את המערכת הוא נכון, תשאיר את הרדו דיסק לסוף, שים קומפוננט מקדים פולס חדש או דוטק משומש, שניהם יעבדו באופן סביר ללא מגבר, ברגע שיגיע מגבר מתאים זה כבר יהיה עולם אחר.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

יש לך יציאה אחת למגבר - 2.5 וולט

כדאי מאוד לדעתי להשקיע כ800 ש"ח ולקחת מכשיר מתקדם יותר וכמובן MP3

חוץ מעיניין הMP3 האיכות תהיה הרבה יותר טובה

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אני מתכוון להחליף את הרדיו דיסק אבל חשבתי קודם לקנות את הרמקולים המגבר והסאב ולאחר מכן להחליף את הרדיו דיסק.

Em777‏ ‏

נראה לך שהרדיו דיסק הזה לא יספיק להתחלה?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...