Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי 106 דור שני ידנית, והיום עם הגשם הראשון הפיג'ו שלי החליקה כמו שלא החלקתי עם אף אותו אחר מעולם.

לצורך העניין נהגתי על קנגו 2005, פונטו 2004, טויוטה קורולה, הונדה סיווק ועוד..

בנוסף הברקסים לא ממש בולמים, הם מורגשים כאילו רק עוצרים את הגלגל במקום אבל לא בולמים את המהירות.

בקנגו הייתי רק מלטף והאוטו היה מגיב פלאים (ברמות שאנשים לא מאמנים שאני יהיה מסוגל לעצור בכלל).

לסיכום מה ניתן לעשות מבלי להתחיל להחליף דיסקים וצמיגים ובלאגן ובסוף לגלות שזה לא שינה כלום?

תודה רבה!

פורסם

הבעיה היא בצמיגים,

אם הם במצב טוב אז תבדוק רק לחץ אויר.

נ.ב

היה היום חום איימים,

על איזה גשם אתה מדבר?

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

בגשם הראשון כולם מחליקים לכן צריך לנהוג ממש לעט.

כל השמנים והדלקים והלכלוך מתמוססים עם המים ויצרים בוצה דקה על הכביש לכן החלקתה.

פורסם
בגשם הראשון כולם מחליקים לכן צריך לנהוג ממש לעט.

כל השמנים והדלקים והלכלוך מתמוססים עם המים ויצרים בוצה דקה על הכביש לכן החלקתה.

אני מודע לנושא, רק שזה עדין מעולם לא הרגיש לי ככה.

אני מקווה שזה לא יאלץ אותי לרכוש עכשיו צמיגים חדשים. :(

תודה רבה חברה.

פורסם

אם הצמיגים שלך בלויים - אתה צריך להחליף צמיגים, בכל מקרה.

ובלי קשר, מומלץ לעבור קורס נהיגה מתקדמת להכרת הרכב והתנהגותו במגבלות, ויפה שעה אחת קודם (לפני החורף).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...