Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

WTCC - ברנדס האץ'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שאני אוהב את המסלול בברנדס-האץ' !

סבב ה-WTCC מגיע בסופ"ש הזה למסלול האנגלי שנמצא מדרום ללונדון, מסלול שכולו דשא מסביב ולמרות שינויים ושידרוגים שעבר בשנים האחרונות הוא לא זוכה להכרה רבה בקרב הפוליטקאים של הספורט .

מה שהוא כן זוכה זה להכרה מכמעט כל הסדרות בעולם,למעט פורמולה-1 וחבל.

בפול פוזישן זכה אלאן מניו, כן שוב שברולט בעמדה הבכירה, ממש קצת לפני ג'יימס תומפסון המקומי שממשיך להוכיח כי כוחה של האלפא 156 עדיין במותניה.

תומפסון עצמו נשאל בראיון לא מזמן מדוע הוא עדיין ממשיך בקבוצה הזו, למרות שלא מפתחים את ה-156 והוא ענה כי קבוצת N-טכנולוגיה מתכננת משהו והוא מאמין שבגלל שהוא שומר אמונים לקבוצה הוא יזכה בכסא הנבחר.

המרוץ בברנדס-האץ' הוא התשיעי באליפות השנה וכל מי שמחפש את ה-BMW הרישמיות יורג מולר מזנק שביעי ואנדי פריו מזנק עשירי, אוגוסטו פארפוס,המוביל בדרוג העולמי כרגע, רק במקום ה-13 .

שידור המרוץ הראשון מחר ב-13:00 ביורוספורט

דובי

2.jpg

3.jpg

4.jpg

1.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

הרגע הסתיים הסבב הראשון באנגליה, במסלול בראנד'ס האצ'

מקום רביעי וחמישי לסיאט לאון עם מנוע ה TDI !!!!!

היה יכול להיות פודיום, אבל טקטיקה קבוצתית בשביל נקודות אליפות "גזלה" את המיקום השלישי, שיט !!!

ב 16:00 הסיבוב השני, כולם לפתוח יורוספורט

373850--320-240.jpg

נ.ב: אני מתכנן נסיעה לסבב הבא, מ-ו-נ-ז-ה !!! 6-7 באוקטובר, יש מעוניינים ???????????

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...