Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט 131

Adabbbbbb
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!!

ראיתי את הכתבה (אני חושב של תומר...... :D ב"רכב" על הטיול בטורקיה)..

קיצר רציתי לשתף אותכם..

בתקופה הזאת (עד שתיגמר השביתה ויהיה לי אוטו!)

אני נוהג על פיאט 131 של אמא!! שנת 82, 1600. אוטומטית, מושבי עור, פלסטיקים במצב מעולה טפו טפו!.

מצבה המכני מעולה.. האוטו טופל ותוחזק 20 שנה ע"י סבא אליעזר! כמעט כל שבת היה מצחצח ומטפל באהבתו. בנוסף המכונית טופלה במוסך המרכזי של פיאט רמת-גן כמעט כל השנים הללו... :)

קצת קשה לי להסתדר עם תנוחת הנהיגה המשונה..

זאת מין תחושה שאתה יושב אי שם למטה והגה גדול לפניך(שאגב צריך ממש רצן ותקווה בשביל לסובב אותו..) ומסביב גבהה גבהה נמצא כביש..

בכבישים מהירים יותר, קצת קשה להשתלב.. לוחצים על דלק ו... :roll: שום דבר לא קורה..

ההילוכים לא ממהרים להתחלף.. :D

ובקיק.. אוי בקיק, באמת מרגישים את הקיק, תרתי משמע!!

המנוע והאגזוז מפיקים צליל שנשמע בכל הוד השרון והסביבה.. (גם אילת, ומצפה רמון..) חח. :oops: (פאדיחות לפעמים)..

לנוסעים מאחורה קצת אין מקום לרגליים, סבל נוראי לגבוהים! למרות שההמכונית גדולה יחסית.

התא מאחורה בעל נפח גדול ומאוד נח.. :p (מנסה להוציא כמה +ים..)

סיבובים צריך לקחת בזהירות.. כי התחת, האף, הכל רוצה לברוח ואולי גם להתנתק מהגוף...

דוושת המעצור מאוד מאוד קשה.. וצריך ללחוץ בעוצה בכדי לעצור.. (באמת באמת צריך תרגול..)

עזבו את העובדה שקצת קשה לה להאיץ.. (מטבעה אני חושב.. :? ) וכל המגרעות והחסרונות שרשמתי פה.

אני עדיין אוהב ת'מכונית הזאת.. מרגיש כמו סירה קטנה ורגועה.. (אולי אחרי שאני אסיים עם האלפא, אני יעבוד קצת על הפיאט וניתן לו את הטאצ' שלי מבחינה חיצונית..) :twisted:

זהו הוצאתי את זה מלבי..

:twisted:

אווייי מתי תגמר כבר השביתה הזאת? :cry:

פורסם

לאבא שלי פעם היתה 131 שנת 83'.

הייתה לו אותה 7 שנים והחליף אותה לבסוף באוטומטי\חשמלי,סיטרואן BX (אוטומטית למוסך,בעיות חשמל :oops: ).

דרך אגב,היתה ל-131 גרסת ABARTH מדהימה (גם מכונית הראלי נקראה כך,נדמה לי).

http://www.carsfromitaly.com/fiat/wallpapers/131abarth_800.jpg

קצת מידע על הדגם:

http://www.carsfromitaly.com/fiat/index.html

חפש באמצע העמוד MODELS ותגיע לכל דגמי פיאט.

מה עם קצת תמונות משלך?

• תוכן חדש...