Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, למי שלא קרא את האשכול באוף-טופיק, התחדשתי אתמול ב 106 XS שנת 98.

אחרי שעשיתי היום את יישור הקו הקטנטן שהיה נדרש אני רוצה לשפר קצת את הרכב מבחינת השלדה, והייתי שמח אם מישהו יוכל לשפוך לי אור על הנושאים הבאים -

יש למכירה בולמים וכריות בולמים משומשים מקוריים של 106S16, שלטענת המוכר במצב טוב - האם הם יתאימו?

ובמידה וכן, האם בולמים כאלו יהיו מספיקים או שעדיף בולמ"ז של חברת אפטרמארקט? (בהנחה שאני מרוצה מעל ומעבר מההתנהגות של הראלי שנהגתי עליהן).

שאלה שנייה - האם אנטירולים של ראלי 97' יתאימו ל XS שנת 98?

שאלה שלישית, שיפור בלימה - כיצד ניתן לשפר את יכולות הבלימה של הרכב?

כרגע הם לא ממש מספיקות לי, ואני רגיל לבלום הרבה יותר מאוחר - בהנחה שמערכת הבלימה תקינה לגמרי, כיצד אוכל לשפר אותה ביחס עלות \ תועלת הכי גדול?

תודה רבה לכל העוזרים!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה ק"מ עברו הבולמים ההם?

בכל מקרה, שיפור האחיזה הכי טוב שאתה יכול לעשות כרגע הוא החלפת בולמים. הרכב שלך עבר 180 אלף ק"מ (בהנחה שלא זוייף ק"מ) והגיע זמן הבולמים.

בקשר לבלמים: טיפול מקיף למערכת הבלימה כולל התקנת צלחות ורפידות איכותיות יכול מאוד לעזור בתור התחלה.

בקשר לשאר השאלות: איך אתה כ"כ בטוח שאתה צריך שיפורים נוספים אחרי יום בעלות על הרכב? סע ותרגיש אותו אחר כך תשפר.

בכל מקרה, אם תעשה חיפוש תמצא הרבה תשובות.

פיג'ו 106 היתה חביבת הפורום עד שבוצעה הגירה מאסיבית לכיוון הקליאו ספורט כך שיש הרבה חומר בפורום.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

דבר ראשון, תודה רבה על העזרה!

לא זוייף ק"מ, הצלבתי אותו עם המידע שיש בהיסטוריית הטיפולים במוסך המורשה והכל בסדר.

בקשר לבלמים, של ברלינגו יתאימו?

אבדוק עם המוכר בקשר לק"מ של הבולמים ואעדכן.

עד כמה ק"מ מצב הבולמים נחשב סביר במידה ואין בהם בעיות מיוחדות?

DOESN'T WORK HARD

פורסם

אוקיי, כשאני חושב על זה זה באמת קנייה של חתול בשק.

בקשר לצלחות, של ברלינגו יתאימו?

DOESN'T WORK HARD

פורסם
דבר ראשון, תודה רבה על העזרה!

לא זוייף ק"מ, הצלבתי אותו עם המידע שיש בהיסטוריית הטיפולים במוסך המורשה והכל בסדר.

בקשר לבלמים, של ברלינגו יתאימו?

אבדוק עם המוכר בקשר לק"מ של הבולמים ואעדכן.

עד כמה ק"מ מצב הבולמים נחשב סביר במידה ואין בהם בעיות מיוחדות?

תסביר למה אתה צריך בלמים של ברלינגו?

תשפר בלמים לשל 106 ראלי דור 2. אתה משפר בלימה ולא משלם קנס בתוספת משקל רבה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מי שישמע יחשוב כבר איזה שיפור בין ברקסים של 106 XS לבין ברקסים של 106 ראלי, אותו הקוטר רק צלחת מאווררת.

קח בחשבון שאם תחליט לשים ברקסים של ברלינגו, הם לא יכנסו לך בג'אנט הרגיל ככל הנראה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ברקסים של ראלי יתנו לך מעט, הם מאווררים, לטעמי גם הם לא מספקים אותי (ד"א אם אתה מעוניין יש לי סט של צלחות בלימה, קליפרים, רפידות ומשאבה מקורית של הראלי - חדשים לגמרי) אם אתה רוצה להתקדם יותר למרות שאני לא מוצא את הטעם בXS הכיוון הוא בהחלט קליפר של 306XSI/S16 ואו קליפר של ברלינגו כמובן שיש לקחת בחשבון גם צלחות בלימה, רפידות והדבר הכי חשוב בכל השיפור הזה הוא המשאבת בלם מרכזית שכמעט אף אחד לא מזכיר אותה אבל היא משמעותית ביותר בכוח הבלימה כשעוברים, הבדל של שמיים וארץ בכח הבלימה, דרך אגב הרגש לא נפגע אין פה עניין כזה כשמחליפים משאבה אז גם המשאבות של הברלינגו מעולות לעניין.

הלאה כמו שאביחי ציין המידת צמיגים שלך היא פשוט בדיחה תעלה למידה של ה106GTI זה יהיה השיפור הכי יעיל שתשיג מבחינת אחיזה ב106 בשלב הראשון !

אבי.

פורסם

זה הפרוייקט שלי :

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=12816

כל שאלה שיש לך תשאל אותי כאן,ואני אענה.

אני לא ממליץ לך לשים בולם מקורי משומש,אם כבר בולם ספורטיבי....8)

אגב,בהנחה ומדובר בדור 2,הבולמים שלך זהים לבולמים של ה106GTI. (אוטו מק"ט,כן כן,קשה להאמין,זה אותו בולם.)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

צמיגים טובים יעזרו לך בבלימה, הרבה!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הוא כבר קנה צמיגים של אליאנס חדשים,מה שאני צופה זה שהוא ישפר את הכל חוץ מהצמיגים,כי יכאב לו עליהם..

בערך עוד 3 שנים רק הוא יחליף צמיגים,ויגלה את הרכב מחדש....

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

לא קניתי צמיגים של אליאנס.

קיבלתי את הרכב כשהוא נועל צמיגים של אליאנס בני חודש, ולכן - אני מעדיף להשקיע כשהקעה ראשונית בדברים יותר דחופים (למשל ג'אנטים, הרכב נראה מזעזע עם הטסות האלו, וצמיגים לנסיעה יש לי לבינתיים), ועוד מעט, עם המשכורת הבאה להשקיע בסט צמיגים איכותי.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

מה ה threadwear של האליאנס שלך?

שאלת כיצד ניתן לשפר את יכולת הבלימה- התשובה (בהנחה שכל המכלולים הבאים תקינים) היא צמיגים טובים, אחרי זה בולמים טובים, אחרי זה רפידות וקליפרים טובים.

אם הצמיגים כל כך טריים, אפשר בהחלט לחכות קצת ולמצוא ג'אנטים מעניינים. הבעיה שאין מבחר לפג'אטות בארץ.

תתחדש!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
הוא כבר קנה צמיגים של אליאנס חדשים,מה שאני צופה זה שהוא ישפר את הכל חוץ מהצמיגים,כי יכאב לו עליהם..

בערך עוד 3 שנים רק הוא יחליף צמיגים,ויגלה את הרכב מחדש....

אמר הבחור שהיה עם BARUM במשך שנתיים :shock:

• תוכן חדש...