Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הבדל תהומי בין קומוהו KH11 במידה 185 לבין אליאנס במידה 165.

אבל המעבר הזה היה רק בגלל שחתכו לי GOOODYEARF1 חדשים בני שבוע..(אל דאגה,הכסף של הצמיגים חזר לכיסי לאחר שנתיים,הבחור הודה במעשה:-))

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מה ה threadwear של האליאנס שלך?

שאלת כיצד ניתן לשפר את יכולת הבלימה- התשובה (בהנחה שכל המכלולים הבאים תקינים) היא צמיגים טובים, אחרי זה בולמים טובים, אחרי זה רפידות וקליפרים טובים.

אם הצמיגים כל כך טריים, אפשר בהחלט לחכות קצת ולמצוא ג'אנטים מעניינים. הבעיה שאין מבחר לפג'אטות בארץ.

תתחדש!

threadwear? בא לך להסביר? :roll:

בקשר לג'אנטים - חוסר המבחר הזה מוזר, בארבעה הימים האחרונים הספקתי לבקר כל פנצ'ריה איכותית בדרום ובאף אחד מהן לא מצאתי משהו נורמאלי,

בכולן יש את אותם שני סטים, שרק הם מתאימים לפיג'ו ושניהם מזעזעים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

threadwear - מקדם שחיקה.

ככל שהמספר יותר נמוך ככה הצמיג "נגמר" יותר מהר. הפואנטה פה היא שכל יצרן מודד את המקדם שחיקה שלו בצורה אחרת, אין פה תקן אחיד לכל היצרניות לכן המספר הזה לא בהחלט משקף את שחיקת הצמיג.

בקשר לג'אנטים, כמו שהמלצתי תדבר עם גיא מצמיג ישיר, יש לו מבחר לא רע של ג'נטים ל-106.

פורסם

נגמר יותר מהר כי הוא רך יותר ואוחז יותר.

לצורך העניין - Sל SP9000 יש TW של 280.

לצמיגי סליקס יש TW של 30

לאליאנס אחדים שראיתי יש TW של 700.

לגבי הג'אנטים - ככה זה כשמרווח ברגים הוא 108 על 4 ואופסט 15-18

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

בשטח זה עולם אחר :)

העברות המשקל משפיעות בצורה הרבה יותר משמעותית, וקל יותר לאבד אחיזה כפי רצונך ויכולתך :lol:

בכביש, אין יותר מדי מה לעשות עם הנעה קדמית בקטע הזה, ולכן לפחות לדעתי עדיף ללכת לכיוון של כמה שיותר אחיזה כדי להנות.

גם עם צמיגים רחבים ואוחזים, תוכל להוציא את התחת אם תנסה מספיק, ותוכל להנות גם מהצד השני של העניין.

הנעה אחורית זה כבר סיפור אחר בפני עצמו :twisted:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

גם עם גלגלים לא אוחזים מאחורה בהנעה קידמית אפשר די להנות. עד גבול מסויים זה הופך לקטלני לנהג הלא מיומן.

בדבר אחד אני מסכים - עם צמיגים לא אוחזים, ניתן ללמוד יותר על האוטו בפחות דרמה וסיכונים.

אביחי

פורסם
גם עם גלגלים לא אוחזים מאחורה בהנעה קידמית אפשר די להנות. עד גבול מסויים זה הופך לקטלני לנהג הלא מיומן.

בדבר אחד אני מסכים - עם צמיגים לא אוחזים, ניתן ללמוד יותר על האוטו בפחות דרמה וסיכונים.

אביחי

מה הכיף בדי להנות? :lol::wink:

מסכים איתך, כשהצמיגים לא אוחזים משהו אפשר לטעום מכל ההחלקות וההשפעות של העברות המשקל במהירויות יותר נמוכות ולכן זה פחות מסוכן.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

בשבוע הבא הרכב יתחדש בע"ה באנטירולים של XSI וג'אנטים עם צמיגים רחבים.

בעצם, יכול להיות שלא ארכיב אותם בשבוע הבא - אלא אסע עם הרכב ככה עוד כמה שבועות ורק אז ירכיב, לפחות את האנטירולים כך שארגיש את ההבדל שיצרו.

את הג'אנטים אני חייב להתקין בדחיפות, לא באות בחשבון הטאסות האלו :lol:

DOESN'T WORK HARD

פורסם
עם צמיגים לא אוחזים, ניתן ללמוד יותר על האוטו בפחות דרמה וסיכונים.

לא בהכרח, כי צמיגים לא איכותיים נוטים הרבה פעמים לאבד אחיזה בצורה בלתי נשלטת ולא ליניארית.

אני אישית מעדיף צמיג איכותי שחוק שמאבד אחיזה (עדיין) בצורה ליניארית (יחסית) מאשר צמיג פשוט וזול שמאבד אחיזה בהיסטרייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

האמת שאין לי עם הרבה ניסיון עם צמיגים נחותים, ככה שאין לי דעה של ממש בעניין.

אבל ברעיון הכללי, כן.

שמתי לב שכל הצמיגים הטובים והשחוקים - שחוקים בעיקר בדפנות.

אולי זה הענייןמ של איבוד אחיזה בלינאריות, שכן רוב הצמיג עדיין אוחז טוב.

אביחי

פורסם
ברקסים של ראלי יתנו לך מעט, הם מאווררים, לטעמי גם הם לא מספקים אותי (ד"א אם אתה מעוניין יש לי סט של צלחות בלימה, קליפרים, רפידות ומשאבה מקורית של הראלי - חדשים לגמרי) אם אתה רוצה להתקדם יותר למרות שאני לא מוצא את הטעם בXS הכיוון הוא בהחלט קליפר של 306XSI/S16 ואו קליפר של ברלינגו כמובן שיש לקחת בחשבון גם צלחות בלימה, רפידות והדבר הכי חשוב בכל השיפור הזה הוא המשאבת בלם מרכזית שכמעט אף אחד לא מזכיר אותה אבל היא משמעותית ביותר בכוח הבלימה כשעוברים, הבדל של שמיים וארץ בכח הבלימה, דרך אגב הרגש לא נפגע אין פה עניין כזה כשמחליפים משאבה אז גם המשאבות של הברלינגו מעולות לעניין.

הלאה כמו שאביחי ציין המידת צמיגים שלך היא פשוט בדיחה תעלה למידה של ה106GTI זה יהיה השיפור הכי יעיל שתשיג מבחינת אחיזה ב106 בשלב הראשון !

אבי.

מסכים עם כל מילה

אבי למדת!

לגבי אנטירולים, XSI עלובים משהו, אם כבר שדרוג לסטאם ראלי דור ראשון או שני בלבד,כל השאר זה לשחק בקקי.

לגבי השדרוגים נראה שאתה הולך בכיוון הנכון,בהצלחה ותהנה(בזהירות כן?)

פורסם

אכן בכיוון הנכון בינתיים

:)

היום הרכב התחדש בג'אנטים קלים, ממש לטעמי ושוקלים בחצי קילו פחות מג'אנטים של GTI - 13.4 קילו עם צמיג ואוויר.

נשארתי בסוף עם הצמיגים שהיו לי, האופצייה השנייה הייתה לקנות מ 106devil את הג'אנטים של ה GTI עם קומהו אקסטא משומשים בני 5K לטענתו, אבל אבא לא הסכים לקנות צמיגים משומשים מטעמי בטיחות והבטיח שכשהצמיגים האלו יגמרו אני מקבל רחבים חתך נמוך שאני בוחר על חשבונו :-P

מה גם, שהג'אנטים שקניתי יותר יפים לטעמי.

את האנטירולים של ה XSI קיבלתי אחורי במתנה וקדמי בסכום זעום, ככה שלהרכיב אותם לא יגרע מהרכב, ואם אני מתחשב בעובדה שקיבלתי אותם כמעט בחינם לא מפריע לי להרכיב אותם עד שאתקל באנטירולים של ראלי למכירה במחיר סביר.

תמונות של הג'אנטים יבואו מחר כשאגיע לבית :-)

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...