Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ואגיב לעניין האנטירולים ועבודת החינם,

גם שזה בחינם ,זה עבודה, וכמו בכל דבר המכונאים שלך יכולים להיתקל בתקלות,

חבל לפרק פעמיים בגלל שקשה לך לחכות ואתה ילד.

עצה שלי ואני לא יגיד שוב, חכה לאנטירולים ששוים את זה באמת אםלא, תרכיב , יפתחו בשנית ברגי אנטירול לשלדה לדוגמה והופ הברגה תטחן ,וחבל,מאוד חבל...

בקיצור מלבד שזה עבודה (שעתיים להערכתי קדימה אחורה) זה סתם לשחק בברגים שלא צריך לשחק איתם המון ,ובמידה של נזק יכול להיות בעיה.

חכה לאנטירולים של ראלי,

ועד אז תלך תחפש בוקסות חדשות לאנטירול הקדמי,ומאיפה אתה מביא אותו,כי אין להשיג, ובחברה 250לאחד...

והבוקסות האלו מתייבשות וגורמות לחופש ודפיקות(יושבות על האנטירול ומשכחות את החיבור לשלדה.)

אפשרות אחרת תבדוק בוקסה כזו מוקשחת שתתן לך יותר.

פורסם

אם זה באמת עד כדי כך עדין כנראה שאחכה עד שאשיג אנטירולים של ראלי דור שני (או ראשון לפחות).

למי שרצה תמונת פרופיל :) -

333ks1.jpg

עכשיו אני רק צריך להשיג את הכנפון האחורי ובהזדמנות מגב אחורי של 206 ואני מרוצה :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

למה אין לך כנפון אחורי?

XS מגיע במקור עם הכנפון.

XR לא.

עם זאת XR,אז יש לך הרבה יותר עבודה בלהסב את הפרונט הקדמי לראלי דור ראשון או שני,צריך להחליף את כל הפרונט.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

זאת XS, כנראה שהספויילר נגנב במהלך חיי הרכב, ואותם בעלים סתם את החורים שאמורים להיות (יש על דלת תא המטען סימנים שמהם ניתן להבין שהיו חורים שנסתמו כחלק מתהליך הפחחות)

DOESN'T WORK HARD

פורסם

תודה רבה!

ונכון, אם היא הייתה 3 דלתות והייתי מוסיף לה את הכנפונים של הראלי היא הייתה הרבה יותר יפה - אבל ככה היא גם יפה, גם אופה (16.5 קילומטרים לליטר, בדיוק מה שתכף חייל צריך :-D) וגם יותר פרקטית (5 דלתות זה יותר נוח מ 3).

DOESN'T WORK HARD

פורסם

עצה שלי ואני לא יגיד שוב, חכה לאנטירולים ששוים את זה באמת אםלא, תרכיב , יפתחו בשנית ברגי אנטירול לשלדה לדוגמה והופ הברגה תטחן ,וחבל,מאוד חבל...

.

גל,

אתה לפעמים טוחן שטויות בטונות,מי שיקרא מה שאתה כותב יחשוב שהבנאדם מחליף סרן ולא אנטירול.

אם בעל המקצוע יודע מה הוא עושה,ההחלפה של האנטירול הקדמי לא צריכה לקחת יותר מ-10 דקות והאחורי עוד 15 דקות.....

אתה יודע מה ? תיהיה סופר זהיר,ייקח לך 15 דקות לקדמי ועוד 20 דקות לאחורי.

ואני עשיתי את זה,החלפתי גם קדמי וגם אחורי,ושום הברגה לא נטחנה,ושום ברגי שילדה לא נטחנו.

זה נחמד שאתם מייעצים לאנשים,ואני מדבר אל כולכם פה,אבל תפסיקו לנסות לשכנע אנשים לעשות את השיפורים שאתם רוצים, הרי גם אתם לא הלכתם על המקסימום.

אותו בחור עם ה-XSI ששדרג לראלי דור ראשון,למה לא הזמנת משרודר אנטירול אחורי של דור שני\GTI ??? הרי הוא יותר עבה=יותר התנהגות,ואתה הבנת שאלה של ה-XSI היו "חרא" רק כי פתאום שדרגת והבנת את ההבדל,אז אני אומר לך,ראלי דור ראשון זה חרא,אני הסבתי לדור שני,הרבה יותר טוב.

אגב,גם הבולמים שלך חרא,אני ישבתי על בילשטיינים (אני בכוונה כותב כך,כי זה מה שאתם עושים לו כבר 4 עמודים).

וגם הגיר שלך ארוך כמו במשאית,אני קיצרתי את הידית והחלפתי את כל השטנגות ושמתי קוויק שיפט של גריפית'.

אגב,השילדה של כולכם חרא ולא מתנהגת בלי סטראט קדמי תחתון (אני יודע,היה לי באוטו),אבל הרי כולכם לא תתקינו כזה, כי אתם קולים,אתם רק מנמיכים,והרי אי אפשר להתקין סטראט קדמי תחתון על רכב מונמך,כי הוא ייגרד את האספלט.

ואורן,אתה החלפת ברכב כבר 17 סוגים של אנטירולים,הלכו לך הברגות לשילדה ? וכשהחלפת בפעם השנייה הצטערת על הפעם הראשונה ?

לא הצטערת,כי באותו זמן לא היה לך משהו יותר טוב,אז ניסית את מה שיש.

אותו דבר לגבי הג'אנטים,מה חפרתם כל כך לגבי הג'אנטים ?

מי יישמע על איזה ג'אנטים אתם נוסעים (וכן,אני מתכוון למקוריים של פז'ו,שלא לדבר על הג'אנט המדהים של הראלי, ג'אנט פח צבוע לבן),אתם חושבים שהם כאלה איכותיים ומדהימים ?

אני יכול להבטיח לכם שהם לא יותר טובים ממה שהוא קנה (ג'אנט סיני\מדבקה),הם רק יותר יקרים כי הם "מקוריים".

אגב,תבדקו חצי מהחברות האלה שאתם קוראים להם "מותגים", הרבה מהם מיוצרים בסין,צאו מהבועה שלכם.

אני מצטער שאני קצת "נכנס" בכם, אבל מישהו היה צריך לרסן אתכם פעם אחת,כי ממש הגזמתם.

בתור אחד שמבחינת שיפורי שילדה אני יכול להגיד בכנות שהרכב שלי היה משופר מבחינת שילדה ברמה יותר גבוהה משל רובכם פה (שילדה מוסבת לראלי דור שני,בולמים של בילשטיין,סטראט קדמי תחתון וכדומה),אני אומר לכם קצת לצנן, תנו לבנאדם לשפר בהדרגתיות,תנו לו להרגיש את השינוי,גם החלפה של אנטירול מ-20 מ"מ ל-20.5 מ"מ תורגש ע"י בנאדם שמכיר את הרכב.

כרגע יש לו מכונית נוחה והוא מתחיל תהליך שבסופו הרכב יתנהג יותר קרוב לקרטינג (אורן,אתה יותר מכולם צריך לדעת את זה,אתה התחלת בדיוק אותו דבר,וחלק מההנאה שלך היתה זה שכל פעם החלפת ושדרגת,כי ככה הרגשת עוד יותר את השיפורים שעשית......למרות שסטראט קדמי תחתון לא היה לך,וזה אחד הדברים שהכי משנים את ההתנהגות של הרכב.... אתה יכול לשאול את לירון,הוא עוד זוכר את הפעם שנסענו ברכב שלי על המסלול בערד,ובמהירות של 100 קמ"ש על המסלול שברתי לו הגה מקצה לקצה,הבנאדם כמעט הקיא,ואמר שבחיים הוא לא נסע ברכב שמתנהג ככה,ואפילו אם זה היה ברכב שלו,GTI6,הרכב מזמן היה מסיים הפוך על הגג בשוליים).

אז תנו לבנאדם להנות מהתהליך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

כל הכיף זה להרגיש את השינוי, ועידן צודק במילה במילה.

אבל אני באמת ממליץ לבחור לקחת את הזמן ללמוד את הרכב במצבו הנוכחי, ואז באמת להרגיש שינוי-שינוי.

אביחי

• תוכן חדש...