Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחכה לתמונה של הג'אנטים,

לגבי האנטירולים, רק עכשיו היה למכירה לא מזמן אנטירול אחורי של ראלי דור ראשון שנמכר בזול,

ובכלל אתה יכול להשיג אותם במחירים זעומים,עדיף לעשות את זה פעם אחת מאשר פעמיים, יש עבודה לעשות שתעלה לך כסף במוסך,

וב',לא רצוי כל יום לפתוח סרן להחליף אנטירול,

בקיצור תפסיק להתקמצן סע עם הXS עד שיהיה לך כסף אם זו הבעיה ותשים של ראלי.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש!

בסוף איזה הבאת? של פגו מקוריים או אוניברסליים?

משומשים,יד שניה?

וכמובן שנישמח לראות תמונות.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לגל -

אם היית מכיר אותי, היית יודע שאני אחד האחרונים ש"יתקמצן".

אני לא צריך לשלם על העבודה במוסך, מרכיבים לי את זה בחינם.

ככה שבטיפול הבא, ארכיב אותם - ובהזדמנות כשיפורסמו למכירה אנטירולים של ראלי אני יקנה אותם ויחליף.

תמונות יגיעו אולי אפילו היום בערב, אפרסם כשיצא לי להעביר אותם מהפלאפון אל מחשב.

לאסף - לא אורגינליים של פיז'ו אבל גם לא אוניברסליים, של חברה כלשהי כשהג'אנט הוא ייעודי לפיז'ו.

חדשים, יצא לי 1700 כולל ברגי בטחון והרכבה ואיזון שעשו בחינם כמובן עם הרכישה.

כמו שאמרתי, תמונות יותר מאוחר היום - מקסימום מחר :)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אתה בכיוון הנכון

זה גם השיפור שאני עשיתי אבל על XSI לאנטירולים של ראלי MK1 . המחיר ששילמת על הג'אנטים לא רחוק ממה שאורן ביקש, יכול להיות שהיה עדיף להשקיע עוד קצת ולעלות כמה רמות מעל.. אבל תלוי בך.

אגב, האנטירולים של ה XSI לא שווים הרבה.. מזל שזה לא עולה לך (ההרכבה), אני לא חושב שתחוש בהבדל ממשי מבחינת זוויות גלגול, האחורי עבה במלימטר כנ"ל הקדמי (או ב 2) לעומת מה שיש לך עכשיו ב XS

בכל מקרה שיהיה בהצלחה!

כבר לא 205, גם לא 106...

Golf Generation 2002

פורסם

במחיר הזה לחדש זה רק ג'אנט סיני,שלא יאחר להיסדק במכה הראשונה (היום חבר הבין מה זה ג'אנט סיני,ושבר אחד חדש.)

אבל לא נורא,העיקר שהוא של חברה.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני מסכים עם ההודעה מעליי, במחיר דומה יכולת לנעול עכשיו ג'אנטים של Speedline במקום משהו כנראה סיני.

קניתי את הג'אנטים של ה GTI במצב לא מזהיר, עם מכות קלות ושפשופים ועדיין העדפתי אותם על משהו עלום-שם וחדש באותו מחיר.

פורסם

:bad-word:

במחיר הזה לחדש זה רק ג'אנט סיני,שלא יאחר להיסדק במכה הראשונה (היום חבר הבין מה זה ג'אנט סיני,ושבר אחד חדש.)

אבל לא נורא,העיקר שהוא של חברה.

ראית במקום כל שהוא שכתבתי שהוא של "חברה"?

נכון, הוא של חברה סינית.

מבחינת משקל הוא מעולה, מבחינת מראה הוא גם יפה מאוד לטעמי, ומבחינת בטיחות?

מצטער, אבל ברכב הקודם שלי נסעתי במשך 9 חודשים עם ג'אנט "סיני", שעבר הרבה מכות יחסית - ושום דבר לא נסדק.

אני לא הולך להתעלל בו בנסיעה מאומצת מאוד והחלקות בסיבובים על כבישים משובשים מאוד, ולכן אני לא רואה סיבה שיסדק או ישבר, כמו שברכב הקודם שלי הג'אנט לא נסדק או נשבר - אופי הנסיעה שלי נשאר דומה עד זהה בשני הרכבים.

לא כתבתי שום הודעה שמתיימרת להציג את הג'אנט של איזה חברה מכובדת, אני מודע לזה שקניתי מותג מדבקה ושמח עם זה -

המשקל מתאים לי, המחיר מתאים לי והמראה מתאים לי.

בהמשך יבואו צמיגים איכותיים.

אל תשלה את עצמך שמבחינת שימוש יום יומי ברכב ונסיעה עם אופי ספורטיבי מדי פעם יהיה הבדל עמידות בין ג'אנט של ספידליין למשל לג'אנט "סיני".

מכה שתשבור את הסיני לגמרי כמו שאתה מתאר (בספק), בוודאי שתסדוק את הספידליין \ הג'אנט של ה GTI, זה לא שהוא עשוי מסגסוגת יהלומים - בכל מקרה את שניהם תצטרך להחליף.

בבקשה אל תנסה להציג אותי באור כזה - אני לא חושב שקניתי ג'אנט של איזה חברה ביצועיסטית, ולא אמרתי כזה דבר -

חיפשתי בקנייה לשים דגש על משקל ויופי, ומצאתי אותם - אני מרוצה.

ל - tomeratz, למה?

אתה באמת חושב שבתנאי נסיעה כמו שלנו יש הבדל בעמידות בין ג'אנט של GTI לבין ג'אנט "עלום שם" באיכות בינונית?

זה לא כאילו אתה מחליק דריפטים מטורפים במהירויות גבוהות על גבי סיבובים בכבישים לא חדשים משהו כך שיש סיכון שהג'אנט לא יעמוד בעומס, אם תיכנס במדרכה זה כבר עניין אחר.

זה כבר עניין של להעדיף ג'אנט אחד על אחר נטו בגלל השם של החברה שאותה הוא נושא, במקום להשקיע את הכסף במשהו חדש שיספק אותך באותה מידה ויכול להיות יפה יותר (שמעבר למשקל זה השיקול הכי מכריע בבחירת ג'אנטים, זה לא כמו צמיגים שבהם קיים שיקול בטיחותי מכריע ובאמת יש הבדל של שמיים וארץ בין חברה איכותית לחברה עלומת שם)

עריכה -

מכיוון שאני לא מצליח להגדיר את ה GPRS בסוני אריקסון שלי ומוקד שירות הלקוחות של אורנג' לא עובדים בחג:bad-word:, אני לא יכול לשלוח את התמונה למחשב (אני לא בבית והכבל לא איתי) אז הייתי צריך לצלם ב LG הישן והמסכן שלי, הוא לפחות יודע לשלוח הודעות אימייל נכון לעכשיו :lol:

הנה התמונה, כשאגיע לבית אוכל להעלות תמונה נורמאלית.

חג שמח ושנה טובה לכולם - בן.

obj00gg6.jpg

DOESN'T WORK HARD

פורסם

לא אצטט אותך BLAVIE, אבל אומר שאני מסכים עם רוב מה שאמרת.

ג'אנט בסדרה הנמוכה של חברה מוכרת לא הרבה יותר חזק מג'אנט סיני(בהנחה שגם ברמה הבסיסית הוא לא מחושל), לרוב באותו עוצמת הפגיעה שניהם יצאו משימוש.

ראיתי כבר שגם ג'אנט OZ נסדק ממדרכה המהירות יחסית נמוכה, הכל תלוי אופן הפגיעה, לכל ג'אנט יש נקודות תורפה.

אני במקומך הייתי עושה אותו דבר, ג'אנט בן 7-8 שנים - הסבירות שהוא יהיה ישר (יותר נכון עגול) פלס היא נמוכה מאוד.

אפשר לדעת היכן רכשת את הג'אנטים?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

בפנצ'ריית "טיפ טופ" ביפו, נמצאים ברחוב התחייה 22 לייד "מכון הדרום".

הנה תמונה נורמאלית לכל מי שמעוניין לראות -

juntwv7.jpg

DOESN'T WORK HARD

פורסם

נראה יפה מאוד.

תן גם תמונת פרופיל של הרכב עם הג'אנט, לקבלת רושם כללי יותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה רבה, או - איקואשימה מורו :-P:lol:

חשבתי על לשים 15, אבל אחרי התייעצות עם כל מיני אנשים החלטתי ש 15 עם צמיגים רחבים יהיה קצת כבד על המנוע (1.4) ויגרע מה"סחיבה" של הרכב, כמו כן זה יפגע בצריכת הדלק ולכן החלטתי לשים 14 כך שבבוא הזמן גם עם הצמיגים הרחבים זה לא יכביד עד כדי כך על המנוע.

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...