Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי ג'י אמ סי סונומה 1992, המנוע הישן- ללא אינג'קטורים

לאחרונה אני שומע שהמנוע לא עובד כמו שצריך, והחשדות שלי הן שהמנוע עובד רק עם 5 בוכנות ולא 6, הרכב לא זז כמו שצריך.

החלפתי חוטים והחלפתי מצתים, החלפתי שמן, שמתי תוסף שמן, תוסף דלק שאמור לנקות את המנוע, אבל זה לא זה, צריכת הדלק השתפרה אומנם אבל אני עדין לא מרוצה.

מה עוד כדי לי לבדוק?

בתודה מתן

פורסם
שלום

יש לי ג'י אמ סי סונומה 1992, המנוע הישן- ללא אינג'קטורים

בתודה מתן

א. זה לא המנוע הישן, לי יש 88 הזרקה. סונומה קרבורטור עוד לא ראיתי ב. 2800 או 4300?

פורסם

צניתן לאתר איזה צילינזר אינו פועל ואז לבדוק אם מגיע ניצוץ חשמלי לאותו מצת (פלאג) ואת המצת עצמו וכן בדיקת דחיסה (קומפרסיה) הן באותו צילינדר והן בכל יתר הצילינדרים. לפי תוצאות הדחיסה ניתן לדעת הרבה נתונים על המנוע.

להשלמת תמונת מצב המנוע, לפעמים, צריך גם לבצע בדיקת לחץ הפוך (ליקייג').

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...