Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק (רובר 216)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלתי לגבי הנושא הזה בעבר בפורום כאן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=171030

עשיתי את הבדיקה שהציעו חברי הפורום ויצא שצריכת הדלק ברכב שלי היא 1 ל-7

הרכב הוא רובר 216 1600 שנת 98 ידני

מה כדאי לבדוק ברכב על מנת לפתור את צריכת הדלק הזו שנראית לי מאוד גבוהה

נ.ב אין נזילות ברכב

פורסם

אהלן אייל אני בעלים של רובר קבריולט אומנם זה לא אותו מנוע אצלי זה דאבל קאמשאפט תוצרת הונדה.

קודם כל תתחיל בבדיקת דלק כמו שצריך תמלא פול תאפס ק"מ סע עירוני ובין עירוני(משולב)בלי לחיצות נסיעה נורמאלית לגמריי

שתגיע לקו האדום של מחוג הדלק תחלק את מס ק"מ שעשיתה למס הליטרים שתידלקתה והתוצה תהיה צריכת הדלק שלך או שיש עוד דרך..תמלא פול סע 100 ק"מ כנס שוב לתחנת דלק תמלא פול תחלק 100 ק"מ חלקיי הליטרים שנכנסו לאחר 100 ק"מ וכך תקבל תוצאה.

יש המון סיבות לרכב שצורך הרבה דלק אם אני יתחיל אני לא יסיים אבל נזרוק ,חוטי הצתה שעבר זמנם,פלאגים,ממיר קטליטי(נמצא באגזוז שימושי עד 5 שנים)חיישן חמצן תקול מאודד משפיע ! מסנן אוויר,חוסר אויר בצמיגים, מצערת מלוכלכת,מסנן דלק,נהיגה אגרסיבית,והרשימה עוד ארוכה..

פורסם

תודה רבה על התשובה דודו

אבל באמת הרשימה מאוד ארוכה ואני לא יודע ממה להתחיל

כמו שרשמתי בשרשור שננעל הרכב עבר החלפת מנוע לפני 4-5 חודשים ואיתו החלפתי כל מה שבעל המוסך המליץ לי

ככה שבעצם המון חלקים הם חדשים...

עכשיו אולי תוכל לצמצם טיפה את האפשרויות של מה שכביכול גורם לצריכה הדלק המוגזמת הזאת?

ואגב עשיתי בדיוק כמו שאמרת את הבדיקה ויצא 1 ל7

פורסם

צריכה של 1-7 לא הגיונית לרכב זה!

אייך המנוע עובד בסרק הטורים יציבים לא משחקים למעלה למטה? ואייך הסחיבה של האוטו?תתחיל בבדיקה של חיישן חמצן כנס למוסך שייבדקו .

פורסם
צריכה של 1-7 לא הגיונית לרכב זה!

אייך המנוע עובד בסרק הטורים יציבים לא משחקים למעלה למטה? ואייך הסחיבה של האוטו?תתחיל בבדיקה של חיישן חמצן כנס למוסך שייבדקו .

אני מאוד מרוצה מהרכב אין לו בעיות סוחב מצויין מאוד חזק מנוע שקט הטורים יציבים...

מה זה בדיוק החיישן חמצן?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בתור בעלים של רובר 216 שנת 98 אוטומטית אני יכול להגיד לך שהאוטו שלך זולל דלק שלי עושה 1 ל 12.5 בנסיעה משולבת כשאני נוסע איתו רגוע - כשאני משתולל איתו קצת הוא יורד ל 1 ל10 .

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

• תוכן חדש...