Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב, סיטרואן C4

הרכיבים:

1. קומפוננט Mac Audio CFX 2.16 160RMS הותקן במקום המקורי ולכן אין לי תמונות, מצורפת תמונת היצרן

2. מגבר Z4200

3. סאב Hertz ES300 בתיבה אטומה 25 ליטר לפי היצרן.

c:

img_1610213_Detail_Modell_col_0_pv300.jpg

_MG_2368 copy.jpg

_MG_2348 copy.jpg

_MG_2349 copy.jpg

פורסם

נראה לי עדיף מאשר להכניס אותם לדלת.

בכל מקרה זה היה השיקול של המתקין לאחר בדיקת כל האלטרנטיבות.

לא נראה לי קריטי מידי למרות המרחק.

פורסם
נראה לי עדיף מאשר להכניס אותם לדלת.

בכל מקרה זה היה השיקול של המתקין לאחר בדיקת כל האלטרנטיבות.

לא נראה לי קריטי מידי למרות המרחק.

לדעתי זה סתם מושך גנבים להכנס גם לתוך הרכב להוציא את הקומפוננט לאחר שאת הקרוסים לקחו ללא בעיה.. (ושלא יקרה לך מצב כזה חלילה..)

בכל אופן תתחדש על ההתקנה!

כרגע כלום =[

פורסם

התקנה יפה נקיה ומסודרת.

זה שהקרוסים בתא המטען - זניח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראית התקנה יפה, תתחדש ותהנה! באיזה עובי הכבלים?

הגריל של הסאב נראה שהוא מפריע למהלך הסאב, תנסה להרחיק את הגריל טיפה מהסאב, שייהיה מרווח ביניהם.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

התקנה יפה ועבודה נקייה.

הקרוסים - יושבים יפה ואני לא מבין למה לא להתקין אותם מאחור, במקום שלא יראו אותם? הרי כל חברה משקיעה לא מעט בעיצוב הקרוס ואני לא חושב שהם עושים את זה כדי שאלא יראו יפה מאוחרי הדלת :?

ותיתחדש 0 אגב, איך נישמע?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

עדן, הגריל של הסאב ממש לא מפריע, בדקתי את זה עם מספר שירים בעלי באסים עוצמתיים ובוויליום גבוה, יש מרחק די והותר.

The Red, לטעמי המערכת נשמעת טוב מאד והרמונית, הבמה הקדמית צלולה חזקה מספיק ונעימה משהו, הבאסים באים מקדימה ממש כאילו הסאב יושב בדלתות.

זו לא מערכת "שמפגיזה" ומרעידה חלונות אך מספקת פלוס וגם העוצמה מעל ומעבר בשבילי.

פורסם

אני שמח שאתה שמח :wink:

אגב איזו מוזיקה אתה שומע?

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

כי בעיקרון בתיבה של 25 ל' הסאב באמת ישמע חלש יחסית (אבל חד יותר) ככה שאם אתה שומע מוזיקה שחורה, תיבה גדולה יותר עם פורט תישמע יותר טוב (אבל הבאס עצמו כבר לטעם אישי)

• תוכן חדש...