Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם עדן

לפי דעתי תמצא רדיו דיסק טוב יד שניה במחיר טוב

וגם תהנה וגם תחסוך

ומה כולל התקציב?סאב?מגבר?רמקולים?קומפוננט?התקנה? תפרט יותר שנדע

ואיזה סוג של מערכת

sq או spl

פורסם

ולציין אם מיד שניה זה מתאים לך .

תודה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אם יש לך כרגע יחידת ראש, תשקיע בשאר הרכיבים ואז תמיד תוכל לשדרג אותו.

אם תקנה כעת HU אתה תבזבז מתקציב זה לפחות 1000 ש"ח (לרדיו עם 2-3 יציאות). תתרכז בקומפוננט טוב (800-1000 ש"ח עפ"י טעמך), מגבר 4 ערוצים חזק יחסית (1000~) כגון MAC4200, סאב עפ"י הטעם (700~) והתקנה בסיסית (300-500).

בכל מקרה, לפני בחירת הרמקולים דאג להאזין ואל תבחר עפ"י המלצת חבר כזה או אחר או בגלל שאתה מכיר את החברה.

פחות מזה לא תקבל תוצאות מינימום ותתאכזב.

המחירים הם רק לתת סדר גודל של השקעה.

ניתן להוציא סאונד נחמד יחסית גם מיחידת ראש שכזו בתנאי ששאר הרכיבים סבירים.

אני מדבר מהרבה שנים של שדרוגים קטנים והחלפות רכיבים.

המלצה - והיה ואתה חושב על שדרוג עתידי (מה לעשות, מחלה של רוב אלה שמסתובבים בפורום הזה, כולל אותי...) דאג כבר עכשיו להעברת כבלים נוספים (RCA למשל) כך שבעתיד השדרוג יהיה קל הרבה יותר (וגם זול). שאל את המתקין אם אינך מתמצא.

פורסם

טוב אז ככה, התקציב הוא למערכת קומפלט, לא כולל התקנה וHU. (אני כבר אחליף אותו בהמשך)

אני לא פוסל יד שניה.

אני שומע בעיקר היפ הופ והאוס.

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...