Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות לתפרנים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבי, אני מקווה שאתה עומד בקריטריונים שקבעת :mm_cool:

היי שובב.

אני עומד בקריטריונים שקבעתי.

הפחח לא כל כך... :-(

אם כי כשקראתי כעת את תחילת דברי שנכתבו אז, איני סבור כיום אותו דבר,

אי אפשר לגמור בשבועיים עבודה ברמה טובה של פחחות וצבע.

ביי

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני יכול להגיד לכם דבר אחד

אל תצפו לרמה שיפוץ אם אתם לא משלמים כסף

פחחות צבע לרכב פחות מ 25 אלף מה שיתנו לכם תגידו תודה רבה

אצלי במוס אני מושקע רק חומרים בעלות מוסך של כ 6 אלף

בשטחים ואצל ערבים לרוב זה מילוי קופסאות , אתה מקבל לדוגמה קופסה של דופון ותכולה אחרת

ומבחינת בעלי מקצוע יש פה בעלי מקצוע שיכולים להוציא תוצאות שלא יבישו תצוגות בחול

רק תשלמו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

למי?... זו השאלה... שוב- אינך יכול אף פעם להיות בטוח, שגם כאשר תשלם- לא יעשו לך חרא של העבודה, אפילו בעל מקצוע "נחשב", למה- "ככה"! כי, לא באת לו טוב, למשל... ועוד 1001 סיבות אפשריות. אבל צודק- לרוב- עבודה זולה= איכות בהתאם.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הרכב נראה היום בדיוק כמו לפני שנה פלוס

הוא על הכביש הראשי אני יחפש את הטלפון

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
למי?... זו השאלה... שוב- אינך יכול אף פעם להיות בטוח, שגם כאשר תשלם- לא יעשו לך חרא של העבודה, אפילו בעל מקצוע "נחשב", למה- "ככה"! כי, לא באת לו טוב, למשל... ועוד 1001 סיבות אפשריות. אבל צודק- לרוב- עבודה זולה= איכות בהתאם.

לא תקבל חרא עבודה אם אתה תשלם

אלא אם כן הבעל מקצוע שלך הוא לא טוב \ או שלא מסוגל לענות על הציפיות שלך .

ואז זה כבר בעייה אחרת שהלכת אליו

כי לפני שאתה בוחר בעל מקצוע אתה צריך לבדוק אותו

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

מישהו מכיר פחח רכב, שאשכרה עושה את העבודה בלי שלוחצים לו על הראש כל יומיים,

וברמה מעולה, לא טובה, לא סבירה, מעולה.

יהיה המחיר אשר יהיה?

[בלי הצעות כמו ירדן, חו"ל וכו'].

----

פורסם

גרשון היקר

כוונתי היתה לארץ ישראל שנות השבעים שמונים

ושוב רכב תצוגה ברמת גימור לתצוגה כשמו כן הוא למטרת תצוגה בלבד ,שימוש בלכה HIGH SOLID דלילה כמו מים והתזת שבע עד 10 שכבות כאשר משחקים בתיסוף פיגמנט כדי לקבל את אפקט העומק שאתם רואים בתמונה

רמת הברק הגבוהה טמונה בסוג הלכה (SHERWIN WILIAMS ,או שפיזקר גרמניה) והחשוב מכל רמת הBUFF AND POLISH כאשר ישנם בעלי מקצוע בארצות הברית אשר מתמחים בגימור הצבע בלבד והכנה לתצוגות,זוהי אומנות בפני עצמה ללא קשר להתזה

אנסה למצוא קישורים

יש במדינתנו ידיים טובות והראש היהודי ממציא פטנטים עוד משחר ההיסטוריה ,אל לנו לזלזל

יגאל

אגב עבודת צבע לרמת תצוגה עשויה להגיע 20K דולר

כמו ygaljet אמר כול ענייין הגמור תלוי בתהליך הCUT AND BUFF אם תמצאו פחח ששולט בתהליך מובטחת רמת גימור מושלמת, בנוגע להתרוממויות או חלודה וכול שאר הדברים שאנחנו אוהבים זה כבר באמת תלוי בהכנה.

My mantra: Block it, Block it,Block it, Block it, Block it some more then go back and block it, oh and finally block it !!! Then block it one more time just in case !! Block it one more time just for good measure... spray it, screw it up, sand it all down and start over then repeat...

פורסם
מישהו מכיר פחח רכב, שאשכרה עושה את העבודה בלי שלוחצים לו על הראש כל יומיים,

וברמה מעולה, לא טובה, לא סבירה, מעולה.

יהיה המחיר אשר יהיה?

[בלי הצעות כמו ירדן, חו"ל וכו'].

מוסך פחחות קובי דרעי בנס ציונה לא זול אבל בעל מקצוע בחסד למי שדורש איכות ומוכן לשלם אני אישית אצלו המון שנים וראיתי בנוסף לרכבים שלי גם רכבים מיוחדים במצב ירוד שעברו פרויקט ויצאו כמו חדש ברמה מטורפת מומלץ מאוד!

יתכן שהאור בקצה המנהרה זה אני עם הגיפ בפול גז אז זוז טמבל .:evil:

• תוכן חדש...