Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

נתקלתי באינטרנט בחנות שמוכרת את הגריל היפה הזה:

SportsBonnetGrille%5B1%5D.jpg

הייתי רוצה לדעת אם יש איפה להשיג דבר כזה בארץ, אולי אפילון בחו"ל אם צריך.

החנות עצמה שמשם הבאתי את התמונה לא ממש מתקשרת (האי מייל שלהם מלא :Q) והם בכלל נמצאים במלזיה (לא שיש לי בעיה עם זה, פשוט קצת רחוק).

ראיתי כמה דוגמיות ב eBay אבל הן שונות קצת ואת זאת ממש אהבתי.

ה 206 שלי בצבע אפור מטאלי ולכן אני חושב שזה ישתלב ממש טוב ביחד.

תודה רבה למי שמכיר/ראה/יודע/חושב איפה אפשר להשיג כזה.

נ.ב.

אני מחפש מגנזיום בסגנון הזה:

3.jpg

אפילו גם כאלה:

CC.JPG

אם מישהו מכיר משהו זהה/דומה שאפשר להשיג בארץ, אני אשמח לשמוע.

החישוקים מיועדים ל 206 XS בגודל 15", לצמיגים 195/55, תודה.

שבת שלום 8)

פורסם

תודה על המידע.

תמיד חשבתי שאלו הג'אנטים המקוריים של ה CC:

1.jpg

בכל מקרה, אם יש מישהו שיודע לגבי הגריל לפתח איורור או על הג'אנט בתמונה הראשונה , אשמח לשמוע :idea:

פורסם

ממליזיה בדרך כלל לא שולחים לישראל.לפחות בחנויות שאני נתקלתי היה כתוב: Shipping worldwide exept Israel

מצאתי את זה באנגליה:

http://cgi.ebay.com/Genuine-New-Peugeot-206-Upper-Bonnet-Alloy-Grills_W0QQitemZ330143058592QQihZ014QQcategoryZ10406QQrdZ1QQssPageNameZWD1VQQcmdZViewItem#ebayphotohosting

המחיר לא ממש אטרקטיבי, 95 פאונד כולל משלוח + מע"מ שתצתרך לשלם

כאשר תקבל את המשלוח בארץ(אולי אפילו מכ"ס אם יחשיבו את זה בתור "חלקי חילף לרכב").

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

• תוכן חדש...