Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לקנות מזדה 3 כמעט אני נעול לקנות אותה, בערך ישים עליה 70+ -

השאלות שלי הם:

1.כמה בערך יעלה לי דלק לשבוע , אני יסע לבית ספר כ5 דקות נסיעה אם לא פחות, לחברה נסיעה בין עירונית כ30 40 דקות נסיעה, ומידי פעם נסיעה בעיר?

2.כמה יעלה לי ביטוח כולל צעיר חובה ומקיף? ממוצע

תודה

פורסם

לגבי צריכת הדלק (הצד הפחות כואב), צפה לצריכת דלק ממוצעת של 1/10 וזה תלוי מאד באופי הנהיגה שלך!

לגבי הביטוח! עקב היותך נהג חדש וצעיר (אני משער שהינך בן 17 פלוס), צפה לביטוח מקיף באזור ה- 7000 ש"ח לפחות.

לחובה הוסף עוד כ- 2000 ש"ח

עיידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

בעל מאזדה 3 התבכיין בפורום שהמאזדה שלו עוה 7 לליטר בעיר , 9 לליטר מחוץ לעיר.

באופן כללי זאת מכונית שאוהבת דלק (כמו הגטס)

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אני חולק עליך!

המאזדה 3 שלנו, ומידע אישי מאוד כמה חברים עושה בסביבות ה1/10+ כמובן שזה תלוי בצורת הנהיגה ובנהיגה בעיר או בבין עירוני. אבל אני ממש אבל ממש לא מאמין שהרכב הזה עושה פחות מ1/9.. שלא נדבר על 1/7!

ובקשר לביטוח, תבקש מאבא שלך שיתקשר ויעשה ביטוח לעצמו (נהג ותיק) עם אופציה בשבילך. זה יכול לצאת יותר זול בשבילך, ואם לא אז מקסימום הפסדת עלות שיחת טלפון.

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

זה לא יוצא יותר זול. הם לא מקשרים בין הדברים בכלל. בגללי, אמא משלמת 8 אלף ביטוח בשנה על שתי המכוניות (לכל אחת 8 אלף). אחת מהם זאת טויוטה קורולה 2005, ככה שתיקח בחשבון כ-8-9 אלף ביטוחים לשנה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אתה לא נהג צעיר אפילו לפי הגדרת הביטוח אתה נהג חדש ותקווה שסוכני ביטוח לא "ישחילו"לך מחיר שלא תוכל לעמוד בו.

תצפה דרישה של מינימום 8000 ש"ח למקיף כיוון שגם בין נהג חדש לבין נהג צעיר יש הבדלים בתעריפים.

בנוסף,קשה לי להבין למה רכב ראשון של נהג חדש צריך להיות מאזדה 3 ?

אפשר להתחיל קצת יותר צנוע עם יפנית משפחתומטית אמינה כמו לנטיס משנתון גבוה (2001,2002),יישאר לך עוד כסף רב בכיס.

חוץ מזה,לקחת בחשבון את תחזוקת הרכב (תיקונים,טסט,דלק, מי בדיוק יממן לך את זה?)?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני לא מבין למה תמיד שיש נהג חדש כשיש לו כסף ביד אתם ממליצים על רכב שהוא יותר ישן ופחות טוב? לא מבין את זה בכלל. תענה לשאלה שהוא שאל. זה מרגיז.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מוכר הנעליים בוקר טוב,

קולאוטי ענה לשאלה שלו, והוסיף גם עצה אישית, לפעמים העצות האלה מצילות ממצבים לא נוחים.

לא היית מעדיף שיהיה בידך כל המידע לפני שאת רוכש רכב?

אולי פותח השרשור לא חשב על כיוונים נוספים שיותר יתאימו לו, בשביל זה הוא כאן להתייעץ, כל אחד יכול לרשום כאן את דעתו.

הבחור שאל על צריכת דלק, סימן שהוא כן עושה חשבון לכסף, עדיף שידע למה הוא נכנס.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• תוכן חדש...