Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכום

אני מחפש אוטו אמין בפחות מ-10000 זמני עד שאני ימצא את מה שאני מחפש (לאון טורבו) כך שזה יכול לקחת זמן מחפש אוטו אמין ללא תקלות ללא השקעה גדולה כדי להגיע מפה לשם ומשם לפה עד למציאת הרכב (קצת נסבול עד לא מזמן קליאו ספורט אבל בשביל לאון אני מוכן).

אם למישהו יש המלצות כאלה אנא שפכו.

(ביינתיים המליצו לי על דייטסו שרייד או סוזוקי סוויפט).

פורסם

אני גם קניתי רכב זמני (לפחות כך חשבתי עד לקבלת כסף מביטוח ומציאת רכב אחר) פז'ו 205 שנת 94 ב 5K ולהגיד את האמת אני די מרוצה ממנה ואפילו החלטתי להשאר איתה בינתיים כי היא עונה על כל הצרכים שלי.קצת מיושנת בעיצוב אבל מאוד נוחה וכיפית בנהיגה.

שבוע שעבר הרכב עבר טסת ללא שום הכנות ולא היו שום בעיות.

חודש הבא אולי אחליף לה טיימינג ומשאבת מים (כי אני לא ידע מתי בדיוק החליפו בפעם האחרונה רק שהרצועה נראת די חדשה ולכן אין לחץ) וחוץ מזה לא צריך כלום.

שרייד רכב לא רע אבל ממש לא נוח וגם יעלה יותר מ 10K

פורסם

הייתה לי ג'אסטי 85 ופיאט דונה (זה כמו אונו עם בגאז') 88.

הג'אסטי הייתה אמינה ביותר וזולה מאוד לאחזקה, נמכרה מיד (הייתה במצב מצויין) והתיקונים וטיפולים היו זולים להחריד (או שבאוטו החדש הם יקרים להחריד, עניין של פרספקטיבה).

את הדונה העפתי אחרי חודש, אני חושב שהיא הייתה יותר מהנה קצת לנהיגה אבל עקב מס' בעיות טכניות החלטתי להפטר ממנה.

גם 205 הייתה לי.

אבל שלי הייתה חדשה ולכן זה משהו אחר, ואני לא יכול להשוות אותה לאחרות כאן.

פורסם

מה אתה סח! הייתה לי למשך שנתיים בשותפות עם עוד מישהו פז'ו 205 שנת 90, צבאית לשעבר, שהאודומטר שלה מת ב-589,000 ק"מ והאוטו נסע עוד לפחות 100,000 אחרי שהספידומטר נעצר. חוץ משמן אמריקן-איגל, פילטר שמן טורקי וקצת מים מדי פעם האוטו לא הצריך שום טיפול.

פורסם

שאני סח אני יודע מה אני סח.

וההבדל בין הפיז'ו שלך שהייתה בשותפות(?), לבין ג'אסטי הוא שבג'אסטי הספידומטר לא ימות. וכל כפתור וידית באוטו תמשיך לעבוד, בלי אילתורים.

פורסם

הבעיה בפזיו זה החופה של המכוונים שנסדקת עם השנים והעיצוב הפנימי המיושן ו"המגעיל" לטעמי.

הכפתורים והידיות עובדים מצויין.

בסה"כ הרכב נחשב לאמין, נוח, די מהנה וסוחב לא רע בכלל גם בעליות.

וגם המזגן המקורי(אם קיים) מקרר טוב מאוד.

חוץ מנושא האמינות (שתהיה די דומה לדעתי) הגאסטי נופלת בכל השאר.

• תוכן חדש...