Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנסים מושחרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

יש לי כמה שאלות בקשר להשחרת פנסים אחורים.

1). מדוע זה לא חוקי?

2). עם הפנסים האחורים מושחרים ורואים את כול האורות עובדים, זה גורם גם לבעיות?

3). מה העונש של דבר זה?

4).האם יש דבר אישור להוציא על דבר כזה, ולעשות אותו חוקי ברכב עצמו?

בברכה אלכס

פורסם

אני כן חושב שצריך לדעת לפחות חלק מהתשובות שהוא שאל , כדי לדעת האם זה דבר ש - "שווה" להתעסק איתו בכלל . .

בכל מקרה מצטרף לשאלת פותח הפתיל .

פורסם
אני לא חושב שזה ראוי לתת עצות בפורום כיצד להראות יותר גרוע על הכביש :puzzled:

לכל אחד טעם אישי, מה שנראה בעיניך יפה יכל להראות בעיני האחר מכוער.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עד כמ שאני יודעת, ניתן לקבל על כך דוח על שינוים שנעשו ללא אישור.

כמו כן יש סעיף שבו "מערכת האורות לא תקינה" והקנס על כך הוא 100 ש"ח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בוא נחשוב שניה בהגיון ?!

אם מקבלים על זה קנס. אז זה אומר שזה לא חוקי!

אז אם תקבל אישור לזה.זה אומר שהאישור גם לא חוקי .

מסכים איתי ?

תודה רבה

נתי.

פורסם

לא חוקי ומסוכן כלפיך וכלפי נהגים אחרים מאחור

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אלקס, באיביי יש המון פנסים לאסטרות. חלק מהם זה פנסים מקוריים שהושחרו וחלק מהם באים מקוריים בצורה כזאת ומיוצרים ע"י חברה די מפורסמת ששכחתי את שמה ולפנסים המושחרים מצורפים גם מחזירי אור ואישור שהפנס מקורי. האישור טופס באירופה, אבל הטסטרים בישראל כניראה שלא יקבלו אותו.

לדעתי פנסים מושחרים נראים יפה על אסטרות שמהשנים בהן יש פלסטיק שחור על תא המטען בין שני הפנסים. לפי מה שאני זוכר הרכב שלך שנת 92 והוא לא בא עם הפלסטיק הזה.

אתה יכול לקנות מפירוקיה זוג פנסים נוסף, להשחיר אותו אצל פחח רכב ולהתקין. לפני הטסט תחליף למקורי.

צירפתי לך שתי תמונות להמחשה איך שזה יראה עם הפלסטיק השחור או בלי. לשיקולך.

1.4.jpg

2.0.jpg

פורסם

אתה יכול לקנות מפירוקיה זוג פנסים נוסף, להשחיר אותו אצל פחח רכב ולהתקין. לפני הטסט תחליף למקורי.

חשבת אולי שעם השחרה לא מקורית יש הרבה סיכונים? חשבת על הרכב שייסע מאחוריו ולא יראה אותו מאותת?

פורסם

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...