Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדחס מזגן יוצא מפעולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם.

בביתי קיים מזגן "עוצמה" די מיושן, רצפתי. לאחרונה החלה תופעה שהמדחס מפסיק לעבוד למשך מס' שעות, חוזר לעבוד וחוזר חלילה.

מאחר ואנו גרים בבקעה זה מטריד מאוד. יש למישהו רעיון באילו כיוונים יש לבדוק?

פורסם

לפי השמועה האחרונה, את הקבל של המנוע צריך להחליף, בניגוד לדיעה הרווחת שבה כולם טוענים שצריך להחליף מדחס.

תנסה קודם את זה.

פורסם

עדכון:

המאוורר שומן, כרגע המדחס פועל. אני מעלה תמונות באיכות פלאפון כדי להבין מהו הקבל עליו כתבת .

בנוסף לתמונות, יש עוד חלק נסתר שבו יש חיבורי חשמל ושני דברים שנראים כמו סוללות \ מצברים.

האם לפעולת המאוורר אמורה להיות השפעה על כן קירור \ לא קירור?

כי כאשר הקירור עובד, עובד גם המאוורר ולהיפך, והשאלה כאן היא האם המאוורר אמור לפעול רק כשהמדחס עובד, ואז הבעיה באיזור המדחס או הקבל, או שהוא אמור לפעול כל הזמן, ואז הבעיה היא בו.

תמונה מס' 97.jpg

תמונה מס' 96.jpg

תמונה מס' 95.jpg

פורסם

תגיד, אתה חושב שאני יודע את כל מה שאמרת עכשיו? :wink:

אני רק נתתי לך כיוון למקרה שהטכנאי יגיד לך שהלך מדחס.

כי סביר להניח שהוא לא הלך.

והדבר הראשון שטכנאי יגיד לך, זה שהמדחס גמור.

מבחינתי בתמונה האחרונה מופיע שקע דיאגנוסטיקה, ומחובר אליו סקנר ממש ברגע זה. :shock:

אה, וכשקופסא עוד פתוחה, תעשה סימון קטן על המדחס, ואם וכאשר כן יוחלט על החלפת מדחס, במידה ולא תצליח לשכנע את הטכנאי שלא הלך מדחס, תבקש לראות את המדחס ה"גמור" ותבדוק אם הסימן שלך נמצא עליו. כי התרגיל הוא למעשה מה שאמרתי לך, שאומרים שהלך מדחס, טוענים שהוחלף המדחס כשלמעשה הוחלף רק קבל.

פורסם

כאשר הוא מתכבה תבדוק אם הוא חם אבל ממש חם...

בנוסף מומלץ לבדוק אם בקופסא השחורה שעל המדחס החוטים יושבים טוב ולא רופפים..

עוד משהו.. כאשר הוא מתכבה תבדוק עם מגיע לך מתח לחוט שרשום עליו קומפרסור למעלה.. לרוב זה =>

מנוע פן \ משאבת חום \ מדחס \ אפס

ארקה

במידה ולא מגיע מתח אתה יכול לחשוד בטרמוסטט שמודיע לו להתכבות.

השני מצברים האלה שאמרת זה קבלים אחד קטן ואחד גדול..

הקטן בסיבות ה5מיקרופראד מיועד למנוע פאן הגדול במעבה

הגדול בסיבות ה40מיקרופארד מיועד למדחס.

תודיע לי אחרי שתבדוק את כל זה :]

כרגע כלום =[

פורסם
כן. גם כשהוא עובד. מה המשמעות?

כנראה שלא קראת את המשך העדכון.. אז נענה לך לפי מה שקראת

אני מתכוון לרמות חום באמת גבוהות.. אם כן יכולה לההיות בעיית גז... המנוע פן החיצוני עובד קבוע?

כרגע כלום =[

פורסם

הייתה לי בעיה דומה וטכנאי המזגנים התקין בוסטר (שעוזר למדחס להתחיל להכנס לפעולה - שם צורך הכי הרבה זרם). בינתיים הכל בסדר למרות שכל יום המדחס יכול ללכת.

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

גם לנו הייתה בעיה עם המזגן, לא יודע אם זה כמו הבעיה שלך.

המזגן היה מפסיק לעבוד, החלפנו לוח פיקוד, ונכון לעכשיו עובד יופי.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

האם שהמדחס מפסיק לעבוד הוא רותח ? אם כן אז סביר שהקבל הלך אבל יכול להיות שיש חוסר בגז איך הוא מקרר שהוא מקרר ?

המאוורר משפיע על הקירור תפקיד המאורר במעבה הוא להיפתר מהחום של הסוללה אם הסוללה לא פולטת חום המזגן לא יקרר ויש סכנת מוות למדחס

הקבל צריך להיות איפה שה"חיבורי חשמל הנסתרים" הוא בצורת גליל הוא כסוף או לבן חשוב לשים קבל בעל אותו ערך

• תוכן חדש...