Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך המלצה על רמקולים קידמיים לטיוטה קורולה 2003 עכשיו אני חושב שהמידה שם היא 6.5

שמעתי את הרמקולים של מוראל ואהבתי אותם יש לכם עוד משהו למליץ לי קצת פחות אולי מהמחיר

והורים שלי טסים השובע לאיטליה אולי כדי שיקנו לי שם

עוד דבר אני חושב ליקנות אוטו אחרי שאני ישתחרר המצבא ולעביר את את הרמקולים אז אולי עדיף ליקנות 5.25 ואחר כך לעביר אותם ועם אני יקנה אותו זה היה רק בעוד שנתיים +

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אם אהבת את מורל אז סבבה.

אתה יכול לקנות מורל פולס ב-500 ש"ח.

פחות מהמחיר הזה אתה לא תמצא, JBL עולים איזה 600+ פחות אין!

לגבי רמקולים 5.25 יש את מורל טמפו שעולים בערך אותו מחיר 500 ש"ח.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אהלן , ושלום .

כמו שקראתי אתה מעוניין לקנות בזמן הקרוב רמקולים לא חשוב איזה .

ואתה כבר מדבר על להעביר אותם לרכב אחר ויקרה בעוד שנתיים ?

לא ככה חושבים חברי .

בקשר למורל - כמו שכתבו לפני יש את המורל פולס\טמפו - טובים מאד למחיר שלהם מצריכים מגבר !

ואני רושם מצריכים מגבר כי זה ככה באמת ללא מגבר אתה לא תקבל כלום חוץ מטוויטר סבבה ומיד באס עלוב נפש .

אם כרגע אינך מעוניין במגבר הייתי ממליץ על רמקולים קווקסילים - יותר זולים - יותר נצילים - לא מצריכים מגבר ברוב המקרים .

לכן אם אינך משתגע כרגע למערכת ברכב של ההורים - ההמלצה שלי .

כל רמקול קווקסילי יעשה את העבודה כמובן שלא איזה זבל סיני של 100 ש"ח

משהו כמו פיוניר סדרה כחולה , קנווד שחורה , JBL\אינפינטי למינהם .

מקווה שהבהרתי את הנקודה , רוני .

פורסם

שמע אחי ***אם הוא אחיך דבר איתו בבית. קרא את כללי הפורום*** אם ההורים באיטליה שיקנו לך סט של hertz שמה זה מיוצר ואולי יהיה זול ( אני מקווה שאני לא טועה שזה מיוצר באיטליה )

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

• תוכן חדש...